سلام برادر.....مبارک باشه!ریویوی خیلی بود....مرسی....فقط یه سری نکات هم من بگم:
این قسمت رو مخالفم!!!! منظورم رابط کاربریه....به نظرم من بهترین رابط کاربری پلیر ماله همین اس کلاسه!!! مشکل اینجاست که سلیقه ها متفاوته ولی من تا حالا هیچ رابط کاربری راحت تر از اس کلاس ندیدم!!!! مدیریت آهنگ ها و پخش سریع و... توی اس کلاس استثناییه....اما در مورد اینکه از سر لیست شروع میشه قبول دارم یه مقدار اذیت میکنه.....- موزیک پلیر: وقتی تعداد آهنگها رو زیاد کردم برای لود شدنش حداقل 10 ثانیه زمان میخواد اما وقتی وارد شد سرعت قابل قبولی داره - یه بدی بزرگ داره و اونم اینه که وقتی به عقب (آلبوم، لیست...) بر میگردی، از سر لیست دوباره شرع میکنه و باید مجددا کلی راه رو بیای پایین. جلو و عقب بردن آهنگ برای گوشی لمسی نباید اینطوری باشه - توقع داشتم مثل آیپاد بشه مثلا وسط اهنگ رو لمس کرد و شنید... در کل کارایی خیلی کمی داره این رابط موزیک پلیر، دقیقا توصیف یه رویوی خارجی درسته، رئیس بخش توسعه با حالی مضطرب و در حالی که هی به ساعتش نگاه میکنه مدام به کارمنداش که دارن روی آرنا کار مکینن میگه: "بچه ها بجنبید، تا یه ساعت دیگه باید موزیک پلیر رو تموم کرده باشیم!"... و انگار وسط کار ولش کرده باشن...
نمی دونم آرینا چطوره ولی من یکی که از کیفیت صفحه ویوتی اسمارت (16 میلیون رنگ با رزولوشن 800 در 480) به وجد اومدم!!! باور کن حتی با ویو هم مقایسه کردم و کیف کردم!!!! میخوام بگم که واقعا رنگ بندی و تضاد رنگ و در کل کیفیتش عااااااالیه و اصلا با گوشی های 256 قابل مقایسه نیست........- رابط کاربری 256 رنگی (!): اگه دقت کرده باشید خیلی از نقاط گوشی (عموما بکگراند ها) اصلا به 16 میلیون رنگ شباهتی نداره، رابط کاربری در بعضی نقاط با الگوی 256k طراحی شده و این واقعا افتضاحه! تنها جایی که میشه 16 میلیون رنگ و رزولیشین بالای گوشی رو حس کرد منوی اصلی دستگاهه.