تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 177 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

داره خودمونی میشه mcsg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان جوی استیک من تو این بازی کار نمیکنه چه طوری باید جوی استیک رو فعال کرد من هر کاری تو option بازی کردم جوی استیک فعال نشد چی کار باید کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من هم چند روزه این بازی رو خریدم و بازی می کنم. به نظر من بعد از افتضاح Pro Street و Under Cover بازی Shift می تونه یه نقطه ی اوج برای سری بازی Need For Speed باشه.
    البته دوستان نقد های مختلف از بازی نوشتن، من هم نظر خودم رو می نویسم.البته نکات کلی رو که دوستان گفتن.واسه همین من سعی می کنم نکات جزیی که بهش اشاره نشده رو توضیح بدم:
    بازی از نظر خیلی از دوستان یه بازی شبیه سازی شدست که واسه سنین پایین سخته یا برای دوستانی که بازی های راحت رو دوست دارن کسل کنندست.ولی اینطور نیست. فقط کافیه یه کم با منو ها آشنا بشید تا ببینید این بازی چقدر انعطاف پذیره.منوی درایوینگ رو از طریق مترجم گوگل (با یه کم تغییر) ترجمه کردم که می تونید ببینید:
    مسیر رفتن به منوی درایوینگ: Optin--->Game Play--->Driving
    دشواری هوش مصنوعی AI Difficulty
    *پایین تر توضیح می دم.* Handling Model
    کمک فرمان Steering Assist
    کمک ترمز Braking Assist
    ضد قفل ترمز Anti lock Brakes
    کنترل کشش Traction Control
    کنترل ثبات Stability Control
    اثرات آسیب Damage Effects
    کلاچ خودکار Automatic Clutch
    دنده Gears
    احتمالا دیگه متوجه شدید که چرا می گم این بازی فقط یه بازی شبیه سازی شده نیست و انعطاف زیادی داره.
    *قسمت Handling Model چهاز حالت داره که منوی هایی که زیرش هست رو از حالت آسون به سخت تغییر می ده.در صورتی که شما Handling Model رو تو آسون ترین حالت قرار بدید، بازی می شه مثل آندر کاور (البته دیگه نه در اون حد) ولی من تونستم تو این حالت باسرعت 90 و نگه داشتن گاز یه پیچ رو راحت بپیچم و ماشین هم اصلا سر نخورد وخیلی راحت پیچ رد شد.
    در مورد منو ها هم فکر می کنم همون ترجمه واضح باشه ولی برای بیشتر واضح شدن بعضی از منو ها یه مقدار دیگه هم توضیح می دم:
    کمک ترمز(Bracking Assist)، سر پیچ ها سرعت ماشین رو کم می کنه و شما نمی تونید بیشتر از یه حدی سرعت رو زیاد کنید.
    ضد قفل ترمز (Anti lock Brackes): اگه شما سر پیچ ترمز رو نگه دارید و بعد بدون درنگ گاز رو نگه دارید و بخواید بپیچید (یا همچین حالت هایی) ترمز شما قفل می کنه.(کلا باید چند باز ترمز رو بگیرید و ولی کنید یا گاهی گاز بدید تا قفل نکنه.) ولی اگه این منو فعال باشه دیگه چنین حالتی بوجود نمیاد شما با خیال راحت می تونید ترمز کنید.
    کنترل کشش و کنترل ثبات (Traction Control و Stability Control) این دوتا از سر خوردن ماشین یا همون دریفت زدن سر پیچ ها جلوگیری می کنن.
    برای فعال و غیر فعال کردن خط سبز وسط زمین هم از منوی زیر استفاده کنید:
    Option--->Game Play--->HUD--->Best Line
    در کل فکر می کنم بازی برای دوستانی که Grid رو بازی کردن دوست داشتنی تر باشه. در کل من خودم بازی های سخت رو بیشتر دوست دارم. این هم تنظیمات واسه دوستان گرید باز:

با این تنظیمات بازی حالت شبیه ساز پیدا می کنه و رانندگی توش به نسبت سخت و لذت بخش می شه.
    به دوستانی هم که با این تنظیمات بازی می کنن وگرید رو بازی نکردن پیشنهاد می کنم گرید رو هم امتحان کنن.
    موفق باشید

3. 6 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من این بازی رو تازه خریدم و درسته که گرافیکش خیلی عالیه ولی کلا چنگی به دل میزنه و بعد از رد کردن 3.4 مرحله کلیشه ای میشه! بنظر من دوباره سری بازیهای Need For Speed دست گل به آب داده!

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    میگم این مسابقه هایی که خودش اولش یکمی خودش برمون می ره بعد یهو میگه go که باید دیگه ما ادامش بدیم باید چکار کنم
    باید امتیاز بگیرم یا ماشینا رو چپ کنم آخه من هر چی اول می شم می نویسه که من آخر شدم
    شما می دونین که من باید چه جورزی این جور مسابقه ها رو رد کنم؟

ممنون

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بازي رو گرفتم
    نصب كردم
    بازي هم كردم
    نظري هم ندارم

در آغاز فعالیت hadi sahabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

1

منم این مشکلو دارم.از آنتی ویروسه به احتمال زیاد. اگر در فایل کرک شما چیزی به نام rld.dll داری باید بگم که مشکل از اینه. آنتی ویروس اینو ترجان میشناسه پس باید آنتی ویروس موقع بازی غیر فعال بشه فقط دقت کن که قبلش باید این فایل در محل نصب بازی وجود داشته باشه چون انتی ویروس اینو پاک میکنه.
    شما برید
    contorol panel>system>hardware>device maneger>sound video and game controllers>unimodem half duplexe audio device
    روی گزینه بالا کلیک کرده وبعد disable کنید >>

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

من این بازی رو امروز نصب کردم به نظر من خیلی بهتر از UC و Pro street بود اما به پای UG1,2 و MW نمیرسه(ااز این بیشتر خوشم میاد چون اسپرت کردن و داستانش خیلی قشنگ تر بود . مثلا توی UG میتونستی عکس ماشینت رو هر جور میخوای رو جلد یه مجله ماشین بذاری که خیلی باحال بود)

پروفشنال ali_j98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

سلام
    میگم این مسابقه هایی که خودش اولش یکمی خودش برمون می ره بعد یهو میگه go که باید دیگه ما ادامش بدیم باید چکار کنم
    باید امتیاز بگیرم یا ماشینا رو چپ کنم آخه من هر چی اول می شم می نویسه که من آخر شدم
    شما می دونین که من باید چه جورزی این جور مسابقه ها رو رد کنم؟

ممنون
    اون بازی به صورت time track هست و شما باید بهترین زمان را به دست بیاری

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

منم که الان دارم بازی میکنم واقعا بازی برام زیبا شده یکم که بازی کنید همه چی میاد دستتون.واقعا زیباست.مخصوصا صدا گذاری که هیجان خاصی داره.کلا بازی خوبیه.

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه چیز نسبتا جالب، این بازی هم مثل DiRT 2 روی کنسول های بدون هارد، بعد از مسابقه replay رو نشون نمی ده، جالبه که دکمش میاد ولی عمل نمی کنه!
    البته در طول مسابقه یه چند ثانیه ای رو می شه replay کرد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •