تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 180 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

داره خودمونی میشه davodsamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فکر می کنم تنها فرق کرایسیز 2 در بین کنسول ها و کامپیوترهای شخصی رزولیشن بالا در PC باشه ...
    راستی واقعا گرافیک بازی تو PS3 ضعیفتر از 360 هه !!!!!؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

البته میشه گرافیک بازی رو برای کنسول ها یک انقلاب دونست
    دیگه زیاد گندش نکن دوست عزیز ! با اینکه این گرافیکی که دیدم از کیلزون 3 هم بالاتر بود وو اما همین 3 هفته پیش که کیلزون 3 اومد همه بازیارو زد کنار ...
    واقعا هم خیلی از کیلزون 3 بالاتر نیست ! فقط جزئیات بهتر کار شدن مخصوصا کاراکترهای بازی و حرکاتشون که طبیعی شده .
    حالا بازیایی مثل گیرز 3 و انچارتد 3 هم موندن ... صبر پیشه کن ...
    Last edited by mohammad_twe; 23-03-2011 at 13:14.

3. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته میشه گرافیک بازی رو برای کنسول ها یک انقلاب دونست !
    من که عرض کردم ، به دلیل واکنش هایی که بعضی از دوستان نشون می دن ، دوست ندارم در مورد گرافیک بازی روی کنسول نظر قطعی بدم..
    فقط می تونم بگم که این گرافیک در یک بازی مالتی پلتفرم فوق العادست.
    در کل کیفیت تکسچر ها در نسخه ی اول فوق العاده بودن و حتی بعضی از سایت ها نوشتن که نسخه ی 2 بر روی pc هم به همچین کیفیتی نمی رسه ( شاید می خوان با ویژگی های dx11 این نقص ر مرتفع کنند) . البته نوز پردازی بسیار بسیار پیشرفت کردن..

فکر می کنم تنها فرق کرایسیز 2 در بین کنسول ها و کامپیوترهای شخصی رزولیشن بالا در PC باشه ...
    راستی واقعا گرافیک بازی تو PS3 ضعیفتر از 360 هه !!!!!؟
    مطمئن باشین که نسخه ی pc از نظر گرافیکی بسیار تفاوت خواهد داشت . دلایل فنی رو هم قبلأ توضیح دادن..
    خود گرافیک و جزئیات فنی تفاوتی نداره ولی ظاهرأ در رزولوشن پایین تر اجرا می شه که باعث شده شفافیت نسخه ی 360 رو نداشته باشه . ولی ویژگی های بهتری هم داره .

دیگه زیاد گندش نکن دوست عزیز ! با اینکه این گرافیکی که دیدم از کیلزون 3 هم بالاتر بود وو اما همین 3 هفته پیش که کیلزون 3 اومد همه بازیارو زد کنار ...
    حالا بازیایی مثل گیرز 3 و انچارتد 3 هم موندن ... صبر پیشه کن ...
    جزئیات فنی ، همواره در حال پیشرفت هستند . خیلی وقت ها پیش می اد که یک بازی و حتی یک وسیله ی الکترونیکی ، عنوان بهترین رو فقط برای یک روز بتونه حفظ کنه! پس این که بگیم الان فلان بازی بهترین هست و در آینده اگه یک بازی بهتر اومد ، این عنوان رو به اون بدیم ، ایرادی نداره..
    Last edited by alborz_k; 23-03-2011 at 13:32.

5. 6 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

پشتیبانی کردن Crysis 2 PC از Dx11 چه ربطی به فروش بیشتر این بازی در کنسول داره!؟
    اگه کسی بخواد این بازی رو برای x360 بخره، آیا می بینه نسخه ی PC از چه DirectX ای استفاده می کنه؟!
    کسی که کنسول، مهم ترین و پر استفاده ترین پلتفرمشه، احتمال زیاد می ره سراغ نسخه ی کنسولی هر بازی. به همین سادگی!

علت پشتیبانی نکردن زودهنگام Crysis 2 از Dx11 می تونه علت های دیگه ای هم داشته باشه به غیر از علت غیرمنطقی که شما ذکر کردید:

خیلی ربط داره دادا !!

شما فکر کردین اون یارو که اونوره آب هست و بازی اوریج میخره مثل من و شماست که بازیه کپی میکنیم و دلمون و خوش کردیم به یه X360 !! ؟

اونا خیلی هاشون هم PC قدرتمند و هم X360 و هم PS3 دارن!!

