تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 323 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان،می خوام گوشی رو آپدیت کنم،چکار کنم؟
    گوشیت فارسی داشت؟ اگه نداشت میخوای فارسی بریزی؟

حتما یه اینرتنت پر سرعت باید داشته باشی نداشته باشی راههای گریز زیادی وجود داره

خوب اگه فارسی نداری و فارسی نمی خوای برنامه NOKIA OVI SUITE رو نصب کن و قسمت آپ دیتشو بزن تا خودش واست همه کاری رو بکنه

احتمالا سرور های نوکیا با مشکل آپ دیت مواجه بشن علت هم معلوم نیست چندی پیش بعضی سرورهای نوکیا فیلتر شده بودند واسه اینکار مجبوری از برنامه فونیکس واسه آپ دیتش استفاده کنی اگه نداری آدرسشو بعدا بهت میدم.

اگه فارسی میخوای و نداری ابتدا باید با NSS پروداکت کدتو فارسی کنی بعدش با فونیکس یا همون برنامه آپ دیتر نوکیا آپدیتش کنی
    بهمین سادگی به مین خوشمزگی

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

گوشیت فارسی داشت؟ اگه نداشت میخوای فارسی بریزی؟

حتما یه اینرتنت پر سرعت باید داشته باشی نداشته باشی راههای گریز زیادی وجود داره

خوب اگه فارسی نداری و فارسی نمی خوای برنامه NOKIA OVI SUITE رو نصب کن و قسمت آپ دیتشو بزن تا خودش واست همه کاری رو بکنه

احتمالا سرور های نوکیا با مشکل آپ دیت مواجه بشن علت هم معلوم نیست چندی پیش بعضی سرورهای نوکیا فیلتر شده بودند واسه اینکار مجبوری از برنامه فونیکس واسه آپ دیتش استفاده کنی اگه نداری آدرسشو بعدا بهت میدم.

اگه فارسی میخوای و نداری ابتدا باید با NSS پروداکت کدتو فارسی کنی بعدش با فونیکس یا همون برنامه آپ دیتر نوکیا آپدیتش کنی
    بهمین سادگی به مین خوشمزگی
    فارسی می خوام.
    آپدیت هم می خوام،یه خورده بیشتر فارسی صحبت کن.

یکی یکی بگو تا انجام بدم.

این جی پی آر اس ایرانسل چرا کار نمی کنه؟
    حالم ازش به هم می خوره.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

آقا این چرا توی خود گوشی وصل اینترنت نمیشه؟
    توی کامپیوتر از مودم گوشی استفاده می کنم ولی توی خود گوشی کانکت نمیشه!

اینترنت خونگیم 512 هستش،مشکلی نیست عزیز،بگو چطوری بایستی آپدیت کنم؟اول می خوام گوشیم فارسی بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کسیبه شما پیام خصوصی نداده
    من بودم این تاپیک رو از سکوت در آوردم و با آمدن من همه امیدوار شدن

دوستان رآی بدین T2download یا NOKIA-N95

این نظر سنجی تا 11 تیر ماه هست و فردی که کمتر نظر بیاره حق اومدن به این تاپیک رو نداره و نظر بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فارسی می خوام.
    آپدیت هم می خوام،یه خورده بیشتر فارسی صحبت کن.

یکی یکی بگو تا انجام بدم.

این جی پی آر اس ایرانسل چرا کار نمی کنه؟
    حالم ازش به هم می خوره.
    توضیحات بیشتر رو مراجعه کن به تاپیک آپدیت گوشی های نویکیا توسط فونیکی از اونجا بخون ولی
    واسهه اینکه زیاد سر در گم نشی راهنمایی می کنم بصورت Quick Installation
    اول اینکه فارسی نداری و فارسی میخوای چون این گوشی ای که گرفتی واردات قانونی نیست و قاچاقیه پس این گوشی اصالتا انگلیسی عربیه پس واسه اینکه فارسی داشته باشی چون گوشی های واردات قانونی پروداکت کدشون فارسی هستند بهمین جهت میشه راحت آپ دیت کرد و مشکل فارسی نداشت می دونی پروداکت کد، کد محصولاته بر حسب زبانهای مورد نیاز و رنگهای گوشی ها و ... برای اینکه پروداکت کد گوشیتو بتونی به پروداکت کد فارسی چنچ کنی از برنامه NSS نوکیا باید استفاده کنی و دنلودش کنی که تو همین تاپیکی که گفتم هستش و اونم مخففService Suite Nemesis هستش بعد اینکه پروداکت کد فارسی گوشیتو پیدا کردی(اینو نمی دونم الان چنده نگاه می کنم میگم واسه ایکس 6 که چنده) بعد براحتی میتونی با برنامه NOKIA OVI SUITE قسمت آپ دیتاش به فارسی فریم ویرش کنی. البته بهم نگفتی فریم ویر کنونیت چنده! اگه 20.0.005 باشه که جدیده ولی اگه فارسیشو میخوای باید اینکارارو بکنی

