بله افت داره ولی طبق اندازه گیری Cnet بعد از این افت مقدار بازتولید رنگ مشکی به 0.024ft lambert میرسه که با این وجود بازم از پلاسمای سامسونگ عمیقتره!
بله افت داره ولی طبق اندازه گیری Cnet بعد از این افت مقدار بازتولید رنگ مشکی به 0.024ft lambert میرسه که با این وجود بازم از پلاسمای سامسونگ عمیقتره!
اینطور که شما میگید پس این افت مشکی تایید شده؟
برند های توی اسیا هم این مشکل را دارند؟
بلاخره بخریم یا نه؟
ولی تی وی فوقالعاده ای هست من 50 اینچش رو گرفتم خودایی عجب تصویری داره من pc با کابل d sub وصل کردم بهش تصویرش فوق العاده بود البته می دونید این سوکت محدودیت رزولوشن داره حالا میخوام یه hdmi براش بگیرم ببینم اونوقت چی میشه من دو کارت گرافیک 5870 دارم
الان این تی وی من به یه انتن شکسته وصله خودایی تصویرش محشره میخوام براش یه ستاپ باکس بگیرم اونوقت میترسم پرواز کنه
من که واقعا لذت بردم شما رو نمی دونم
البته این عکس خیلی خوب نیوفتاده یک ساعت بعد از نصبش هست
![]()
مبارك باشه دوست عزيز.
2 تا 5870الان سيستمت 5970 رو ميخوره(راستشو بخواي من ارزويه يه همچين زندگيي رو دارم
)
(2*5870+V10+ HT = زندگي)البته بايد PS3 و XBOX360 هم باشن
مشكل افت مشكي توليدي هم انشالا بايه فريم وير حل ميشه و تا ابد اين دوستمون با مشكي عميقش حال ميكنه
ميتوني يه عكس از بازي كردن كرايسيس روي enthusiast بزاري؟ ترجيحا مرحله شب باشه ممنون ميشم
Last edited by ramincybran; 04-03-2010 at 12:28.
مبارکه
چند خریدی
ساخت کجاست
دنبالش چیا بود
سینما خانگی چی براش گرفتی این که تو عکسه
سلام دوست عزیز
اول ممنونم
این عکس خونمون هست تیوی رو که پشتش زده ژاپن سینما هم pt 875 و گرفتم که سارونداش بیسیم هست 2900 گرفتم سینما 585 اون کیس بقل هم 2600
یکم از سینما خانگیت بگو
چطوره همه چی mkv divx میخونه؟
خروجی hdmi داره؟
اگه بندگو بیسم داره برد و کیفیتش چطوره؟
قابلیت ظبط از ورودی هم داره؟
همه رو جواب بده
مرسی
راستش چون هم دانشجو هستم هم سره کار میرم هنوز قشنگ امتحانش نکردم اخره سال هم هست سرم خیلی شلوغه
divx گذاشتم پخش کرد mkv امتحان نکردم
دفترچشو نگاه نکردم ولی فروشنده گفت 20 متر برد داره و کیفیتش با سیم دار ها فرقی نمیکنه اینو امتحان کردم
hdmi هم داره
قابلین ضبط رو نمیدونم فکر نکنم داشته باشه
حالا اگه چیزه جدیدی دیدم همین جا پست میزارم
من اگه بخوام کارت صدایه pc مو که نیمه حرفه ای هست به این سینما وصل کنم از همون کابل اپتیک وصل کنم قیمته این کابل چنده؟
mkv رو پخش نمی کنه بهتر برای پخش فایلها Hd player بگیری
ضبط هم نمی کنه
کابل اپتیک با توجه به متراژ و کیفیت بین 10 تا 25 هزار تومان
سلام
اقا خبری از این تست v10 نیست؟
مشکلی توش پیدا شده یا نه؟
اقا من هنوز tv نخریدم
v10 بخرم یا نه؟
چی بخرم اگه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)