وقتی خبر مبنی بر عدم پشتیبانی نسخه PC از DX11 به گوش رسید اون اشخاص اوریج بخر میرن و نسخه های کنسولی مثلا X360 ش رو میخرن که حداقل بتونن با خیال راحت برن LIVE و آنلاین بزنن! وگرنه نسخه PC شرایط خیلی جدیدی به جز رزلوشن و AA و AF (که البته اینها به نظر من پایه گرافیک یه بازی محسوب نمیشن!) براشون به ارمغان نمیاره که بخوان این نسخه رو خریداری کنن!

1. ممکنه به خاطر مسائل مربوط به pirate باشه. یعنی این پج فقط در نسخه های غیر کرک شده کار کنه. با این کار، افراد تشویق می شند تا از نسخه ی اصل استفاده کنند، چرا که تفاوت چمگیری بین نسخه ی اصل و کرک شده مشاهده خواهند کرد.
    خیلی بعدی این اتفاق بیفته! چون اینجوری کرایتک داره دستی دستی خودش فروش نسخه PC رو با این کار پایین میاره!! به دو دلیل :

1:چون خیلی ها که هر دو پلتفرم رو دارن دوست دارن در ابتدا که نسخه PC رو بازی میکنن فاصله زیاد گرافیکی رو با وجود DX11 در نسخه PC و همچین یه گرافیک به مراتب چشم نواز تر از نسخه کنسولی را شاهد باشن ولی وقتی این کار در ابتدا صورت نمیگیرد اون گیمر ها به خاطر کم تحملی نسخه کنسولی رو که اختلاف خیلی زیادی نسبت به PC ندارد رو تهیه و بازی میکنن !

2: مورد بعدی اینه که اگه طبق نظر شما قرار باشه کرایتک همچین کاری کنه این امر یک جور توهین و بی اعتمادی (که البته درست هم هست!) نسبت به گیمرها محسوب میشه!

این روش، روش متداولیه در صنعت بازی. مثلا در Batman: AA ، قابلیت physx بوسیله ی یک پچ به بازی اضافه می شد. من هیچ وقت نتونستم این قابلیت رو فعال کنم. چون بازی ای که در اختیار داشتم، کرک شده بود.[
    البته من تا اونجایی که اطلاع دارم این پچ بدون مشکل روی نسخه های کپی هم اجرا شده و احتمالا نسخه شما ریپ شده از نوع 4 یا 5 گیگ بوده! (البته این موضوع رو خودم تست نکردم و ممکنه حق با شما باشه.)

2. دلیلش می تونه مسائل فنی و کمبود وقت باشه. بالاخره ما که در شرکت crytech کار نمی کنیم تا از چند و چون امر و زمانبندی ها و ... با خبر باشیم.
    خیلی جالبه!!

شما که توی اون شرکت مشغول کار نیستید پس چطور دلیلش رو کمبود وقت میدونید!!!؟

Crytek مگه چقدر وقت کم آورده که این امکان رو از اول در بازییش فعال نکرده!!؟

اگه این پچ 1 هفته دیگه بیاد یعنی کرایتک فقط 1 هفته وقت کم آورده!!؟ یا اگر 1 ماه دیگه این پچ عرضه بشه یعنی 1 ماه وقت کم آورده!!؟

آیا خیلی راحت مثل خیلی از استدیو های دیگه که بازی هاشو رو به تاخیر میندازن کرایتک نمیتونست این کار رو کنه تا اینقدر مورد انتقاد قرار نگیره!!؟

این دلیل شما از پایه مشکل منطقی داره!

Crysis 2 و EA ، دو تا بچه ی لوس و احمق نیستند که گزینه ای به نام "قرتی بازی" رو هم تو تصمیماتشون لحاظ کنند! شما دارید در مورد 2 تا شرکت بزرگ صحبت می کنید که کالای گران بها و پرهزینه ای به نام یک بازی 60 دلاری که میلیونها دلار صرفش شده رو می خوان بفروشن. این دو تا شرکت نمیان میلیون ها دلار پول رو به خطر "قرتی بازی" هدر بدند.
    شما کنایه میدونین چیه !!؟

دوست عزیز شما ماشلا هزار ماشالا سنتون طوری هست که باید کنایه رو از سخن مستقیم تشخیص بدید!!؟ ما که بچه کوچولو نیستیم که همه حرفامون رو مستقیم بزنیم! اونم یه کنایه بود که من خواستم بزنم و به خودم مربوط میشه و اگه شما مالک Crytek بودین اون وقت دفاعیات شما در قبال حرف من ارزش داشت و گرنه حالا که ..... !

