تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 97 اولاول ... 3777838485868788899091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من امروز فهمیدم مشکلم از کی شروع شد! از دو سال پیش که شروع کردم به خوردنه چای سبز و آب فراوون....فکر کنم همون روده مو نابود کرده.....

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من امروز فهمیدم مشکلم از کی شروع شد! از دو سال پیش که شروع کردم به خوردنه چای سبز و آب فراوون....فکر کنم همون روده مو نابود کرده.....
    به نظرم شما بهتر هست از نظر IBS بررسی بشین
    این بیماری ممکن هست با علائمی که شما میگین تظاهر کنه
    این بیماری علت عضوی نداره و یکسری عوامل باعث ایجاد اون میشن
    یکی از عواملی که خیلی روی علائم میتونه اثر بزاره خد استرسور ها هستند
    معمولا درمان بیشتر با تغییر رژیم غذایی هست
    بعضی دارو های ضد اسپاسم مثل هیوسین و دیسیکلومین به صورت کوتاه مدت میتونه علایم رو کم کنه
    دارو های ضد افردگی هم معمولا برای کنترل بهتر علایم تجویز میشه
    به نظر با توجه به مشکلی که این بیماری در برخورد ای اجتماعی شما ایجاد کرده پیگیری درمان و یا حتی مراجعه به روانپزشک نیاز باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دکتر رفتم بهم دارو داده و گفته باید اندو و کلونوسکوپی انجام بدم...الان دردم کلاس فردا و بقیه کلاسامه که از ترس نمیتونم برم....اخه چقدر دیگه غیبت کنم.... چرا کسی اینجا نیس ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

همه تون خوب شدین که نیستین؟؟

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

عزیز قبلا گفتم الان هم میگم درمان این مشکل زحمت و صبر زیاد میخواد توصیه میکنم این کارها رو انجام بدی چون خودم نتیجه سریع و خیلی خیلی خوبی گرفتم باور کن
    1- پیاده روی
    2- مراجعه به روانپزشک برای مشکل اضطراب
    3- ثبت نام در باشگاه بدنسازی خیلی تاثیر خوبی روی سوخت و ساز بدن میزاره
    4- خوردن چای زیره سبز برای اسپاسم روده بزرگ (دلیل صدای های روده که میشنویم) و طبیعی کردن حرکات روده
    زیره سبز دشمن ibs هست پس حتما ازش استفاده کن
    5- رژیم غذایی برای مدتی بهتر بشه مثلا برای خودم نمک و فلفل نمی تونستم بخورم چون سریع نفخ و یبوست میگرفتم
    6- دوری از جاهایی که مضطرب میشین مثلا توصیه من یه ترم مرخصی از دانشگاه برای بهتر کردن خودتون
    7- بهتره به خانوادتون بگید که جریان چیه شاید درک کنند و بهتون کمک کنند
    8- به خودتون وقت بدید و توصیه های بالا را تک تک بسیار مهم بدونید و اجرا کنید و تو ذهن داشته باشید که درمان یک شبه واسه این مشکل وجود نداره
    9- ماساژ شکم ، ورزش های شکم و .... رو هم توصیه میکنم
    این رو هم بدونید که مشکل شما به نسبت من هیچِ چون من 24 ساعته معدم صدای تانک میداد اما وقتی تصمیم قاطع برای این مشکل گرفتم بالاخره تونستم بهتر بشم حالا خداروشکر صداش رو خیلی خیلی کم میشنوم
    به خدا توکل کنید و مطمئن باشید با زحمت و تلاش و صبر این که هیچ هر مشکلی قابل حله

6. این کاربر از smock-74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من تو دوران خدمت نامقدس سربازی انقدر میکروب های ناشناس رفته بود تو معده ام که همین مشکل رو پیدا کرده اما بد از خدمت با یکم تغییر در خورد و خوراک درست شد

اما اما الان احساس میکنم شکمم داره چاق میشه یعنی من کلا آدم لاغری بودم و هیچ وقت شکم نداشتم حتی 1 سانت اما جدیدا شکمم داره گند میشه و از این مورد خیلی
    بدم میاد. این مورد درست کار نکردن معده به چاقی شکم ربط داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

