تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 312 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک خواهش از همه دوستان گل دیگه اسم نمیبرم چون خودشون می دونن این بحث همین جا بهتره تموم بشه دوست خوبمون جناب مصطفی عزیز هم یک خواهش دارم از ایشون نمی گم نیا توی این تاپیک چون حق این کار رو ندارم و ایشون هر جا بخوان می تونن برن و محدودیتی هم براشون نیست فقط توصیه و پیشنهاد می کنم که تا حد امکان بیخیال بشن چون ایشون که از فیفا متنفر هستند. دیگه دلیلی نداره بحث کنن شما مصطفی می فرماید که بحثش روی PC این دو بازی هست پس باید بدون فیفا برای PC اصلا جزو بازیها محسوب نمیشه یعنی من یکی به رسمیت نمیشناسمش. در حال حاضر هم به خاطر لجبازی EA تحریمش کردم. و این مسئله هم شخصی هست و به خودم مربوطه. و خیر و شرش واسه خودمه. حالا جناب مصطفی عزیز بازی به اون خوبی خوشکلی باحالی که قبولش هم داری چرا ولش کردی اومدی با این فیفا خودت رو درگیر کردی. وقتی به نظرت فیفا به درد نمی خوره پس دلیلی نداره بیای اینجا بحثی رو بکنی که به قول خودت بعضی ها به تمسخر بکشن یا بخوان ادامه بدن و بزرگش کنن. اگه صحبت همین جا بین چند نفر میشد بازم یه چیز مشکل اینجاست تعداد زیادی از کاربران عشق کل کل تو تاپیک رو دارن این سوژه ها عین بوی کباب می ره می رسه به دماغشون اونوقته که دیدی 60 نفر اینجا یارکشی کردن دعوای PES Vs Fifa راه انداختن با هم دیگه. پس اگه من دارم میگم بیخیال شو از من ناراحت نشو من قبول دارم که شما می خوای یه بحث منطقی کنی ولی صحبت اینه که پشت بند این صحبت ها کلی کاربر غیر منطقی داریم که منتظر این فرصت ها هستند تا بیان اینجا اسپم بازار راه بندازن. شکر خدا به اون حدی نرسیدیم که جنبه این صحبت ها رو داشته باشیم. از یه چیز تا حالا خیلی خوشحالم اونم اینکه تاپیکی که من شروع کردم تبدیل به اسپم بازار نشده شکر خدا مثل همسایه بغلیش
    من هیچ وقت از فیفا منتفر نبودم. همونجر هم که گفتم من هنوز گاهی اوقات فیفا بازی میکنم ولی PES خیلی زیباتره.(اینو قبلا گفته بودم)

چی عجب, بلاخره یک صحبت منطقی دیدیم !

من همینجا اعلام میکنم که قصد هیچ گونه اسپم رو ندارم و فقط میخوام خودم و سایر دوستان به یک نتیجه کلی برسیم.

هر وقت دوستان دیگه هم تموم کنن من حرفی ندارم. از نظر من که بحث رو الان تمومش کنیم.

شما باز هم رفتی سراغ نسخه PC فیفا!
    در ضمن گیم اسپات نسخه PC فیفا 09 رو نقد نکرده!!
    شما وقتی میگی فیفا باید پلتفورمش رو ه مشخص کنی چون نسخه های یکی نیستن!
    از این آدرس تمام امتیازات 09 PES رو X360 رو می تونی ببینی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم تمام امتیازات فیفا 09 روی X360:
    در ضمن این امتیازات به کنار!!
    همین فیفا 09 نسخه کنسولی تا دو ماه پیش همشه جز 5 بازی پر فروش تو جدول UK بود ولی از OES خبری نبود!!
    تا دسامبر 2008 این بازی 7.8 میلیون نسخه فروش داشته!!
    این نشون میده که اقبال جهانی به سمت فیفا هستش و اگه میبینی که تو ایران رفداراش زیادن واسه اینکه کمتر کسی اینجا کنسول داره. من همون اول هم گفتم اصلا بحث سر فیفا نسخه PC نیست چون چیزی واسه بحث نداره. ولی شما دارین یه چیزی رو که ندیدین انکارش میکنی. اول برو یه گیم پلی از فیفا 09 نسخه x360 ببین یا اینکه الان ما شاالله همه جا یه گیم سنتری چیزی باز شده که x360 و PS3 دارن. برو اونجا یه دست بازی بعد میفهمی فوتبال چیه!
    خودتون دارید حرف منو میزنید.منم دقیقا میخوام بگم که فیفا در PC واقعا ضعیف تر از PES هست ولی در کنسول قضیه فرق داره !
    در ضمن یک صحبت جالب از krauser عزیز این بود که وقتی فیفا روی نسخه ی PC کار نمیکنه و به قول معروف PC دار هارو آدم حساب نمنیکنه نباید اینو جزو بازی ها به حساب آورد.
    بحث اصلی این تاپیک هم بیشتر و بیشتر و بیشتر روی PC هست ولی شما همش بحثو میبرید روی کنسول تا بلکه از PC چشم پوشی بشه.

