سلام
من با در صد های ادب 60 عربی 80 دینی 90 زبان 58 ریاضی 38 فیریک 64 و شیمی 58 بومی استان فارس و منطقه سه کجاها می یارم
و این که به برنامه نویسی علاقه شدیدی دارم اما نمی دونم که ITبهتره یا نرم افزار البته اولویت اول من مکانیک جامدات شیراز هست
سلام
من با در صد های ادب 60 عربی 80 دینی 90 زبان 58 ریاضی 38 فیریک 64 و شیمی 58 بومی استان فارس و منطقه سه کجاها می یارم
و این که به برنامه نویسی علاقه شدیدی دارم اما نمی دونم که ITبهتره یا نرم افزار البته اولویت اول من مکانیک جامدات شیراز هست
مطمئنا مکانیک بعد نرم افزار بعد it !
من به شما وعده دانشگاه شیراز رو میدم !
خوش به حالش
من خودم شیرازیم اگه با این درصدهایی که زدم مکانیک شبانه شیراز رو هم بیارم کلاهم رو می اندازم بالا)
در مورد تفاوتهای نرمافزار و سخت افزار و IT همه جا کلی گفته. اگه میشه جزئیات دقیقتر دربارهی تفاوتها، درسهای تخصصی، وضعیت اشتغال (در ایران) و ... این سه تا را بگید. نه بازم حرفهای کلی که "به مانیتور و کیبورد سختافزار گفته میشه" و ...![]()
بله . رشته معماری بیشتر هنره . خیلی کم با درسهایی نظیر ریاضی و فیزیک سروکار دارن.
بیشتر باید دست ها و ذهن هنرمندانه ای پرورش بدهند . بازار کارش بد نیست . حداقل نسبت به کامپیوتر خیلی بهتره .
من خواهرم 1 ترم دیگه داره . سرکار هم میره.هفته ای 3 روز ، روزی 6 ساعت ، ماهی 150000 .اونجا فقط با نرمافزار آرشی کد کار میکنه و نقشه و پلان های سه بعدی طراحی و ترسیم میکنه.
زیر سایه عمران نیستند. + بیکاری ها در همه ی رشته ها هست.
خواهر من نرم افزار خونده . ولی بلد نیست یه ویندوز عوض کنه. بهتر بگم ، تو دانشگاه چیزی یادشون ندادند . باید خودشون میرفتند و یاد میگرفتند.در انتهای 4 سال تحصیلش ، من بیشتر از اون از کامپیوتر سر در میارم.
سخت افزار با قطعات و طراحی قطعات و ... سر و کار دارند.سخت افزار ها معمولا باید خودشون مغازه کامپیوتری بزنند.
در مورد it خبر زیادی ندارم. فقط میدونم که از اون 2 تا با کلاس تر و بهتره.
کلا رشته ی جالبی نیست.به جز برای کسانی که با عشق و علاقه ی فراوان وارد این رشته ها بشند.
کسی این cd سامان رشته به دستش رسید؟
چی هست این سی دیه ؟ یکی میشه توضیح بده برام؟کسی این cd سامان رشته به دستش رسید؟
همون سی دیه که سازمان سنجش قرار بود باهاش قبولی نسبتا قطعی داوطلبان رو اعلام کنه دیگه.
تازه داخلش راجع به رشته ها هم نوشته.
اگه کسی اطلاعات دیگه ای داره بگه
اونو که گفت بعد اعلام نتایج میدن که نه؟همون سی دیه که سازمان سنجش قرار بود باهاش قبولی نسبتا قطعی داوطلبان رو اعلام کنه دیگه.
تازه داخلش راجع به رشته ها هم نوشته.
اگه کسی اطلاعات دیگه ای داره بگه
نه چنین حرفی سندیت ندارههمون سی دیه که سازمان سنجش قرار بود باهاش قبولی نسبتا قطعی داوطلبان رو اعلام کنه دیگه.
بعده اعلام نتایج رو سایت خود سازمان میذارن که با توجه به رتبه اکتسابی شما انتخاب رشته ای فرضی میده بهتون که پارسال هم این کارو کرد
امسال مثکه بهتر شده این سیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)