دادا فعلا همه استدیو ها و ناشران دنیای بازی های ویدئویی به دنبال سود بیشترن! سود بیشتر یعنی عرضه بازی بر روی پلتفرم های PS3 و X360 ! و نه رو PC !

اگه غیر ازین بود که همه بازی ها پلتفرمشون میباست PC باشه نه X360 و PS3 !! و اینقدر مفتضح روی PC پرت نشن!

اون قرتی بازی هم که گفتم کنایه از این موضوع داشت!

در ضمن لطفا برای ادعای دومتون ( اینکه قرار نبود Crysis 2 برای PC بیاد )، یک منبع موثق ارائه کنید. من اولین باره که این ادعا رو می شنوم.
    ین مورد رو هم من اگه اشتباه نکنم اواخر سال 2008 بود که در فروم Beyond3D خوندم که یکی از کاربرا کاربر مصاحبه ای رو با یکی از مسثولین کرایتک در باره بازی آینده این استدئو صورت داده بود که یادمه اونجا پرسیده بود که بازی آینده شما چیه و آیا برای کنسول ها هم منتظر میشه یا خیر که اون مسثول گفته بود بله برای کنسول ها خواهد شد ولی بر روی PC به احتمال زیاد خیر !!

البته من خیلی دنبال این مصاحبه توی Beyond3D گشتم ولی چون تیتر خبر رو یادم نبود متاسفانه نتونستم پیدا کنم و قطعا تا زمانی که من متن خبر رو نزارم حرف من ارزشی نداره! و حالا دوباره میگردم ببینم پیداش میکنم یا نه!!

7. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب این مصاحبه یرلی مال یک سال پیش هستش اگه خونده باشید
    هم به خوبی د رمورد PC و هم این که چرا روی کنسول PS3 به این شکل در اومده...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش همین کیلزون 3 انقدر گرافیکش بالا بود که بیاد با این بازی مقایسه بشه. چه بسا که از اول معلوم بود کرایسیس گرافیک به مراتب بسیار بالایی رو کنسول خواهد داشت. اما انقلاب روی کنسول خیلی وقته اتفاق افتاده. حتی خودم فکر میکردم ممکنه جایی برای بازی های انحصاریش نباشه که خب کیلزون 3 رو دیدم و به این موضع واقف تر شدم که برنامه نویس باید هنزمندانه عمل کند بحثی بسیار عمیق

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بررسیهای چندتا سایت و مجله از گرافیک crysis 2:

"Crysis 2 does run on consoles, and it does so beautifully. We're calling it now: Crysis 2 is possibly the best-looking console game ever." - Gamesradar "

best looking shooter on PlayStation 3" - PSU

"Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game" - IGN

"best looking fps ever" - CVG

"I find Crysis 2 visuals to be superior to similar shooters like Call of Duty: Black Ops or Killzone 3." - justpushstart.com

"Crysis 2 is definitely the best looking game on consoles and PC" - xg247.co.uk

"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good." - denofgeek

"Possibly the most visually impressive game you'll play this year" - 1up
    Last edited by die my darling; 23-03-2011 at 14:40.

11. 6 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به قول معروف کار هر fps نیست گرفتن میانگین بالای 90 : دی
    این همه میگفتن بالای 90 میشیم همین بود؟!

هنوز مونده تا به شوتر های بزرگ برسن
    +
    ign pc....90
    :
    Crysis 2 on PC outshines its console counterparts with better textures, higher resolutions, and framerates. It's one of the best looking games on PC, easily.
    Last edited by Masoud King; 23-03-2011 at 15:23.

13. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اونا خیلی هاشون هم PC قدرتمند و هم X360 و هم PS3 دارن!!
    واقعا؟!
    آماری در این زمینه وجود داره؟
    وقتی خبر مبنی بر عدم پشتیبانی نسخه PC از DX11 به گوش رسید اون اشخاص اوریج بخر میرن و نسخه های کنسولی مثلا X360 ش رو میخرن که حداقل بتونن با خیال راحت برن LIVE و آنلاین بزنن! وگرنه نسخه PC شرایط خیلی جدیدی به جز رزلوشن و AA و AF (که البته اینها به نظر من پایه گرافیک یه بازی محسوب نمیشن!) براشون به ارمغان نمیاره که بخوان این نسخه رو خریداری کنن!
    alborz_k : ظاهرأ شایعات هم درست بوده و نسخه ی pc در زمان عرضه از DX11 پشتیبانی نمی کنه!!
    Erfan. : علت این کار چیه؟!
    shab_2008 : کاملا واضحه! فروش بیشتر نسخه های کنسولی !
    atheistboy : پشتیبانی کردن Crysis 2 PC از Dx11 چه ربطی به فروش بیشتر این بازی در کنسول داره!؟

با توجه به استدلال شما، Crytech ترجیح میده که بازیهاش رو PC دارها نخرند، بلکه کنسول دارها بخرند!
    می شه به من بگید چرا Crytech که به قول شما دنبال سود بیشتره، دوست نداره بازیهاش در PC به فروش برند؟
    به عبارت دیگه اگه قراره من بازی اریجینال بخرم، چرا crytech ترجیح می ده که من نسخه ی کنسولی بازیش رو بخرم؟

خیلی بعدی این اتفاق بیفته! چون اینجوری کرایتک داره دستی دستی خودش فروش نسخه PC رو با این کار پایین میاره!! به دو دلیل :

1:چون خیلی ها که هر دو پلتفرم رو دارن دوست دارن در ابتدا که نسخه PC رو بازی میکنن فاصله زیاد گرافیکی رو با وجود DX11 در نسخه PC و همچین یه گرافیک به مراتب چشم نواز تر از نسخه کنسولی را شاهد باشن ولی وقتی این کار در ابتدا صورت نمیگیرد اون گیمر ها به خاطر کم تحملی نسخه کنسولی رو که اختلاف خیلی زیادی نسبت به PC ندارد رو تهیه و بازی میکنن !

2: مورد بعدی اینه که اگه طبق نظر شما قرار باشه کرایتک همچین کاری کنه این امر یک جور توهین و بی اعتمادی (که البته درست هم هست!) نسبت به گیمرها محسوب میشه!
    دلیل دومتون رو که خودتون نقض کردید بوسیله ی جمله ی داخل پرانتز.
    در ضمن اغلب بازی های PC نیاز به کرک دارند. چرا؟ چون انواع سیستم امنیتی وجود داره که اصل بودن بازی ها رو به روش های مختلف چک می کنه. با توجه به استدلال شما، با عرضه ی هر بازی دارای سیستم امنیتی، "یک جور توهین" به گیمرها می شه!
    چون بالاخره، این جور سیستم ها ترفندی اند برای جلوگیری از اجرای نسخه ی غیر قانونی.

اما در مورد دلیل اولتون:
    اولا هیچ آماری وجود نداره در مورد این مسئله که پشتیبانی یک بازی از Dx 11 چه میزان تاثیر بر فروش بازی داره. پس لطفا اینقدر بر اساس حدسیات غیر قابل اثبات نظر ندید.
    حتی اگه فرض کنیم که دلیل شما درست باشه، بالاخره اون کاربر فرضی شما که هر دو پلتفرم رو داره، احتمالا می خواد فقط یک نسخه رو بخره. این وسط چه فرقی به حال Crytech می کنه که اون کاربر چه نسخه ای رو می خواد بخره؟
    با توجه به استدلال شما، فروش PC میاد پایین چون کاربر کم تحمل می ره سراغ نسخه ی کنسول.
    خوب بره! چه اهمیتی داره؟! بالاخره گیمر کم تحمل ما یکی از نسخه ها رو قراره بخره. حالا اگه نسخه ی PC رو نخره، نسخه ی کنسول رو که قراره به جاش بخره و فروش نسخه ی کنسول، فروش نرفتن نسخه ی PC رو جبران می کنه.

خیلی جالبه!!

شما که توی اون شرکت مشغول کار نیستید پس چطور دلیلش رو کمبود وقت میدونید!!!؟
    عجب استدلالی!
    خوبه من از کلماتی مثل "ممکنه" یا "می تونه" استفاده کردم. من دو علت احتمالی رو ذکر کردم.
    من گفتم می تونه دلیل های احتمالی منطقی تر دیگری هم مطرح باشه. من ادعا نکردم که دلایلم 100 درصد درست اند.

Crytek مگه چقدر وقت کم آورده که این امکان رو از اول در بازییش فعال نکرده!!؟
    این سوال رو من نباید جواب بدم. باید از مسولین Crytech بپرسید!