اگر مایلید بحث تموم بشه !

2. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

چقدر شما میخواین این بحث هایه بی خود رو که مسعود جان دفعه ی 30م هست دارن میگن رو ادامه بدین....
    آخه ول کنین دیگه! میبینن تاپیک PES اسپم بارانه میان فیفا رو هم خراب میکنن و میگن چرا اینجا اینقدر خلوته.... چون شما ها دوست دارین همینطور بحث هایه الکی و 33333333 بار گفته شده رو بکنین......
    کی می خواین ول کنین معلوم نیست.... بابا ول کنید تاپیک ما رو ول کنین!!!!!!!! نظر میخواین بدین؟ تو رو خدا ندین چون 5 صفحه تاپیک الکی میره جلو!

4. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی اطلاعات جدید از فیفا 10 پی سی نداره

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضی ها جک میگن
    اصلا جک میگی در سطح تیم ملی
    اینکه گیم اسپات تو آمریکا هست هوای EA رو بیشتر داره ؟ )
    آخه مرده مومن دیگه همه میدونن که نسخه کنسول این بازی PES رو اصلا از رقابت خارج کرد شما برو نمره های این بازی در نسخه کنسولی ببین بد حرف بزن
    گیر دادی به نسخه PC ؟ چون تو نسخه PC داری ؟ خوب تو اخبار PC رو دنبال کن ما هم کنسولیش رو دنبال میکنیم
    برداشتی الکی معلوم نیست از کجا نمره گزاشتی که مثلا چیرو خراب کنی
    شما برو IGN رو ببین نمره PES تو کنسول 7.2 هست بعد FIFA که تو PC خودت داری میگی چیه اونم 7.2 گرفته
    البته اشکالی نداره شما شاید دوست داری فوتبالی بازی کنی که عین مرغابی میدون ما هم دوست داریم فوتبالی بازی کنیم که بازیکناش مثل آدم میدون
    اینکه اشکالی نداره
    کاملا هم مشخص هست شما طرفدار چه بازی هستید الکی دارید بحث PC رو میکشید وسط که تاپیک رو به بیراهه ببری
    Last edited by PNC; 24-08-2009 at 15:48.

7. این کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کسی اطلاعات جدید از فیفا 10 پی سی نداره
    چرا اطلاعات زیادی منتشر شده!
    انشا الله تا آخر هفته همو ترجمه میکنم و بصروت کامل میزارم!
    امروز قرار بوده که اطلاعات و تصاویری جدیدی از نسخه PC منتشر بشه!
    البته گفته بودن یکشنبه ولی نگفته بودن که همین یکشنبه : دی
    +
    مثه اینکه بحث بار فنی نداره!
    لطفا بی خیال بشین!
    ممنون!

9. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من الان برای چندمین بار هست که میگم بحث کنسول رو وارد نکنید.

چیزی که مسلمه اینه که در PC ساکر از فیفا خیلی سر تره !!!!

در مورد تعداد رای من عرض کردم که متاسفانه گیم اسپات هنوز PES رو TBA زده. یعنی خودتون نفهمیدید ؟؟؟
    شما نمره ی منقدان رو در نظر نمیگیرید؟ گیم اسپاتی که اینقد بهش تکیه مینکنید اینجوریه !
    دوستان عزیز چرا با هر چی که دارین حال نمی کنین وقتی دارین وقتتون و با کنسول یا pc میگذرونین به فکر این باشین که چی از بازی میخواهین که تو این بحث فوتبال بازی کردنه حالا یکی میگه رو کنسول بهتره یکی میگه رو pc من خودم یک کاربر حرفه ای فوتبال هستم هم pesبازی میکنم هم fifa از نظر من fifa 2009 روی کنسول خیلی بهتر از pc ولی یک افکتایی روی pes هست که روی fifa نیست و بلعکس بنابراین انقدر نگین gamespot یا هر سایت دیگه نظرشون در مورد بازی ها چیه و چه نمره ای میدن بلکه خود طرف باید خوشش بیاد آق جان باز یهای کامپیوتری کاملاً سلیقه ای هستند

11. 2 کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جزئیات دموی FIFA 10 مشخص شد!

