تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 261 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام من سوال دارم!
    ما کلاً هیچ دستگاه دی وی دی پلیری نداریم! منم فیلم زیاد می بینم البته رو پی سی. حالا دنبال یه دی وی دی پلیر بودم که هم بتونه دی وی دی بگیره و هم بتونه فایل هایی مثل mkv رو اجرا کنه. فقط یه مدل LG تو ایران پیدا کردم که اونم ته امکاناته و 370 تومن هست که خیلی گرونه. حالا می خوام ببینم این دستگاهی که شما در موردش صحبت می کنید دقیقاً چیه؟ مدلاش چه فرقی با هم می کنند. تا اونجا که من می دونم اصلاً جایی برای دی وی دی یا VCD اینا نداره. فقط می تونه فلش بخوره. درست می گم؟ حالا هر فلشی می خوره یا فقط فلش های اکسترنال خودشو؟ کلاً یه توضیح همراه با قیمت بدید ببینم می ارزه بخرم یا نه؟ آقا پیشاپیش ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

مدل لایو پلاس منوی ترکی داره؟
    یکی از دوستان میخاست بخره ازم پرسید که منو و ساپورت زیرنویس ترکی داره یا نه.منم یکی 2 جا سرچ کردم تو یکیش 5 تا زبان نوشته بود که ترکی داشت ولی یکیش هم 6 تا نوشته بود که ترکی جزوشون نبود.

این دستگاه برای مناطق مختلف فیرم ویرهای متفاوت داره یا همشون یکین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من سوال دارم!
    ما کلاً هیچ دستگاه دی وی دی پلیری نداریم! منم فیلم زیاد می بینم البته رو پی سی. حالا دنبال یه دی وی دی پلیر بودم که هم بتونه دی وی دی بگیره و هم بتونه فایل هایی مثل mkv رو اجرا کنه. فقط یه مدل LG تو ایران پیدا کردم که اونم ته امکاناته و 370 تومن هست که خیلی گرونه. حالا می خوام ببینم این دستگاهی که شما در موردش صحبت می کنید دقیقاً چیه؟ مدلاش چه فرقی با هم می کنند. تا اونجا که من می دونم اصلاً جایی برای دی وی دی یا VCD اینا نداره. فقط می تونه فلش بخوره. درست می گم؟ حالا هر فلشی می خوره یا فقط فلش های اکسترنال خودشو؟ کلاً یه توضیح همراه با قیمت بدید ببینم می ارزه بخرم یا نه؟ آقا پیشاپیش ممنون
    داداش صفحه اول اين تاپيكو بخوني جواب سوالاتو ميگيري !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان به هیچ طریقی نمیشه زیرنویس فارسی SRT رو بصورت کامل دید؟ یعنی حتی با تغییر کدک فایل هم نمیشه؟ شنیدم تغییر رنگ و فونت و سایز هم نداره، درسته؟
    چرا این مشکل زیرنویس فارسی رو حل نمیکنن آخه
    این گارانتی سازگار چیکار میکنه آخه
    دوست من بيخيال زيرنويس srt بشو.با نرم افزار ظرف چند دقيقه نا قابل تبديلشون كن به idx و هر تغييري هم ميتوني اعمال كني و حالشو ببري !
    در ضمن گارانتي مربوط به دستگاه وسخت افزاري اون ميشه و در صورت اشكال دستگاه رو تعويض يا تعمير ميكنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام ایامدل پلاس ذرایران هست؟کی میاد یابرای امریکاست
    مذل لایوiso dvd,iso bluray,mvi را ساپورت میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست من بيخيال زيرنويس srt بشو.با نرم افزار ظرف چند دقيقه نا قابل تبديلشون كن به idx و هر تغييري هم ميتوني اعمال كني و حالشو ببري !
    در ضمن گارانتي مربوط به دستگاه وسخت افزاري اون ميشه و در صورت اشكال دستگاه رو تعويض يا تعمير ميكنند.
    آخه میدونی وقتی لب تاپم رو به HDTVوصل میکنم و فیلمها رو با srt نگاه میکنم خیلی خوشگلو زیباست اما وقتی با برنامه به sub/idx تبدیل میکنم و با دستگاه نگاه میکنم اونجوری نمیشه که srt میشه! بالاخره این گرافیک اون متنی خب فرق دارن. منظورم از گارانتی این بود که شرکت سازگار با شرکت وسترن مکاتبه کنه بگه به احترام مشتری های ایرانی فونت فارسی رو اصلاح کنن.
    و در پایان بگم بعد از ماهها تحقیق و پرس و جو و خوندن فرومها بالاخره دل به دریا زدم و این دستگاه رو سفارش دادم که تا 2روز دیگه دستم میاد
    دیگه قید زیرنویس srt رو هم زدم گفتم به قول شما تبدیل کنیم دیگه

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

منظورم از گارانتی این بود که شرکت سازگار با شرکت وسترن مکاتبه کنه بگه به احترام مشتری های ایرانی فونت فارسی رو اصلاح کنن.
    همینکه اجازه دادن وارد ایران بشه خدا رو شکر کن.
    با این وضعیتها تحریمها تا همینجاش هم لطف کردن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی از آخرین قیمت این دستگاه و همچنین محل فروش تو تهران خبر داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان:
    من wd live رو با pc شير كردم و تونستم تصوير درايو شير شده رو با wd ببينم منتها هر دفعه كه از منوي اصلي خارج ميشم دوباره نميتونم شير كنم
    يعني گاه گير داره بعضي وقت ها شير ميشه اكثرا هم نميشه
    اينترنت adsl با مودم اكسترنال دارم و اينترنت هم كامل برقرار
    چكار بايد بكنم؟
    يا علي- اديب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی از آخرین قیمت این دستگاه و همچنین محل فروش تو تهران خبر داره؟
    دوست عزیز من امروز قیمت کردم 135 هزار تومن تو بازار کامپیوتر رضا میتونی پیداش کنی
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    اساتید محترم ممنون میشم به این سوالات من جواب بدید من تصمیم دارم که این دستگاه رو بخرم فقط 2 سوال
    اول اینکه تا جائی که خوندم این دستگاه srt عربی رو ساپورت میکنه میخواستم بدونم آیا میشه در هنگام پخش سایز و یا رنگ و یا محل قرار گیری زیرنویس srt رو تو فیلم تغییر داد چون دستگاهای رو دیدم که این قابلیت رو دارند
    2. ایا این دستگاه توانائی پخش فایل ایزو به همراه زیرنویس رو داره اگر روی یه دیسکت چند قسمت سریال ضبط بشه و بخواهیم ایمیج این فایل رو با دستگاه تماشا کنیم آیا قابلیت پخش زیرنویسهای پارتهای مختلف ایمیج رو داره
    ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدهید

11. این کاربر از Bardia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •