ببخشید منظورتون fw 590 بوده نوشتید 599 یا من اشتباه میکنم؟
hp dv6-2020 قیمتش چنده؟
ببخشید منظورتون fw 590 بوده نوشتید 599 یا من اشتباه میکنم؟
hp dv6-2020 قیمتش چنده؟
ديگر اساتيد در مورد fw55GF/B نطري ندارند؟؟
نه همون fw 599GBB
از اینجا میتونی مشخصاتشو بگیری :
و اینم از سایت سونی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت در تاپیک قیمت گفته شده .
1570 با گارانتی ایران اچ پی
1540 رایانه همراه
سلام و درود به تیم خستگی ناپذیر لپ تاپ فعالیت شما در تایپیکیهای مختلف این انجمن واقعا مثل زدنی است پس یک خدا قوت همراهتون
و اما مسئلتون
با توجه به کارم نیازمند لپ تاپی سریع با گرافیک بالا و حمل مناسب هستم سری 4**و 5** سونی بسیار مناسب خوش دست با کیفیت و پشتیبانی قابل تامل توسط شرکتهای خوب از نظر من به شمار میایند ولی سایز نامناسب دارند
سری dv 6 به لحاظ سایز خوب هستند ولی گزارش اخیر میران خرابی برند اچ پی به نسبت سونی و ایسوس کمی نگران کننده است
سری cw مناسب به نظر میاد ولی متاسفانه کانفیگ مناسبی رو تو بازار هنوز ندیدم .... کانفیگ مثل این.....
Intel® Core™ 2 Duo Processor T9600 (2.80GHz)
Genuine Microsoft® Windows® 7 Professional 64bit
320GB Hard Disk Drive (5400rpm) (Reg. price $10.00)
4GB (2GBx2) DDR3-SDRAM-1066 (Reg. price $20.00)
NVIDIA® GeForce® GT230M GPU (512MB VRAM)
البته کانفیگی مثل 2020 جالب به نظر میاد ولی هنوز نقد فنی ازش ندیم پراکنده در مورد سرعت کم و مصرف بالای باطری چیزهای هست ولی مستدل و مستند نیست تو بعضی سایتها سرعت سی پی یو رو اینطور زدن 1.6 -2.8 یعنی ظاهرا با توجه به حجم بار کاری سرعت سی پی یو تغیر میکنه ؟ یعنی تو زمان گشت گذار نتی و یا کار روی پروند آفیس سرعت مناسب اون کار و مصرف کم باطری هستش و توی کارهای سنگین تر مصرف و سرعت بالا میره ؟
راهنمای دوستان موجب سپاس بنده هست و ذکر این نکته که من فرصتی 30 روزه برای خربد دارم و تهیه لپ تاپ از دبی برام مشکلی نداره
پیروز آزاد و سربلند باشید
Last edited by reza_amir54321; 02-12-2009 at 16:14.
ممنونم دوست عزیز
این مدل مودم داره؟
تو این رنج قیمت hp هم نمونه ای داره؟
اگه میشه این دو مدلو مقایسه کنید
SONY CW 14f
Intel T6600 2.2 Ghz 2chache
RAM 4GB DDR3
HDD 320GB
Geforce 230M 512MB GDDR3
14 Inch Xbrite-ECO LED
DVDRW
HDMI
2.5Kg
DV6-2005
CPU: AMD T X2 2.4
Cache: 2 MB
RAM:4 GB
HDD:500 GB
LCD15.6 LED
VGA ATI 4650(1024 MB
Drive DVD-RW
Wieght2.8 KG
مدلی که میگید بهترش هم هست و اون هم مدل CW 1NFX که بلوری و هارد ۵۰۰ گیگی دارد و قیمت ۱۶۹۰ تومان.
در مورد مدل ۲۰۲۰ و سی پی یو این دستگاه اطلاعات کامل در سایت اینتل هست اما به صورت اتو اورکلاک عمل میکنه و در اکثر موارد فرکانس بالا داره و دما بیشتر نسبت ه سایر پردازنده ها تولید میکنه پس نیاز به یک سیستم خنک کننده حرفه ای داره که شرکت سازنده باید تهیه کرده باشه.
در مورد باتری این دستگاه هم در بهترین حالت ممکن نهایتا ۲:۴۰ به شما شارژ خواهد داد
با تشکر از پاسخ شما
به نظر شما بدون در نظر گرفتن برند با با هزینه 1.7 و کانفیگ ذکر شده بهترین خرید چه مدلی می باشد ممنون
شما که از سری FW خوشت نمیاد اما مدل fw56 هم هست که بسیار عالیست.
از برند asus هم مدل M60v هست که مناسب هست.
سلام دوستان
یه لپتاپ 13 اینچی با کانفیگ بالا وحداقل کارن گرافیک 512 چی پیشنهاد میکنین؟
برای کارای سه بعدی
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)