به نظر من این تاپیک بره بخش پاکت پیسی بهتره . چون اونجا کاربرای واردی برای پاکت پیسی داره .
مخلصیم .
به نظر من این تاپیک بره بخش پاکت پیسی بهتره . چون اونجا کاربرای واردی برای پاکت پیسی داره .
مخلصیم .
اقا با عرض معذرت من حرفم رو پس میگیرم. چون روی گوشی من هم امروز خطوطی ظاهر شدند. البته روی LCD نه روی بدنه.
حتما یه برچسب براش بخر. خیلی خوبه ضخیم و شفاف. خیالت راحت میشه
یه چیزی بگم؟؟ امیدوارم ناراحت نشید . ولی من اونجا که هیچی ، تمام فروم های ایرانی هم گشتم. آدم وارد که
بتونه کمک کنه پیدا نکردم. من تو چند تا فروم خارجی عضو شدم و کلی مطلب مهم یاد گرفتم که به جرات
میتونم بگم که کسی تو پاکت پی سی بلد نیست. این مدل گوشی تازه اومده تو ایران کمتر کسی هم توان خریدش
رو داره اونوقت کسی که تاحالا این گوشی رو دستش نگرفته چطور میتونه وارد باشه!! . مثلا در مورد فلش این
گوشی هنوز کسی رو پیدا نکردم. تو فروم های خارجی هم modoco خوب بود. تمام کسایی هم که
گوشیشون رو آپدیت کردن دادن نمایندگی مایکروتل و به یارو کلی پول و آخرین قسمتهای سریال لاست رو دادن
تا راضی شده . شوخی نیست
در موارد دیگه هم هر سوالی به غیر از فلش گوشی و آپدیتش به ویندوز 6.5 دارید مطرح کنید من جواب میدم.
SBP Mbile shell spb mobile shell 3.5.2 build 9745 - اینترفیس زیبا
من این برنامه رو خودم روی گوشیم نصب کردم و خیلی خوشم اومده. حدودا 10 مگابایت از رم گوشی رو اشغال میکنه. بدک نیست .
اگه خوشت اومد تشکر کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 24-02-2010 at 00:18.
O2Compass_V3.21_for_OMnia2_Full
این رو الان خودم رو گوشیم نصب کردم وخیلی جالبه از نصب کردنش پشیمون نمیشید.درضمن این عکس ممکنه یه کمی با برنامه فرق کنه
لینک اصلاح شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 27-02-2010 at 12:21.
رفع مشکل اس ام اس امنیا 2 .
این اس ام اس مال رام 6.5 . اگه نصب کنید اس ام اس ها رو بر اساس فرستنده و جوابایی که شما دادید گروه بندی میکنه. البته وقتی نصبش کنید قسمت email داخل اس ام اس ها پاک میشه. مهم نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود ازاستفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل رفع شد اگه مایل بودید تشکر کنید
دو تا دستور مخصوص هارد ریست امنیا 2:
1- داخل ویندوز گوشی: #3855*2767*
2-وقتی ویندوز گوشی پریده و هیچ رقمه بالا نمیاد : نگه داشتن همزمان . دکمه ولوم بالا + دکمه قفل + دکمه تماس + دکمه پاور . وقتی گوشی روشن شد . پیغام میده که فرمت کنم یا نه. که فرمت کنید مثل روز اول که خریدید میشه.
بچه ها برق خونمون رفته بود حدود 3 ساعت. هوا آلوده بود منم بیرون هم نمیتونستم برم. گوشیمو برداشتم و با فیلمای توش و عکساشو و نرم افزاراش ور رفتم خودم نمیدونم چه طور3 ساعت گذشت. اونجاست که واقعا قدر این گوشی رو دونستم. باور کنید از خریدنش پشیمون نمی شید.
ای ول. دمت گرم.
چند تا مشکل که برای من خیلی مهم هستن.
1- هر برنامه ای که نصب کنی یا هر پوشه ای که داخل گوشی بریزی اگه حتی یک عکس کوچک هم داشته باشه در آلبوم تصاویر دیده میشه (مثلا! برنامه Finger Keyboard) و این خیلی بده. چیکار باید کرد ؟
2- چطور وارد رجیستری ویندوز بشیم ؟
3- وقتی کسی زنگ میزنه و اشتباها دستت به قسمت بالاتر از دکمه Answer بخوره (یعنی ignore and send) گوشی sms هایی میفرسته به طرف. اون هم سر خود. چیکار کنم این حالت رو غیر ففعال کنیم.
ممنونم سعید خان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)