آیا خیلی راحت مثل خیلی از استدیو های دیگه که بازی هاشو رو به تاخیر میندازن کرایتک نمیتونست این کار رو کنه تا اینقدر مورد انتقاد قرار نگیره!!؟
    چرا باید به خاطر چیزی مثل DX11 بازی رو به تاخیر بندازه؟
    Dx11 یک قابلیت اساسی و به اصطلاح core نیست که Crytech بیاد بازیش رو با تاخیر بندازه. Dx11 مثل شکر برای قهوه می مونه. لذت بازی رو افزایش می ده. ولی بدون اون هم میشه بازی کرد و لذت برد.
    این دلیل شما از پایه مشکل منطقی داره!
    اینطور فکر نمی کنم. شما اشتباه به این نتیجه رسیدید که من دارم از قطعیات صحبت می کنم. در حالی که بحث در مورد ممکن ها و احتمالات بود. در نتیجه استدلالتون هم غلط از آب در اومد.

شما کنایه میدونین چیه !!؟

دوست عزیز شما ماشلا هزار ماشالا سنتون طوری هست که باید کنایه رو از سخن مستقیم تشخیص بدید!!؟ ما که بچه کوچولو نیستیم که همه حرفامون رو مستقیم بزنیم! اونم یه کنایه بود که من خواستم بزنم و به خودم مربوط میشه و اگه شما مالک Crytek بودین اون وقت دفاعیات شما در قبال حرف من ارزش داشت و گرنه حالا که ..... !

دادا فعلا همه استدیو ها و ناشران دنیای بازی های ویدئویی به دنبال سود بیشترن! سود بیشتر یعنی عرضه بازی بر روی پلتفرم های PS3 و X360 ! و نه رو PC !

اگه غیر ازین بود که همه بازی ها پلتفرمشون میباست PC باشه نه X360 و PS3 !! و اینقدر مفتضح روی PC پرت نشن!

اون قرتی بازی هم که گفتم کنایه از این موضوع داشت!
    اولا خونسردی تون رو حفظ کنید!

ثانیا طوری حرف می زنید که انگار تمام بازی های پرت شده بر روی PC افتضاح اند.
    اغلب بازی های مولتی پلتفرم، معمولا یک Lead Platform دارند و اون هم Xbox 360 هست. در نتیجه بازی های مولتی پلتفرم PS3 هم اغلب port شده اند.
    در ضمن Port فحش نیست. ما Port خوب و بد داریم.

اما در مورد سود بیشتر.
    اولا مگه من ادعایی کردم در این مورد؟! آیا من گفتم که سود بازی ها در کنسوله یا برعکس؟! که شما بحث رو به این جا کشوندید!
    ثانیا جالبه که رئیس Activision می گه 70 درصد سود این شرکت از جاهایی به غیر از بازی های کنسول میاد.
    منبع:
    کد:
    اما به هر حال من نمی دونم چرا شما بحث رو به فروش بیشتر بازی ها روی کنسول نسبت به PC کشوندید و همین طور پورت بد بازی های PC !

و در آخر میشه روشنتر صحبت کنید و بگید که منظورتون دقیقا از قرتی بازی چی بود؟
    حرف من اینه که "قرتی بازی" دلیل خوبی برای شرکتی که دنبال سوده نیست برای عرضه بازی در PC یا هر جای دیگه.
    ولی شما می گید "قرتی بازی" دلیل عرضه ی Crysis 2 بر روی PC بوده.

ین مورد رو هم من اگه اشتباه نکنم اواخر سال 2008 بود که در فروم Beyond3D خوندم که یکی از کاربرا کاربر مصاحبه ای رو با یکی از مسثولین کرایتک در باره بازی آینده این استدئو صورت داده بود
    یادش بخیر تو GTA IV تو کافی نت ها می شد به یه سری سایت دسترسی داشت. تو یکی از این سایت ها یه سری پرت و پلا نوشته شده بود و در آخر مطلب ، نویسنده گفتش که مطلبش راسته و حقیقت داره، چون تو این اینترنت منتشر شده!

خوبه من گفتم منبع موثق، نه یه کاربر ناشناس در ناکجاآباد.

خلاصه ی تمام این کلماتی که تایپ کردم اینه که به غیر از ادعای shab_2008 در ص 85 در پست شماره ی 847 ، گزینه های احتمالی منطقی تر دیگری هم وجود داره در توضیح این سوال که چرا Crysis 2 به صورت پیش فرض از DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه.
    Last edited by Yi Yi; 23-03-2011 at 15:49.

15. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی بازی رو گرفته؟

خیلی خوب شده نسبت به بتا؟

مشکلاتش رفع شده؟

آنلاینش چه طوره؟ میشه بازی کرد با آی پی دوستمون؟

مرسی ممنون
    یکی جواب بده
    نسبت به بتا فرق کرده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

واقعا؟!
    آماری در این زمینه وجود داره؟
    alborz_k : ظاهرأ شایعات هم درست بوده و نسخه ی pc در زمان عرضه از DX11 پشتیبانی نمی کنه!!
    Erfan. : علت این کار چیه؟!
    shab_2008 : کاملا واضحه! فروش بیشتر نسخه های کنسولی !
    atheistboy : پشتیبانی کردن Crysis 2 PC از Dx11 چه ربطی به فروش بیشتر این بازی در کنسول داره!؟
    نقل قولی که از من کردید رو یک بار با جوابی که دادید مقایسه کنید و ببینین این دو چه ربطی آخه به هم دارن!!

با توجه به استدلال شما، Crytech ترجیح میده که بازیهاش رو PC دارها نخرند، بلکه کنسول دارها بخرند!
    واقعا این استدلال شما از اون حرف منه!؟

من منظورم این بود!!؟

می شه به من بگید چرا Crytech که به قول شما دنبال سود بیشتره، دوست نداره بازیهاش در PC به فروش برند؟
    این رو که قبلا هم گفتم!

چون دراین صورت فروش نسخه کنسولی بازی که به خاطرش متحمل هزینه های گزاف شده کاهش می یابه !

به عبارت دیگه اگه قراره من بازی اریجینال بخرم، چرا crytech ترجیح می ده که من نسخه ی کنسولی بازیش رو بخرم؟
    ساده هست!

گرایتک قصد داره با منتشر نکردن DX11 به همراه بازی فروش نسخه کنسولی رو افزایش داده و بعدا با عرضه پچ مربوطه کاربران رو وادار به خرید نسخه PC برای تجربه DX11 در CRysis2 کند!

دلیل دومتون رو که خودتون نقض کردید بوسیله ی جمله ی داخل پرانتز.
    من کجا نقضش کردم!!؟

شما جمله منو در اون پست درست نخوندین !

من تفکر گیمرا منظورم بود!

من دیگه نمیدونم چقدر باید با شما ساده صحبت کرد!!؟

در ضمن اغلب بازی های PC نیاز به کرک دارند. چرا؟ چون انواع سیستم امنیتی وجود داره که اصل بودن بازی ها رو به روش های مختلف چک می کنه. با توجه به استدلال شما، با عرضه ی هر بازی دارای سیستم امنیتی، "یک جور توهین" به گیمرها می شه!
    چون بالاخره، این جور سیستم ها ترفندی اند برای جلوگیری از اجرای نسخه ی غیر قانونی.
    بله این یک جور توهین محسوب میشه!

مجبور کردن یک خریدار به هر روش ممکن به خرید نسخه اوریج خودش یک توهین هست و بس !

چرا این کار هارو برای نسخه های کنسولی با این شدت نمیکنن!؟

دوست عزیز حفظ کردن طرفداران خیلی مهمتر از این کارهاست!

پس استدلال و احتمال شما اشتباه بوده.

اما در مورد دلیل اولتون:
    اولا هیچ آماری وجود نداره در مورد این مسئله که پشتیبانی یک بازی از Dx 11 چه میزان تاثیر بر فروش بازی داره. پس لطفا اینقدر بر اساس حدسیات غیر قابل اثبات نظر ندید.
    حتی اگه فرض کنیم که دلیل شما درست باشه، بالاخره اون کاربر فرضی شما که هر دو پلتفرم رو داره، احتمالا می خواد فقط یک نسخه رو بخره. این وسط چه فرقی به حال Crytech می کنه که اون کاربر چه نسخه ای رو می خواد بخره؟
    والا من جزو گروه آمار گیری نیستم که آمار بگیرم ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

دوست عزیز شما فقط خودتون رو نبینین !! وقتی کنسولی مثل X360 Arcade با قیمت 199 دلاری که داشت الان داره در ایران با قیمت های نجومی من جمله حتی 400 هم فروخته میشه کسی مثل من اگه بخواد هر سه پلتفرم رو الان داشته باشه که خوب پیرش برای خرید این پلتفرمها در میاد !!