عزیز قبلا گفتم الان هم میگم درمان این مشکل زحمت و صبر زیاد میخواد توصیه میکنم این کارها رو انجام بدی چون خودم نتیجه سریع و خیلی خیلی خوبی گرفتم باور کن
    1- پیاده روی
    2- مراجعه به روانپزشک برای مشکل اضطراب
    3- ثبت نام در باشگاه بدنسازی خیلی تاثیر خوبی روی سوخت و ساز بدن میزاره
    4- خوردن چای زیره سبز برای اسپاسم روده بزرگ (دلیل صدای های روده که میشنویم) و طبیعی کردن حرکات روده
    زیره سبز دشمن ibs هست پس حتما ازش استفاده کن
    5- رژیم غذایی برای مدتی بهتر بشه مثلا برای خودم نمک و فلفل نمی تونستم بخورم چون سریع نفخ و یبوست میگرفتم
    6- دوری از جاهایی که مضطرب میشین مثلا توصیه من یه ترم مرخصی از دانشگاه برای بهتر کردن خودتون
    7- بهتره به خانوادتون بگید که جریان چیه شاید درک کنند و بهتون کمک کنند
    8- به خودتون وقت بدید و توصیه های بالا را تک تک بسیار مهم بدونید و اجرا کنید و تو ذهن داشته باشید که درمان یک شبه واسه این مشکل وجود نداره
    9- ماساژ شکم ، ورزش های شکم و .... رو هم توصیه میکنم
    این رو هم بدونید که مشکل شما به نسبت من هیچِ چون من 24 ساعته معدم صدای تانک میداد اما وقتی تصمیم قاطع برای این مشکل گرفتم بالاخره تونستم بهتر بشم حالا خداروشکر صداش رو خیلی خیلی کم میشنوم
    به خدا توکل کنید و مطمئن باشید با زحمت و تلاش و صبر این که هیچ هر مشکلی قابل حله
    مرسی از راهکاراتون ولی من نمیتونم مرخصی بگیرم از دانشگاه....

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

مرسی از راهکاراتون ولی من نمیتونم مرخصی بگیرم از دانشگاه....
    اشکالی نداره همین کارها رو انجام بدید تا یه فکری بشه در ضمن داروی کارمینت یه داروی گیاهیه که خیلی خوبه ولی زیاد ازش مصرف نکنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

من تو دوران خدمت نامقدس سربازی انقدر میکروب های ناشناس رفته بود تو معده ام که همین مشکل رو پیدا کرده اما بد از خدمت با یکم تغییر در خورد و خوراک درست شد

اما اما الان احساس میکنم شکمم داره چاق میشه یعنی من کلا آدم لاغری بودم و هیچ وقت شکم نداشتم حتی 1 سانت اما جدیدا شکمم داره گند میشه و از این مورد خیلی
    بدم میاد. این مورد درست کار نکردن معده به چاقی شکم ربط داره؟
    چند وقته اینطوری؟ نفخ میکنی؟ ورزش میکنی؟ درد معده داری؟ یبوست یا اسهال داری؟ اسپاسم روده داری؟ رژیم غذاییت چطوره؟ صدای روده داری؟ ازمایش خون و مدفوع برای شناسایی عفونت یا میکروب در روده دادی؟ ادم مضطربی هستی؟ خون در مدفوع داری؟
    شکم داشتن هیچ ربطی به لاغری نداره خیلی از افراد از جمله خودم با اینکه لاغرند اما کمی شکم دارند
    توصیه میکنم زیاد بهش فکر نکنید و حتما پیاده روی و دویدن و ثبت نام در باشگاه بدنسازی رو حتما انجام بدید
    مطمئنم مشکل شما اگه ورزش کنید سریع حل بشه

11. این کاربر از smock-74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

اشکالی نداره همین کارها رو انجام بدید تا یه فکری بشه در ضمن داروی کارمینت یه داروی گیاهیه که خیلی خوبه ولی زیاد ازش مصرف نکنید
    پس کلاسامو چجوری برم؟آندوسکوپی و کلونوسکوپی هم انجام دادم پیش یه فوق تخصص،گفت نرمال نرمالم ....ولی مظطربم خیلییی ...همش استرس کلاسامو دارم وحشتناک.. :( اگه برای کلاسام راهکاری دارین تورو خدا بگین دارم منزوی میشم...بعد از عید کلی کنفرانس دارم... :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •