میگم جابر جان این روبیک های DIY یا ... که کیفیتشون خوبه فقط تو 3*3 حرف اول رو میزنن یا تو 4*4 و 5*5 و ... هم خوب هستن؟
من احتمال زیاد قراره بعد از 3*3 سر کلاس 4*4 و 5*5 هم آموزش بدم. اونا رو نمیاری؟ قیمتش چند درمیاد حدودا؟
روبیک آیینه ای چی؟ نمیاری؟
میگم جابر جان این روبیک های DIY یا ... که کیفیتشون خوبه فقط تو 3*3 حرف اول رو میزنن یا تو 4*4 و 5*5 و ... هم خوب هستن؟
من احتمال زیاد قراره بعد از 3*3 سر کلاس 4*4 و 5*5 هم آموزش بدم. اونا رو نمیاری؟ قیمتش چند درمیاد حدودا؟
روبیک آیینه ای چی؟ نمیاری؟
مجید جان تا اونجایی که من اطلاع دارم DIY ها فقط بخاطر 3*3 هاش معروفن. البته اصلا من ندیدم DIY بیشتر از 3*3 داشته باشه ! ولی برای 4*4 و 5*5 مارک های دیگه ای هستن . فکر می کنم مارک خوبشون Eastsheen باشه اگه اشتباه نکنم . اونا رو بیارم ، 4*4 ش فکر نکنم بیشتر از 25 بشه .
5*5 هم حدود 30 . البته اگه بیارم ! چون قیمتا بالاست کم میخرم . حالا بزارم من دور اول رو آزمایشی بیارم قلق کارم دستم بیاد بعد محصولات جالبی میخوام بیارم .
سلام دوستان اینم کاملترین لینکی که تمامی نمادهای استفاده شده در الگوریتم ها و همچنین کلیه علامتهای روش f2l هم توش هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایون دمتون گرم از این همه استقبال اقا جابر شما روبیک خوب بیار من شخصا قول میدم همشو واست بفروشم تو شیراز اصلا روبیک به درد بخور نداریم راستی قراره تو این ماه تو شیراز مسابقات روبیک انجام بشه که اطلاعات و اخبار کاملو به مرور تو پستهای بعدی میزارم شما هم لطفا تبلیغ کنید که شرکت کننده ها زیاد بشن ممنون
ایول منم شیرازم
شما روبیک از کجا میخری؟
برا هدیه میخوام بدم به کسی
مسابقات روبیک؟؟؟من میام 100 درصد
از حمایتت ممنون . حتما خبرای مسابقه رو برا ما بزار . سعی کن دست یکی بسپری که فیلم بگیره تا ما هم شرایط رو ببینیم و نظر بدیم
دوستان !
اگه مسابقه ای تو مشهد بود ما رو هم بی خبر نزارین !
موفق باشید !
ترجمه سایت جسیکا به زبان فارسی با گوگلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
عزیزانی که شیراز هستن یه ادرس میزارم برن کارت مسابقه رو بگیرن
زمان مسابقه و مکانش وقتی شرکت کننده ها به حد مناسب برسه اعلام میشه
جابر جان چشم سعی میکنم یه فیلم خوب از مسابقه تهیه کنم فقط خدا کنه سطح کفی بالایی داشته باشه
در ضمن قول میدم با یه مقام خوب ابروی تایپیکو حفظ کنم تا یه تبلیغ خوب واسه تایپیکمون بشه
فقط حیف که یه روبیک حرفه ای نداریم
ادرس واسه تهیه کارت:سه راه برق نبش پاساژ ازادی نوشت افزار بعثت
رفیق یه آدرس بده بریم یه روبیک بخرم تو شیراز برای هدیه میخوام.روبیک خودم کسی بهم هدیه داده.دمت گرم
اگه دیدم کیفیت بازی ها بالاست میخوام یه رکورد جانانه بزنم ولی اگه دیدم پایینه ولی میکنم میام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)