EA کرد که دموی قابل بازی FIFA 10 برای PS3 بر روی PlayStation Store , برای بر روی Xbox 360 و برای PC بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاریخ 10 سپتامبر در اروپا و 17 سپتامبر در آمریکای شمالی منتشر خواهد شد!
    در این دمو شما می تونید با تیم های Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille و Chicago Fire ( از لیگ MLS) بازی کنید! همچنین گفته شده که لمپارد و رونی بر روی تمام کاور های بازی حضور خواهند داشت!

نسخه کامل FIFA 10 در 2 اکتبر PS3, 360, Wii, DS, PSP, PC و PS2 منتشر خواهد شد!

13. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه مسعود عالی بود. ولی ای کاش به جای چلسی از منچستر یونایتد استفاده می کرد. ولی خوب تیم های جالبی انتخاب شده

15. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان عزیز چرا با هر چی که دارین حال نمی کنین وقتی دارین وقتتون و با کنسول یا pc میگذرونین به فکر این باشین که چی از بازی میخواهین که تو این بحث فوتبال بازی کردنه حالا یکی میگه رو کنسول بهتره یکی میگه رو pc من خودم یک کاربر حرفه ای فوتبال هستم هم pesبازی میکنم هم fifa از نظر من fifa 2009 روی کنسول خیلی بهتر از pc ولی یک افکتایی روی pes هست که روی fifa نیست و بلعکس بنابراین انقدر نگین gamespot یا هر سایت دیگه نظرشون در مورد بازی ها چیه و چه نمره ای میدن بلکه خود طرف باید خوشش بیاد آق جان باز یهای کامپیوتری کاملاً سلیقه ای هستند
    منم هم نظر با این دوستمون هستم...
    هرکی با هرچی که حال میکنه بذارید بکنه...
    من خودم با کامپیوتر بازی میکنم و اصلا" از کنسول خوشم نمیاد و دوست دارم با کیبرد بازی کنم چون اینطوری بهم بیشتر حال میده...حالا این نظره منه شاید کله دنیا بهش بخندند..
    در مورده pes و fifa هم من قبلا" طرفداره پرپا قرصه فیفا بودم ولی از وقتی که pes08 رو بازی کردم دیگه طرفه فیفا نرفتم و حاظر نشدم حتی فیفا رو برم بخرم و روسیستمم بازی کنم ببینم چطوریه!
    بازی ها سلیقه ای هستند...مثلا" بازی کرایسیس که انقدر سایت ها ازش بخوبی یاد کردند و امتیازهای بالا بهش دادن که فکر میکنم گیم اسپات بهش 9 داده باشه...من وقتی این بازی رو رو سیستم نصب کردم بلافاصله پاکش کردم!
    چون به دلم نشست!
    پس میبینید که امره سلیقه خیلی مهم هست...
    خواهشا" دیگه با هم کل کل بی خود نکنید که این کل کل ها به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید!
    اگرم که ادامه دادید مدیران محترم میفرستندتون همونجایی که نادر رفت!
    بدرود.
    Last edited by Persian_Gun's; 24-08-2009 at 22:26.

17. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

*درکل قابلیت هایی که در این یکی دو ماه گذشته از EA برای FIFA 10 pc خارج شده حاکی از تغییر اساسی در گیم پلی بازی بوده که خبری کهنه برای طرفداران فیفا است.
    *** اما در یک سایت روسی نوشته بودند که قراره خبری غیر از این برای فیفا بازان PC درج نشه ولی در سایت TV باشگاه چلسی که در بازی قبلی در تمام بازی این تیم عبارت یا شعار LET s FIFA 10 از کنار LED های تبلیغاتی دور زمین می گذشت نوشته شده که بمب گرافیکی شبه نکست برای PC بازان در راهه پس امیدی هست***
    ولی در 2 پست قبلی یکی از دوستان گفت وقتی تصاویر و اطلاعات مختلفی داده شده امکان تغییر نیست.
    ولی من امید به تغییر گرافیکی دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •