اقااا من همچنان با شارژ نگه داشتن باطری مشکل دارم.نها یت 1 روز بیشتر شارژ ندارم.چه کار کنم؟؟ همه کارهایی هم که تو صفحات قبلی دوستان گفته بودن انجام دادم ولی بازم زود خالی میکنه.![]()
اقااا من همچنان با شارژ نگه داشتن باطری مشکل دارم.نها یت 1 روز بیشتر شارژ ندارم.چه کار کنم؟؟ همه کارهایی هم که تو صفحات قبلی دوستان گفته بودن انجام دادم ولی بازم زود خالی میکنه.![]()
سلام من یه سوالی دارم
دانشگاه ما مودم وایلس داره موبایل منم وایلسو پیدا میکنه ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه مثل اینکه به اینترنت وصل نیستی
سلام اسم من ابراهیمه من تازه با این سایت آشنا شدم و خوشحالم
که کسایی هستند که میتونن کمکم کنن راستش منم این گوشی رو خریدم ولی
چون زیاد با ریزه کاریهای کام÷یوتر آشنا نیستم اگه
براتون امکان داره برای دانلود برنامه ها راهنماییم کنید (از صفر صفر)
ممنون میشم
سلام به همه بچه های این فروم
شرمنده من تو این دو سه تا پست فقط سوال كردم.
ولی چه میشه كرد؟ سیستم عامل مامو جدید اومده دیگه
١-دوربین جلو فقط برای ویدیو كال هست؟
2-بازی bounce بیشتر به دمو می خوره به نظرتون جز ورزن ١٥ مگابایتی ورزن دیگه ای داره؟
٣-حالا واقع میشه روی این دستگاه سیستم mac os نصب كرد؟
٤-این گوشی از نظر سخت افزاری همه جوره با iphone 3gs رقابت میكنه به نظرتون میتونه از نظر بازی با هاش رقابت كنه؟
٥-برنامه هایی مثل master gear یا pico drive برای این گوشی اومده میخواستم بدونم كه ابن برنامه ها این گوشی را تبدیل به یك دسته بازی میكنه یا برنامه ای برای اجرای بازی های سگا و پلستیشن هست؟
خوب حالا ٢ تا سوال اختصاصی دارم برای گوشی خودم:
6- من حدودا چند وقت پیش تصویر یكی از ٤ صفحه آغازی گوشی را عوض كردم ولی دیگه تغییر نكرد همه كار هم كردم . می خواستم بدونم كسی نظری داره؟(این موضوع برام خیلی مهمه)
٧-من با مرورگر این گوشی به این سایت میام و یك مشكل بد داره اونم اینه كه بعضی از وب سایت های فارسی مثل این سایت و چندتای دیگه را كامل باز نمیكنه یعنی از بغل كامل باز نمیشه و وقتی كه یه جا زوم میكنی از اون جایی كه زووم كردی به یه جای دیگه منتقل میشه برای اینكه این مشكل را حل كنم چه نظری دارید؟
٨-اون برنامه ای كه از طریقش میشد *# را فعال كرد چی بود؟
خیلی سوال كردم نه؟
![]()
عزیز شما اول باید مطمئن باشید که روی وایرلس دانشگاه کد گذاری نشده.
در ضمن اصلا ممکنه اکسس پوینت باز باشه و اینترنتی تو کار نباشه که شما بهتره اول بدونید اینترنت time out و ... نداشته باشه.
پیشنهاد میکنم یه بار این تاپیک رو مرور کنی تا همه چیز دستت بیاد.
در مورد مرورگر متاسفانه این مشکل وجود داره (هم تو مرورگر خودش و هم تو مرورگر فایرفاکس) ولی تو مرورگر گوگل که جدیدا واسه n900 ریلیز شده این مشکل برطرف شده.
پیشنهاد میکنم مرورگر گوگل رو روش نصب کنی.
اونم میتونی از اینجا دانلود کرده و نصب کنی:
اسم اون برنامه هم که میتونی از طریقش کارت ایرانسل رو شارژ کنی ussd pad هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من نمیتونم از رابید شیر برنامه شارز رو دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام من نمیتونم گوشیم رو فارسی کنم یا حتی اس ام اس فارسی بنویسم راهنمایی کنید اگه میشه با عکس
ایا برنامه های jar هم ساپوورت میکنه اگه ساپورت میکنه طریقه نسبش رو توضیح بدین با تشکر از سایت خوبتون
نه .سیستم عاملش جاوا رو ساپورت نمی کنه
باز این خارجکی ها دست به کارای خطرناک زدن..........همون 1Ghz بس بود بابا.........نیگا........کردنش 1700 مگاهرتز سی پی یو بدبختو!
حالا فردا میان میگن شد 5 Ghz : دی !
در اينده نزديك خبر ميرسه يك عدد گوشي n900 و به روش ln2 تا 10ghz اور كردن: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)