بالاتر این مطلب رو توضیح دادم :

من وقتی تفاوت محسوسی رو بین نسخه کنسولی و نسخه PC نمی بینم خوب میرم نسخه X360 رو فعلا می خرم و بازی رو یه دست تموم میکنم و بعد هم LIVE میزنم و بعد هر وقت پچ عرضه شد میرم و نسخه PC رو فقط برای تجربه DX11 خریداری میکنم! این جوری با کرایتک با یه تیر دو تا نشون میزنه!

در ضمن در آمریکا و اروپا تهیه بازی های کپی PC و انجام اونها خیلی راحت تر از کپی بازی کردن بازی های کنسولیست! و اونجا مثل اینجا اینقدر بی در و پیکر نیست که بقالی سره کوچه هم بتونه کنسول رو کپی خور کنه!!؟

الان دو تاز از بچه های سایت که یکیشون در آلمان و دیگریشون در امارات هستن به سختی بازی های کپی کنسول رو پیدا میکنن و تازه با کلی دردسر کنسول هاشون رو کپی خور میکنن!

حالا به نظر شما بازی کپی PC دردسرش کمتر یا کپی کنسولی ؟

مورد دیگه اینکه نسخه PC ممکنه مشکلاتی رو به همراه داشته باشه و کلا یه مقدار درسر داره ( اینو از پچ هایی که عرضه میشه ، میشه متوجه شد مثل نسخه وارهد بازی !) پس بازی کردن نسخه کم دردسر تر نسخه کنسولی میتونه در ابتدا و در حالی که تفاوت آنچنانی رو روی PC شاهد نیستیم یه امتیاز باشه!
    عجب استدلالی!
    خوبه من از کلماتی مثل "ممکنه" یا "می تونه" استفاده کردم. من دو علت احتمالی رو ذکر کردم.
    من گفتم می تونه دلیل های احتمالی منطقی تر دیگری هم مطرح باشه. من ادعا نکردم که دلایلم 100 درصد درست اند.
    خوبه شما توی پست قبلیتون به من گفتین از روی حدسیات نظر ندین بعد اونوقت خودتون این جوری جواب میدین!؟

با توجه به استدلال شما، فروش PC میاد پایین چون کاربر کم تحمل می ره سراغ نسخه ی کنسول.
    خوب بره! چه اهمیتی داره؟! بالاخره گیمر کم تحمل ما یکی از نسخه ها رو قراره بخره. حالا اگه نسخه ی PC رو نخره، نسخه ی کنسول رو که قراره به جاش بخره و فروش نسخه ی کنسول، فروش نرفتن نسخه ی PC رو جبران می کنه.
    دوست عزیز در بالا این مورد رو دو بار توضیح دادم.

چرا باید به خاطر چیزی مثل DX11 بازی رو به تاخیر بندازه؟
    Dx11 یک قابلیت اساسی و به اصطلاح core نیست که Crytech بیاد بازیش رو با تاخیر بندازه. Dx11 مثل شکر برای قهوه می مونه. لذت بازی رو افزایش می ده. ولی بدون اون هم میشه بازی کرد و لذت برد.
    اینطور فکر نمی کنم. شما اشتباه به این نتیجه رسیدید که من دارم از قطعیات صحبت می کنم. در حالی که بحث در مورد ممکن ها و احتمالات بود. در نتیجه استدلالتون هم غلط از آب در اومد.
    حرفتون واقعا اشتباهه!

دوست عزیز شما خودتون قبلا گفتین ممکنه وقت کم آورده باشن درسته؟

خوب اگه این موضوع درست بوده باشه و طبق قول هایی که کرایتک قبلا در مورد DX11 داده بود آیا نمی تونست کمی بازی رو به تاخیر بندازه که اینقدر تحت فشار قرار نگیره!؟

آیا آسمون به زمنی میومد اگه یه همچین اتفاقی میفتاد!؟

در ثانی شما از کجا میدونین که دلیل تاخیر بازی های دیگه چی بوده!!؟

اما در مورد سود بیشتر.
    اولا مگه من ادعایی کردم در این مورد؟! آیا من گفتم که سود بازی ها در کنسوله یا برعکس؟! که شما بحث رو به این جا کشوندید!
    ثانیا جالبه که رئیس Activision می گه 70 درصد سود این شرکت از جاهایی به غیر از بازی های کنسول میاد.

اما به هر حال من نمی دونم چرا شما بحث رو به فروش بیشتر بازی ها روی کنسول نسبت به PC کشوندید و همین طور پورت بد بازی های PC !
    مگه شما از من استدلال نخواسته بودین که چرا قراره بازی فروشش بیشتر بشه!؟

منم با مثال سود بیشتر گفتم!

خوب حالا این فروش 30 درصدی چه ربطی به بحث ما داشت؟ این الان چیو ثابت میکنه؟

من از همون اول بحثم سر فروش بود!

نکنه منو با یه کاربر دیگه اشتباه گرفتین!؟

پست اول من پس در مورد گیم پلی بازی بود!؟

و در آخر میشه روشنتر صحبت کنید و بگید که منظورتون دقیقا از قرتی بازی چی بود؟
    حرف من اینه که "قرتی بازی" دلیل خوبی برای شرکتی که دنبال سوده نیست برای عرضه بازی در PC یا هر جای دیگه.
    ولی شما می گید "قرتی بازی" دلیل عرضه ی Crysis 2 بر روی PC بوده.
    چند بار من یه موضوع رو بگم!؟

دوست عزیز من که بی کار نیستم که بیام درس ادبیات هم به شما اینجا بدم!

من یه بار گفتم کنایه از چی بود حرفم و دریافت جواب این موضوع توسط شما به من ربطی نداره!

در ضمن یه بار گفتم باز هم میگم :

آیا شما مالک کرایتک یا هر مسثول دیگری از این استدیو هستین که الان اینقدر با حرف من برافروخته شدین!؟

من دوست داشتم از این کنایه استفاده کنم و برگشتی که موضوع مورد نظرم داشت رو هم ذکر کردم!

حالا خوبه من به شما بگم روی چه حسابی شما به مایکروسافت توهین میکنید و میگید :

نتیجه گیری: گور بابای DirectX 11 !!!
    اولا خونسردی تون رو حفظ کنید!

ثانیا طوری حرف می زنید که انگار تمام بازی های پرت شده بر روی PC افتضاح اند.
    اغلب بازی های مولتی پلتفرم، معمولا یک Lead Platform دارند و اون هم Xbox 360 هست. در نتیجه بازی های مولتی پلتفرم PS3 هم اغلب port شده اند.
    در ضمن Port فحش نیست. ما Port خوب و بد داریم.
    واقعا شما فکر کردین من عصبانی شدم که به من میگد خونسردیتو حفظ کنید!!؟

واقعا که ..!

من گفتم همه پرت ها افتضاحه!!؟

از کدوم قسمت حرف من همچین برداشتی داشتین!؟

من واقعا نمیدونم چرا شما داری همه پست های منو اشتباه برداشت میکنید!؟ من کی گفتم پرت فحشه!؟

در ضمن شما پرت کنسول به کنسول رو با پرت کنسول به PCکه سیستم عامل داره مقایسه میکند!!؟

در ضمن همیشه هم بازی های Lead Platform بهتر از نسخه های دیگه نیستن!

نمونش بازی MOH 2010 هست که Lead Platform کنسول ps3 هست :

کد:
    کد:
    کد:
    یا مثلا بازیNFS : Hot Pursuit که روی PC تازه بعد کلی وقت با دو تا پچ درست و حسابی اجرا شد!

دوست عزیز وقتی نه شما و نه من دلیل کاملا منطقی بر صحبت های خودمون نداریم این بحث واقعا انجامش بی مورده!

من خودم همیشه میگم برای حرف ها باید منبع داشته باشیم!

البته هر کسی یه نظری داره و قابل احترام هست و من به نظرات شما هم قطعا باید احترام بزارم ! نه فقط شما بلکه همه! حق نظر دادن برای هر کسی محفوظه !

دو مورد دیگه رو در پایان بگم :

1: دوست عزیز اگه میخواین پحث رو ادامه بدین درب پروفایل من به روی شما باز هست و ادامه دادن این بحث در اینجا به نظر من درست نیست!

2: متاسفانه تا ما یکی دو تا علامت تعجب و سوال آخر جملاتمون میزاریم یه سری فکر میکنن که من دارم بهشون بی احترامی میکنم و با عصبانیت باهاشون صحبت میشه (البته این خاصیت دنیای مجازیست!) در حالی که به هیچ وجه ایجوری نیست و من یه آدم آروم و گردن باریک هستم! و اگر خدایی نکرده شما یه همچین احساسی داشتید من ازتون عذر خواهی میکنم.
    Last edited by shab_2008; 23-03-2011 at 19:29.

18. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •