من عکسی نمیبینم !
من عکسی نمیبینم !
یعنی هیچ راه دیگه ای برای لیسانس شدن بقیه تیمهای انگلیسی نیست ؟
راستی آرم Champions league رو پیرهن بازیکنا هست برای champions league ?
منچستر یونایتد همه بازیکن های تیم جوانانش به بازی اضافه شدن ؟
درن گیبسون . فابیو و رافائل و ...
لطفا اطلاعات بیشتر اگه دارید بزارید
ممنون
درسته جناب Resident Evil ........من عکسی نمیبینم !
این imageshack برای بعضی ها فیلتره ......برای منم اینطور بود ......
عکسهارو دوباره با اجازه حسین عزیز UPload کردم تا دوستانی که با این هاست مشکل دارند بتونند براحتی عکسهارو ببینند ....
.................................................. ...........................
نکته جالبتر هم اینکه باز هم این مجله رو یکی دزدیده و رفته اونارو اسکن کرده .......
اونطور که من میدونم هنوز این مجله منتشر نشده و سایتهای معروف بازی هم هنوز در این مورد خبری ندادن
.................................................. ............................
.................................................. ...........................
سایز بزرگ :
.................................................. .....................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز بزرگ :
.................................................. .........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز بزرگ :
.................................................. ....................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز بزرگ :
.................................................. ..........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز بزرگ :
.................................................. .........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز بزرگ :
.................................................. ........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز بزرگ :
.................................................. .............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز بزرگ :
.................................................. .............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز بزرگ :
سایز بزرگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 06-07-2009 at 08:18.
منظور از اینکه گفته شده شما توی این نسخه برای آنلاین بازی کردن احتیاجی به ID ندارین چیه ؟یعنی با DVD غیر اریجینال هم میشه آنلاین بازی کرد ؟
- درحال حاضر دیگه شما به ID کونامی احتیاجی ندارین . سرور سونی میزبانی رو به عهده خواهد گرفت .
قبلا برای اینکه بتونی آنلاین بازی کنی باید میرفتی تو سایت کونامی و game id بازی تو میدادی اونوقت بهت یک شناسه و یک پاسورد میداد .....
موقعی که به بخش آنلایم میرفت برای متصل شدن به سرور کونامی این شناسه و پس رو میخواست ......
اما حالا کونامی با سونی صحبت کرده و بازی که قبلا تو سرور خود کونامی بود رو روی سرور قدرتمند سونی قرار میدن ........
سرور سونی که تمام بازیهای انحصاری و آنلاین سونی روش قرار داره مطمئنا خیلی قدرتمندتر از سرور کونامی هستش ...........
قبلا خیلی از کاربران به سرور کونامی ایراد میگرفتن و میگفتن این سرور خیلی مورد داره و ضعیف هستش ....
حذف شود....
Last edited by google_boy07; 06-07-2009 at 11:47.
ای بابا این شکل تور دروازه بازم منو مایوس کرد!
بازم مثل دوران پله و مارادونا هست!
ای بابا بازم همون تور تخیلی رو گذاشتن که!!!!!!!!!!!! هرچی به این مغزم فشار میارم علت استفاده از این تور عهدبوقی رو نمیفهمم.
توی مجله PSM3 هم به همین نکته اشاره شده.اونجا گفته شده روی این سرور دیگه شما مشکل Lag و Warp نخواهید داشت و از این سرور خیلی تعریف کردن .چقدر خوب بود ما هم میتونستیم آنلاین بازی کنیم .از قرار معلوم امسال تورنمتنهایی بصورت آنلاین روی این سرور برگزار میشه ایکاش میشد ما هم آنلاین بازی کنیم .
اگه رویه سرور هایه سونی باشه که مطمئنن لگی وجود نخواهد داشت!
البته نسخه ی PC دیگه؟
سرور هایه سونی همیشه خیلی خوب بودن و خیلی ها هم ازش تعریف کردند ( نمونش داداشه خودم ).
اما کسی نمیدونه این سرور سونی که برایه PES نسخه ی PC هستش اسمش چیه؟
مگه PSN برا PC هم سرور داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)