تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 1024 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مشکلی دارم تو درس خوندن :
    از قبل برنامه میریزم مثلا سه شنبه اول 9 صبح تا 11 هندسه بخونم و از 11.5 تا 1.5 عربی بخونم و ...
    حالا وقتی هندسه رو شروع میکنم غرق درس میشم و اصلا یادم میره زمان بگیرم ، تازه بعد از 3 یا 4 ساعت که درسو خوب فهمیدم و خسته شدم تازه یادم میفته که باید الان عربی میخوندم . دست خودم هم نیست .
    لطفا راهنمایی کنید
    مرسی

2. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مشکلی دارم تو درس خوندن :
    از قبل برنامه میریزم مثلا سه شنبه اول 9 صبح تا 11 هندسه بخونم و از 11.5 تا 1.5 عربی بخونم و ...
    حالا وقتی هندسه رو شروع میکنم غرق درس میشم و اصلا یادم میره زمان بگیرم ، تازه بعد از 3 یا 4 ساعت که درسو خوب فهمیدم و خسته شدم تازه یادم میفته که باید الان عربی میخوندم . دست خودم هم نیست .
    لطفا راهنمایی کنید
    مرسی
    اتفاقا اصل اين برنامه ريزي غلطه چون هيچ موقع اجرا نميشه .من قبلا همينجوري برنامه ريخته بودم و عملي نشد!
    بنابراين پيشنهاد ميكنم "دفتر برنامه ريزي به روش قلمچي" رو تهيه كني و اطلاعات دقيقتر و اينكه چرا اينجور برنامه ها عملي نميشه رو تو اون مطالعه كني!مطمئن باش نتيجه ميگيري.

4. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اتفاقا اصل اين برنامه ريزي غلطه چون هيچ موقع اجرا نميشه .من قبلا همينجوري برنامه ريخته بودم و عملي نشد!
    بنابراين پيشنهاد ميكنم "دفتر برنامه ريزي به روش قلمچي" رو تهيه كني و اطلاعات دقيقتر و اينكه چرا اينجور برنامه ها عملي نميشه رو تو اون مطالعه كني!مطمئن باش نتيجه ميگيري.

انقدر میگن برنامه ریزی به روش قلم چی به خدا من 2 ساله دارم کانون میرم و هر دو سال هم این دفتر برنامه ریزیو پر میکردم چیزی جز نحوه مرور درس و وارد کردن اطلاعات به دفتر و یه سری اطلاعات برای انتخاب رشته توش نبود اصل دفتر اون جدولش هست که اونم خودم درست می کردم و اعداد واقعیمو توش می نوشتم و یه سری چرندیات می دادم به پشتیبانه که مبادا شب زنگ بزنه خونه با بابام بگه بچت درس نخونده .
    خواهشی که دارم اینه که الکی جو درست نکنید نه کانون خبری هست و نه سنجش و هیچ کس برای آدم معجزه نمی کنه .اینا مثل اتومبیل هایی هستن که ادمو به مقصد میرسونه و گرنه اگه کسی بخواد با دویدن هم می تونه از اتومبیل ایستاده جلو بزنه .

6. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

انقدر میگن برنامه ریزی به روش قلم چی به خدا من 2 ساله دارم کانون میرم و هر دو سال هم این دفتر برنامه ریزیو پر میکردم چیزی جز نحوه مرور درس و وارد کردن اطلاعات به دفتر و یه سری اطلاعات برای انتخاب رشته توش نبود اصل دفتر اون جدولش هست که اونم خودم درست می کردم و اعداد واقعیمو توش می نوشتم و یه سری چرندیات می دادم به پشتیبانه که مبادا شب زنگ بزنه خونه... .
    خب مسلمه كه ايند
    دفتر اصلا مختص داوطلبان كنكوره نه دانش آموزان!
    بعدش اون موقع هدف مشخصي نداشتيم و همينجوري از سر اينكه جو ما رو ميگرفت ميرفتيم كانون(البته شما رو نميدونم)
    حالا هر كي دوست نداره نره!
    مهم اينه كه اون انتظاري كه از خودت داري رو برآورده كني.من اصلا با كانون موافق نيستم و نظر اكثر دبيرامون هم همين بود ولي اين شيوه برنامه ريزي واسه كسي كه با برنامه درس ميخونه مناسبه

8. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

میانگین تراز برق رو هم بگی ممنون میشم
    واسه دانشگاه شریف : 7568

ممنون/

10. این کاربر از pedramch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام ، این دفتر رو از کجا باید تهیه کنم ؟
    اصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟

12. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

[QUOTE اصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟ ][/QUOTE]
    خیلی خیلی مشکل داره

14. 2 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یادآوری: اول دفتر برنامه ریزی قلم چی نوشته افراد جدی که واقعا همه ی برنامه ها رو درست اجرا می کنن موفق می شن با این دفتر ...من اینو در 6 سال گذشته کاملا تجربه کردم ...سالایی که واقعا با قلم چی همراه شدم و آزمونا و توصیه های پشتیبانارو جدی گرفتم نتیجه ی خوبی گرفتم آخر سال ولی وقتایی که سرسری فقط دفترو نوشتم و رفتم آزمون دادم نتیجه ای نگرفتم...

من به شما قول می دم هر آزمونی که می رین اگه برنامه هاشو درست اجرا کنین حتما نتیجه می گیرین و در غیر این صورت هیچ آزمون و مشاوری به دردتون نمی خوره

16. 3 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ، این دفتر رو از کجا باید تهیه کنم ؟
    اصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟
    اگرم خواستی کتاب خودم میتوانم انتشارات خیلی سبز نوشته ی بهروز فمی تفرشی (پیروز) رو بگیر اونم یه دفتر برنامه ریزی خوب

داره/

اینم لینک دانلود یه قسمت از کتاب

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by timsar jackson; 18-07-2009 at 17:40.

18. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوستان در این که برنامه ریزی واقعا تاثیر داره که شک نکنید .
    یک سوال :
    این آیتیه
    7224
    اینم برق
    7568
    یعنی فرق ترازشون 300 تاست . حالا این تراز 300 یعنی واقعا اینقدر ایجاد فرق میکنه ؟ بعد حداکثر تراز چند هست ؟

20. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •