بله ، خوب پیشتیبانی می کند ولی رو تاچ ویوا که سی پی یو متوسطی دارد هم درست اجرا میشه ؟
بله ، خوب پیشتیبانی می کند ولی رو تاچ ویوا که سی پی یو متوسطی دارد هم درست اجرا میشه ؟
اجرا میشه ولی کلا برای دیدن فیلم باید به mp4 تبدیل بشه فیلمها
برای موزیک core مشکلی نداره
دمت گرم داشی!
دوستان گفتند که بریزم تو ویندوز... این کارو کردم. اسمش هم میاد تو لیست ولی هر چی می زنم انتخاب نمیشه و می پره رو گزینه default ... حالا این SBP ALARM چه طوره؟ میشه ؟؟ امتحان زدی؟
درضمن با همه دوستان ویوا دار:
برید تو پوشه ویندوز .... Sort رو کلیک کنین و type (بعنی sort by type) و انتخاب کنین!!! ماله من رو این گزینه هستش که 5 دقیقه طول میده میاد بالا! شما هم اگه امتحان کردید بیایید بگید! رو حالت معمولی 20 ثانیه هم طول نمیکشه!
دادا ! میشه خواهش کنم یه جوری لینکشو پیدا کنی؟؟ گشتم نبود!
Last edited by vvorlds; 09-02-2010 at 21:17.
یه سر اومدم فروم از سر دلتنگی به نظرم اومد اینجا یه توضیحی لازمه...
سی پی یو ویوا واسه کور پلیر جواب میده .. اون موقع که کور پلیر اومد سی پی یو ها همچین هم قوی نبود.. البته من به همه توصیه میکنم ورژن 1.25 رو داشته باشن رو کامپیوترشون که اگه احیانا در ورژن های جدید ناسازگاری پیش اومد بتونن همونو نصب کنن...
نکته بعد راجع به این که دوستمون گفت باید فیلم ها تبدیل بشه به mp4 ... نه جانم اصلا لزومی نداره.. اصلا اگه قرار باشه تبدیل کنیم به mp4 که رو گوشی جاوا فیلم میدیدیم و پاکت لازم نبود و تازه خیلی جاوا ها هم الان avi ساپورت میکنن .. مثلا ویوتی.. نکته فنی بعدی هم اینکه کلا از لحاظ فرمت هم اجرای mp4 سخت تر از خیلی از فرمت های دیگه هست و یه جورایی میشه گفت سنگینه واسه دستگاه و اگرم قرار باشه کانورتی صورت بگیره بهتره که به avi با کدک xdiv باشه که اجرای اون راحت تر باشه واسه دستگاه..
یا علی![]()
فکر کنم یه 1 سالو نیم میشه ویوا دارمنکته بعد راجع به این که دوستمون گفت باید فیلم ها تبدیل بشه به mp4 ... نه جانم اصلا لزومی نداره.. اصلا اگه قرار باشه تبدیل کنیم به mp4 که رو گوشی جاوا فیلم میدیدیم و پاکت لازم نبود و تازه خیلی جاوا ها هم الان avi ساپورت میکنن ..
دیگه میدونم چی نشون میده چی نشون نمیده عزیزم
300 بار امتحان کردم همه اینهارو avi با core تیک میزنه بد جوووووووور
انشالا از جمعه که اومدم کامل توضیح میدم.. دوست گرامی اون با لگ پخش شدن به خاطر avi نیست و دلیلش بیت ریت فیلم و کدک مربوطه هست
یا علی![]()
بله دوست عزیز من تمام اون بیت ریت هارو هم کم و زیاد کردم جواب نداد در ضمن کیفیت و حجمی که mp4 داره خیلی خیلی بهترانشالا از جمعه که اومدم کامل توضیح میدم.. دوست گرامی اون با لگ پخش شدن به خاطر avi نیست و دلیلش بیت ریت فیلم و کدک مربوطه هست
از avi هستش تماما امتحان کردم
موفق و موید باشید.![]()
سلام بچه ها من اين فارسي ساز رو كه يكي از بچه ها معرفي كرده بود نصب كردم بعد توي پوشه ويندوز برنامه customization_noi.cab رو نصب كردم حالا گوشيم عربي شده هر كاري هم ميكنم انگليسي نمي شه هارد ريستم كردم نشد![]()
گوشيم عربي شده چي كار كنم هارد ريستم كردم درست نشد
بچه ها قیمتش چنده؟
و اینکه خریدش به صرفه هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)