من امروز گوشیم از دو متری افتاد روی سرامیک خاموش شد در باتریش هم باز شد و باتریش افتاد بیرون.دو دستی زدم تو سرم!ولی هیچیش نشد.شانس آوردم.
من امروز گوشیم از دو متری افتاد روی سرامیک خاموش شد در باتریش هم باز شد و باتریش افتاد بیرون.دو دستی زدم تو سرم!ولی هیچیش نشد.شانس آوردم.
هیچ کس نیست یه برنامه معرفی کنه بشه فایل های pdf را باهاش اجرا کرد ؟
زياد خيالت تخت نباشه .. مطمئن باش در آينده متوجه ميشي گوشيت هنگ ميره يا يه مشكلايي پيش مياد ! اليته خيلي مشكلات حساسي به وجود نمياد !
Quickoffice.Adobe.Reader.LE s60v5
اين رو سرچ كن.
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
راستش ميدوني واس چي ميگم خودم گوشيم 2 بار بد خورد زمين و از اون موقع كاملا يه جاهايي بد قاطي ميكنه.. البته احتمال اينكه برنامه و ... هم باشه هست ولي از اون موقع اينطوري شد.. شايد خيلي هم حرفم منطقي نباشه
سلام
مشکل من و یکی دیگه از دوستام هم همینهچطور میشه تنظیم اش کرد ؟
البته چند بار همینجور اتفاقی که گوش می دادم خودش درست بود .
اما پس کار اون دکمه وسط چیه ؟ اصلا چرا اونو گذاشتن ؟ پس مشکل از هدست نیست یه تنظیمی چیزی باید داشته باشه
ممنون میشم کمک کنید
الان برا 5530 قیمت گرفتم با گارانتی اصلی میگن 228 ،ساخت چین ،جاهای دیگه میگن made in hungray رو جنسشونه.راجع به مموری هم 4 هم میگن 2 هم میگن... دوستانی که دارن راهنمایی می کنن؟
راستی ، راضی هستین دیگه،نه؟
من همین 2 , 3 روز پیش خریدم .
241 سفید - صورتی اش (باز نگین دخترونه است که عصبانی میشم)
فقط روی جعبه ی سفید صورتی اش یک بند و یک کیف و یک قلم نوری سفید (کیف طرح دار) داره
گارانتی اصلی , ساخت چین
ساخت hungray هم سفید آبی اش رو دیدم 231(بدون گارانتی) اما اصلا اطمینانی نیست بهش . خود صنف موبایل فروش ها اطلاعیه زده بود که از به کار بردن ساخت مجارستان استفاده نکنید چون دروغه و ...
یه فروشنده هم بهم گفت که هرکی میگه ساخت به غیر از چین داره دروغ میگه
مموری هم حتما باید 4 روش باشه
یه قیمت دیگه هم دارم واسه سیاه قرمز اش 225 بدون گارانتی و اینو بگم که اینا همش ماله مشهد هست
من که چند روزه بیشتر نخریدم فعلا راضی هستم . باید بقیه نظر بدن
مجارها همشون چینیه ولیبل تقلبیه
اکنون همه قطعات این گوشی ها ساخت فنلاند و مونتاژشون در چین ( تحت لیسانسه ). با گارانتی هم بخر اطمینانش بیشتره...
مبارکه ! چرخش برات بچرخه 120 سال!
ولی من بعد از خوندن بحث صفحه 73 و 74 همین تاپیک یه سر رفتم تاپیک 5800 و از آنجا هم ... بای بای گوشی تاچ (البته باز دلم اینوره) ! همون 6120 و 6124 و ... خوبه .بخوامم بیشتر خرج کنم میرم سراغ N79 .(اینا رو گفتم بحث داغ بشه ها،و الا هر گوشی محاسن و معایب خودشو داره،دختر هم که نیستی بهت بر بخوره تو ذوقت ! -جمله رو داشتی؟!-)
بازم مبارکه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)