بشتابید | دانلود مستقیم از رپیدشیر با قابلیت رزیوم بدون اکانت !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بشتابید | دانلود مستقیم از رپیدشیر با قابلیت رزیوم بدون اکانت !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده دوستان اگر جای این سوال اینجا نیست... به نظر شما کدوم آنتی ویروس و فایروال بهتره؟ هم قوی باشه هم سرعتو نگیره؟
جواب بدید ممنون می شم.
از همه دوستانی که مشکل قبلی منو حل کردن تشکر می کنم... خود nod 32 یه امکان داره به اسم show network connectioan که نشون می ده چه برنامه هایی در حال کار کردن هستند... نگاه کردم دیدم یه فایل به اسم ekrn.exe مربوط به خود nod32 که استفاده می شه... دیگه کارشو نمی دونم چیه... فکر کنم مربوط به فایروالش باشه... اگر سوال بالایی منم جواب بدید واقعا ممنون می شم...
الان کهeset smart security nod 32 final اومده که جدید تره فکر کنم از این که تو می گی... می شه توضیح بدی چه فرقی داره؟؟؟آنتی ویروس nod32 ورژن 2.7 فایروال online armor
همونطور که گفتم دیگه ویندوز ندارم و نود ورژن 4 رو تست نکردم ولی این ورژن 2.7 اصلا سرعت نمیگرفت در حالی که توی ورژن 3 همون فایل ekrn.exe کلی سی پی یو رو اشغال میکرد واسه همینم من هیچ وقت ورژن 3 رو نصب نکردم از لحاظ امنیتی هم تا جایی که یادمه online armor همیشه جزو برترین فایروال ها بوده ولی فایروال نود رتبه ی قابل قبولی بین فایروال ها نداشته
تجربه من میگه ESET Smart Security و دیگر هیچ...!!!
من تمامی آنتی ویروسها رو قبلآ نصب کردم.هیچ کدوم در مجموع به پای نود نمیرسه
هر موقع دلم برای محصولات دیگر شرکتها تنگ شده یا اینکه خواستم نسخه جدیدشون رو تست کنم توی همون چند روز سیستمم آلوده شده!!
آخرین ورژنش (4.0.467) رو نصب کن و خیال خودتو برای همیشه راحت کن
در مقایسه با بقیه ابزارهای امنیتی هم بسیار کمتر سرعت سیستم رو میگیره
فایلی هم که گفتی خود نرم افزار هست اگه ببندیش آنتی ویروست Disable میشه![]()
دوستان بهترین کابل شبکه واسه آب و هوای اهواز چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
من دوماه پیش کابل عوض کردم واسه رادیو وایرلس امروز رفتم بالا دیدم کابل در شرف پوسیدن هستش
مگه کابل رو کجا میزارین؟؟؟![]()
رادیو رو به میله ی 3 متری وصل کردم از بالا پشت تا کابل بیاد تو اتاقم 20 متری میشه.
تقریبآ 12 تا 15 مترش تو فضای آزاد هستش./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)