اگه میخوای با فونیکس فریم ویر کنی بعد فارسی کردن پروداکت کدت و دانلود فریم ویرات از خود سایت نوکیا یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انتخاب آر امRM مطابق با آر ام گوشیت که زیر باتری رو برچسب نوشته شده گوشیتو آپ دیت کنی که آموزش آپدیت این هم تو تاپیکی که فوق ذکر کردم هستش

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

اونایی که میخوان فارسی بزنن خوب از اول فارسیشو بگیرن

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

تنظیمات جی پی آر استو دقیق انجام بده بعد رو گوشی دیگه تست کن شاید جی پی آر اس ایرانسل تو محله شما کار نمی کنه موقتی!!!!

---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------

آقا این چرا توی خود گوشی وصل اینترنت نمیشه؟
    توی کامپیوتر از مودم گوشی استفاده می کنم ولی توی خود گوشی کانکت نمیشه!

اینترنت خونگیم 512 هستش،مشکلی نیست عزیز،بگو چطوری بایستی آپدیت کنم؟اول می خوام گوشیم فارسی بشه.
    دوستان تو صفحات قبل برای خطابه شما از لفظ آبجی استفاده کردن بنده هم به این افاضه ادب دوستان لبیک می گم و شما رو خواهر خودم می دونم
    خوب آبجی جون بله تو OVI SUITE نوشته که می تونی از طریق گوشیت خود کامیپوترتو به اینترنت وصل کنی در این حال باید جی پی آر اس یا وای فای گوشیت شبکه ای رو شناسایی کنه و خودش کانکت بشه به اینترنت سپس با استفاده از GATE WAY بلوتوث یا وای فای یا یو اس بی می تونی این اینترنت نه چندان قوی رو البته مال جی پی آر اس رو می گم به کامپیوتر خودت Share کنی که به آسانی بدون دنگ و فنگ با بهره وری از OVI SUITE این کارا انجام می شه . نوکیا تازگی ها پی برده که غذا رو می شه بدون اینکه قاشق رو دور سر چرخوند تو دهن گذاشتش

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

دانلود فریم ویر از سرور مستقیم برو اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آموزش تغییر پروداکت کد گوشی و آپ دیتش هم اینجا

7. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

تشکر یادتون نره ها

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

درود
    دوستان نبودم اما دیگه میام حال میدن بهتون
    فعلا x-plorer سراغ دارید آدرس بدید بدجور گیرم،اینکه توی موبایل 9 بود نصب نمیشه!
    file manager این گوشی خیلی قوی نیست
    اما صداش عالیه،تاچش هم فوق العاده هست
    کیفیت دوربین زیاد چنگی به دل نمیزنه،نمی دونم چرا؟!؟!؟!؟!؟!؟بد نیست اما خیلی خوبم نیست اما در کل گوشی خوبیه!
    راستی دیروز دو دکمه زیر صفحه،چه توی صفحه اصلی،چه توی منو کار نمی کرد،خاموشش کردم 2باره روشنش کردم دیگه relote صفحه هم کار نمی کرد،باتریشو که در آوردم دوباره گداشتم 2رست شد،دوستان همچین مشکلاتی نداشتن؟
    تشکر!!!!
    نظورت از ریلوت چیه بیشتر توضیح بده!

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

هم اکنون نگهدارنده رايگان مخصوص اتومبيل و مسيريابی رايگان در دسترس هستند

تلفن های جديد نوکيا که برای مسيريابی بهينه شده اند، دارای نقشه های Ovi و مسيريابی نقطه به نقطه صوتی و نيز يک نگهدارنده درون اتومبيل برای انجام بهتر و آسان تر مسيريابی هستند. حتی يک شارژر درون اتومبيل نيز برای مدل های خاصی در نظر گرفته شده است تا تلفن شما را برای رسيدن به مقصد شارژ شده نگه دارد. تمام اين خدمات بدون دريافت هزينه اضافی ارائه می شوند. هم اکنون اقدام کنيد، اين خدمات فقط تا تاريخ 30 ژوئن ارائه می شود. مسيريابی لذت بخش
    مسيريابی رايگان، نگهدارنده رايگان درون اتومبيل و شارژر درون اتومبيل به همراه گوشی های زير ارائه می شوند:

• Nokia N97
    • Nokia N97 الصغير
    • Nokia 6710 Navigator
    • Nokia X6
    این محصولات فقط با گارانتی تو پک اصلی ارائه شده است البته نمی دونم تک فروشی هم شده و وارد بازار شده یا نه!
    من که تو پکم بود دارم باهاشون حال می کنم

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

با عرض سلام خدمت اساتید.می خواهم یک گوش بگیرم به نظر شما درکل x6بهتر است یا 5800 .
    لطفا راهنمائی کنید. با تشکر
    صد در صد ایکس 6. اصلا به هیچ عنوان به 5800 فکر نکن. دو سه روز پیش واسه یه دوستم خریدمش اصلا واسه منی که تاچ خازنی استفاده کردم فاز نمی ده تاچش. چه جوری بگم شاید از لحاظ سخت افزاری مشابه هم باشهند ولی تاچ اسکرین خازنی ایکس 6 به هیچ عنوان با هیچ کدوم از تاچ های نوکیا برابری نمی کنه (البته تاچ های موجود دربازار نوکیا تا به الان)

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

آقا بسه دیگه تایپک داره منحرف میشه الان میان جممون میکننا
    اول بحث دوست د..ر بود الان سر فعالیت حتما چار روز دیگه کمک در امر اردواج و...
    الـــــــــوو کسی اون تم ایفونو امتحان کرده یا نه؟؟؟سه دقیقه کار نداره خدایی...
    از وقتی من رفتم اینجوری شده!!!!

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

چون شنیدم از 5800 کم تر هست صداش و حتی به ان 95 نمیرسه
    شنیدن کی بود مانند دیدن
    آدما یه دنیا فرقه بین دیدن و شنیدن/ برید از اونا بپرسید که شنیده ها رو دیدن!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

عزیزم GPS خیلی وقته اختراع شده ها!

جدی روی چیش داری تحقیق می کنی؟ بگو شاید تجارب ما هم بدردت خورد!
    میگم تحقیقاتمو کامل می کنم و میخوام کافی و وافی؛ جامع و مانع، موجز و اجمالی توضیح بدم تا همه بصورت کوئیک شیفت اینستالیشن بتونن بهره ببرن تا مثل من صدجا رو نگردنن تا بتونن یه چیزی یاد بگیرن
    ممنونم از شما

9. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ممنون NOKIA_N95 عزیز.

اون بنده خدا اشتباهی فکر کرد که f هستم داداش،بنده m هستم.

عزیر نمیشه ورژن 12 هستش،می خوام به آخرین نسخه یعنی 20 بشه.

از خیر فارسیش گذشتم.
    نرم افزار رو نصب کردم،آخرین ورژن نرم افزار که 35 مگ هست،
    تا الان 2 بار دانلود کرده ولی نصب نشد،میگه مشکل از فایروال هستش!!!
    ویندوزم سون هست.
    اول بایستی نرم افزار نوکیا آپدیت بشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

احتمالآ بهش شوک وارد شده.

از سیستم که مستقیم کابلش رو نکشیدی؟
    نه فکر نکنم،حالا چی میشه؟میمیره؟

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

منظورم از ریلوت turning بود

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

منظورم از ریلوت turning بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ممنون NOKIA_N95 عزیز.

اون بنده خدا اشتباهی فکر کرد که f هستم داداش،بنده m هستم.

عزیر نمیشه ورژن 12 هستش،می خوام به آخرین نسخه یعنی 20 بشه.

از خیر فارسیش گذشتم.
    نرم افزار رو نصب کردم،آخرین ورژن نرم افزار که 35 مگ هست،
    تا الان 2 بار دانلود کرده ولی نصب نشد،میگه مشکل از فایروال هستش!!!
    ویندوزم سون هست.
    اول بایستی نرم افزار نوکیا آپدیت بشه یا نه؟
    دقیقا دردتو میندونم چیه خیلی ها داشتن و منم داشتم به این طریق هیچوقت نمی تونی دانلودش کنی.
    ببین فایل های فریم ویرتو دانلود کن از سایتهایی که گفتم سپس نرم افزار فونیکس رو از زیر دانلودش کن که حدود 100 مگ هستش و از نرم افزار dm واسه دانلود استفاده کن
    بعدش آموزش این که چه جوری فایلهای فریم ویرتو برداری و از فونیکس استفاده کنی به تاپیک مربوطه که آموزش از طریق فونیکی هستش برو قشنگ یادت داده. آموزشش تو همین سایته از طریق لینک زیر برو
    ولی کاشکی فارسی می زدی

13. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ممنون عزیز
    راستی اطلاعات گوشی حذف میشه با این کار؟

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

راستی تفاوت 12 با ورژن 20 چی هست؟

اگه امکان داره بزارین ببینم صرف می کنه این همه دردسر رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •