تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 120 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام برادر.....مبارک باشه! ریویوی خیلی بود....مرسی....فقط یه سری نکات هم من بگم:

- موزیک پلیر: وقتی تعداد آهنگها رو زیاد کردم برای لود شدنش حداقل 10 ثانیه زمان میخواد اما وقتی وارد شد سرعت قابل قبولی داره - یه بدی بزرگ داره و اونم اینه که وقتی به عقب (آلبوم، لیست...) بر میگردی، از سر لیست دوباره شرع میکنه و باید مجددا کلی راه رو بیای پایین. جلو و عقب بردن آهنگ برای گوشی لمسی نباید اینطوری باشه - توقع داشتم مثل آیپاد بشه مثلا وسط اهنگ رو لمس کرد و شنید... در کل کارایی خیلی کمی داره این رابط موزیک پلیر، دقیقا توصیف یه رویوی خارجی درسته، رئیس بخش توسعه با حالی مضطرب و در حالی که هی به ساعتش نگاه میکنه مدام به کارمنداش که دارن روی آرنا کار مکینن میگه: "بچه ها بجنبید، تا یه ساعت دیگه باید موزیک پلیر رو تموم کرده باشیم!"... و انگار وسط کار ولش کرده باشن...
    این قسمت رو مخالفم!!!! منظورم رابط کاربریه....به نظرم من بهترین رابط کاربری پلیر ماله همین اس کلاسه!!! مشکل اینجاست که سلیقه ها متفاوته ولی من تا حالا هیچ رابط کاربری راحت تر از اس کلاس ندیدم!!!! مدیریت آهنگ ها و پخش سریع و... توی اس کلاس استثناییه....اما در مورد اینکه از سر لیست شروع میشه قبول دارم یه مقدار اذیت میکنه.....

- رابط کاربری 256 رنگی (!): اگه دقت کرده باشید خیلی از نقاط گوشی (عموما بکگراند ها) اصلا به 16 میلیون رنگ شباهتی نداره، رابط کاربری در بعضی نقاط با الگوی 256k طراحی شده و این واقعا افتضاحه! تنها جایی که میشه 16 میلیون رنگ و رزولیشین بالای گوشی رو حس کرد منوی اصلی دستگاهه.
    نمی دونم آرینا چطوره ولی من یکی که از کیفیت صفحه ویوتی اسمارت (16 میلیون رنگ با رزولوشن 800 در 480) به وجد اومدم!!! باور کن حتی با ویو هم مقایسه کردم و کیف کردم!!!! میخوام بگم که واقعا رنگ بندی و تضاد رنگ و در کل کیفیتش عااااااالیه و اصلا با گوشی های 256 قابل مقایسه نیست........

2. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jino_3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز با آپدیت سرعت گوشی تو گالری خیلی خیلی بهتر میشه . چون منم همین مشکل رو با گالری داشتم

4. 3 کاربر از jino_3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

اگه میخوا فارسی داشته باشی باید به ورژن 10j اپدیت کنی وبعد اون هم فریمور جدیدی نداده
    اما اگه نظر من رو میخوای v10p , v10o خوبه ضمن اینکه ورژن 10h تشخیص دستخط هم داره

اما فریموری که من خودم الان ازش استفاده میکنم ورژن 10p هست که خودم ادیتش کردم روی دو تا از دسکتاپیش عکس گذاشتم فونت فارسی اضافه کردم و ایکونهای ایفون بد نشده اگه خواستی چند تا عکس ازش میزام

راستی یه چیزی هم در مورد گالری عکس هستش دفعه اول باید توی گالری یواش یواش همه عکسها رو روی صفحه بیاری تا همه عکسها رو بشناسه و نشون بده بعد اون دیگه سرعتش خوب میشه منم دفعه اول فکر کردم سرعت گالریش کمه ولی بعده اینکه این کارو کردم الان همه عکسها رو فوری نشون میده
    خب پس اگه میشه یه مقداری راهنمایی کن منم بتونم فلش کنم، طوری که مطمئن باشم گوشیم خراب نشه. توی سایتای مختلف دیدم که آموزش دادن منتها از خود فریمور میترسم - یه ورژنی که میدونید حل شده و کامله بگید بهم. گالری که درسته - دفعه اول حدود 3 دقیقه (!) داشت لود میشد فقط... اما الان که مثلا همه چیز رو شناخته تازه بازم خیلی کنده... اگه عکسم بزاری که ممنون میشم.

این قسمت رو مخالفم!!!! منظورم رابط کاربریه....به نظرم من بهترین رابط کاربری پلیر ماله همین اس کلاسه!!! مشکل اینجاست که سلیقه ها متفاوته ولی من تا حالا هیچ رابط کاربری راحت تر از اس کلاس ندیدم!!!! مدیریت آهنگ ها و پخش سریع و... توی اس کلاس استثناییه....اما در مورد اینکه از سر لیست شروع میشه قبول دارم یه مقدار اذیت میکنه.....
    کاملا درسته - سلیقه ها متفاوته - مثلا من یه صفحه ی پخش جداگانه با آلبوم کاور بزرگ رو ترجیح میدم - از این انیمیشن هاشم اصلا خوشم نمیاد! حالا یه سوال، الان که یه آهنگ در حال پخشه و میری دنبال یه آهنگ دیگه بعد اگه خواستی برگردی روی آهنگی که در حال پخشه باید چیکار کنی، چیزی به اسم now playing نداره که؟!

نمی دونم آرینا چطوره ولی من یکی که از کیفیت صفحه ویوتی اسمارت (16 میلیون رنگ با رزولوشن 800 در 480) به وجد اومدم!!! باور کن حتی با ویو هم مقایسه کردم و کیف کردم!!!! میخوام بگم که واقعا رنگ بندی و تضاد رنگ و در کل کیفیتش عااااااالیه و اصلا با گوشی های 256 قابل مقایسه نیست........
    خود صفحه نمایش که عالیه - الان عکسا رو که روش میبینم کلی دوق میکنم! اما مساله خود بکگراند رابط کاربریه - اگه شد چندجایی که دیدم رو اشاره میکنم تا ببینی و تست کنی... کیفیت صفحه که خداست!

دوست عزیز با آپدیت سرعت گوشی تو گالری خیلی خیلی بهتر میشه . چون منم همین مشکل رو با گالری داشتم
    خیالم راحت شد! گفتم نکنه با این وضعیت افتضاح باید سر کنم... دنبال آپدیت هستم اما نمیدونم از کجا فریمور دانلود کنم... کمک کنید! ممنون.

6. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جدیدترین فریمور ها توی این دو سایت هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    handy-faq.de

8. 3 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم از عکسها

10. 3 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حالا یه سوال، الان که یه آهنگ در حال پخشه و میری دنبال یه آهنگ دیگه بعد اگه خواستی برگردی روی آهنگی که در حال پخشه باید چیکار کنی، چیزی به اسم now playing نداره که؟!
    خوب مسئله همینجاست! الجی رو این مورد هم توجه کرده!!! همونطور که میدونی دکمه های Play/Next/Prev و... اون پایین همیشه هستند (+ اسم آهنگ)...پس دیگه نیازی به Now Playing نداریم چون در هر لحظه کنترل کامل روی موزیک رو داریم!!! من خودم این دکمه ها برام اهمیت زیادی داره چون زیاد آهنگ رو قطع میکنم (مثلا کسی صدام میکنه و...)......وقتی وسط گشت و گذار باشم به جای اینکه هی منو ها رو عجب جلو کنم تا به Now Playing برسم، سریع دکمه Pause رو از اون پایین میزنم و خلاص!

12. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر از همه دوستانی که درباره این گوشی KM900 نظر داده اند. ولی هنوز چند تا سوال برای من بی پاسخ مانده که اگر دوستانی که این گوش را دارند لطفا مرا راهنمایی کنند:43:
    1- آیا این گوشی نیز فایلهای SWF را با محدودیت حجم باز میکند؟(گوشی های قبلی LG فایلهای بیشتر از 200کیلو را باز نمکردند )
    2-نقشه تهران به طور کامل بر روی آن نصب میشود و میشود در حالت لمسی از آن استفاده نمود؟
    3-آیا سارا دیکشنری بر روی آن نصب میشود؟

14. 2 کاربر از TBA8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

از دیشب تا حالا با GPRS ورژن 10J رو دانلود کردم و بعد از کلی گشتن موفق شدم گوشی رو آپدیت کنم! سرعت گالری عالی شده، موزیک پلیر تغییرات زیادی که، سریعتر هم شده و در کل الان میتونم بگم گوشی کاملا قابل استفاده و راحت شده... هنوز فرصت نکردم بقیه قسمتها رو ببینم چه تغییری کرده اما تا اینجا که خیلی بهتر شده

اون عکسای rozysara رو که دیدم (با تشکر) به ذهنم رسید خودم برم دنبال ادیت کردن فریمور تا حداقل والپیپر رو عوض کنم... اگه فرصت بشه در آینده اینجا بیشتر در مورد آرنا کار کنیم، حداقل بحث های خارجی رو میتونیم اینجا باز کنیم نه؟
    1- آیا این گوشی نیز فایلهای SWF را با محدودیت حجم باز میکند؟(گوشی های قبلی LG فایلهای بیشتر از 200کیلو را باز نمکردند )
    2-نقشه تهران به طور کامل بر روی آن نصب میشود و میشود در حالت لمسی از آن استفاده نمود؟
    3-آیا سارا دیکشنری بر روی آن نصب میشود؟
    1- من امتحان کردم، البته از لحاظ ابعاد هم بزرگ بود اما خطای حافظه داد و باز نکرد... سایز دقیق رو نمیدونم ولی بزرگ بود.
    2 و 3 رو امتحان نکردم!

با تشکر از همه.

16. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

میگم زبان نوشتن فایل با زبان خود فریمور فرق داره؟ یعنی همه ی فریمورها میتونن مثلا تایپ فارسی داشته باشن؟ من برای همین فقط مهمه، نه زبان فارسی منوها چون همیشه از انگلیسی استفاده میکنم اما برای مسیج فارسی مینویسم. میخوام یه فریمور جدید نصب کنم...!

18. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

میگم زبان نوشتن فایل با زبان خود فریمور فرق داره؟ یعنی همه ی فریمورها میتونن مثلا تایپ فارسی داشته باشن؟ من برای همین فقط مهمه، نه زبان فارسی منوها چون همیشه از انگلیسی استفاده میکنم اما برای مسیج فارسی مینویسم. میخوام یه فریمور جدید نصب کنم...!
    نه فرق نداره. نه همه فريمورها نميتونن فارسي تايپ داشته باشن.

20. 2 کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •