سلام دوستان جوی استیک من تو این بازی کار نمیکنه چه طوری باید جوی استیک رو فعال کرد من هر کاری تو option بازی کردم جوی استیک فعال نشد چی کار باید کنم
سلام دوستان جوی استیک من تو این بازی کار نمیکنه چه طوری باید جوی استیک رو فعال کرد من هر کاری تو option بازی کردم جوی استیک فعال نشد چی کار باید کنم
سلام
من هم چند روزه این بازی رو خریدم و بازی می کنم. به نظر من بعد از افتضاح Pro Street و Under Cover بازی Shift می تونه یه نقطه ی اوج برای سری بازی Need For Speed باشه.
البته دوستان نقد های مختلف از بازی نوشتن، من هم نظر خودم رو می نویسم.البته نکات کلی رو که دوستان گفتن.واسه همین من سعی می کنم نکات جزیی که بهش اشاره نشده رو توضیح بدم:
بازی از نظر خیلی از دوستان یه بازی شبیه سازی شدست که واسه سنین پایین سخته یا برای دوستانی که بازی های راحت رو دوست دارن کسل کنندست.ولی اینطور نیست. فقط کافیه یه کم با منو ها آشنا بشید تا ببینید این بازی چقدر انعطاف پذیره.منوی درایوینگ رو از طریق مترجم گوگل (با یه کم تغییر) ترجمه کردم که می تونید ببینید:
مسیر رفتن به منوی درایوینگ: Optin--->Game Play--->Driving
دشواری هوش مصنوعی AI Difficulty
*پایین تر توضیح می دم.* Handling Model
کمک فرمان Steering Assist
کمک ترمز Braking Assist
ضد قفل ترمز Anti lock Brakes
کنترل کشش Traction Control
کنترل ثبات Stability Control
اثرات آسیب Damage Effects
کلاچ خودکار Automatic Clutch
دنده Gears
احتمالا دیگه متوجه شدید که چرا می گم این بازی فقط یه بازی شبیه سازی شده نیست و انعطاف زیادی داره.
*قسمت Handling Model چهاز حالت داره که منوی هایی که زیرش هست رو از حالت آسون به سخت تغییر می ده.در صورتی که شما Handling Model رو تو آسون ترین حالت قرار بدید، بازی می شه مثل آندر کاور (البته دیگه نه در اون حد) ولی من تونستم تو این حالت باسرعت 90 و نگه داشتن گاز یه پیچ رو راحت بپیچم و ماشین هم اصلا سر نخورد وخیلی راحت پیچ رد شد.
در مورد منو ها هم فکر می کنم همون ترجمه واضح باشه ولی برای بیشتر واضح شدن بعضی از منو ها یه مقدار دیگه هم توضیح می دم:
کمک ترمز(Bracking Assist)، سر پیچ ها سرعت ماشین رو کم می کنه و شما نمی تونید بیشتر از یه حدی سرعت رو زیاد کنید.
ضد قفل ترمز (Anti lock Brackes): اگه شما سر پیچ ترمز رو نگه دارید و بعد بدون درنگ گاز رو نگه دارید و بخواید بپیچید (یا همچین حالت هایی) ترمز شما قفل می کنه.(کلا باید چند باز ترمز رو بگیرید و ولی کنید یا گاهی گاز بدید تا قفل نکنه.) ولی اگه این منو فعال باشه دیگه چنین حالتی بوجود نمیاد شما با خیال راحت می تونید ترمز کنید.
کنترل کشش و کنترل ثبات (Traction Control و Stability Control) این دوتا از سر خوردن ماشین یا همون دریفت زدن سر پیچ ها جلوگیری می کنن.
برای فعال و غیر فعال کردن خط سبز وسط زمین هم از منوی زیر استفاده کنید:
Option--->Game Play--->HUD--->Best Line
در کل فکر می کنم بازی برای دوستانی که Grid رو بازی کردن دوست داشتنی تر باشه. در کل من خودم بازی های سخت رو بیشتر دوست دارم. این هم تنظیمات واسه دوستان گرید باز:
با این تنظیمات بازی حالت شبیه ساز پیدا می کنه و رانندگی توش به نسبت سخت و لذت بخش می شه.
به دوستانی هم که با این تنظیمات بازی می کنن وگرید رو بازی نکردن پیشنهاد می کنم گرید رو هم امتحان کنن.
موفق باشید![]()
من این بازی رو تازه خریدم و درسته که گرافیکش خیلی عالیه ولی کلا چنگی به دل میزنه و بعد از رد کردن 3.4 مرحله کلیشه ای میشه! بنظر من دوباره سری بازیهای Need For Speed دست گل به آب داده!
سلام
میگم این مسابقه هایی که خودش اولش یکمی خودش برمون می ره بعد یهو میگه go که باید دیگه ما ادامش بدیم باید چکار کنم
باید امتیاز بگیرم یا ماشینا رو چپ کنم آخه من هر چی اول می شم می نویسه که من آخر شدم
شما می دونین که من باید چه جورزی این جور مسابقه ها رو رد کنم؟
ممنون
بازي رو گرفتم
نصب كردم
بازي هم كردم
نظري هم ندارم![]()
شما برید
contorol panel>system>hardware>device maneger>sound video and game controllers>unimodem half duplexe audio device
روی گزینه بالا کلیک کرده وبعد disable کنید >>
من این بازی رو امروز نصب کردم به نظر من خیلی بهتر از UC و Pro street بود اما به پای UG1,2 و MW نمیرسه(ااز این بیشتر خوشم میاد چون اسپرت کردن و داستانش خیلی قشنگ تر بود . مثلا توی UG میتونستی عکس ماشینت رو هر جور میخوای رو جلد یه مجله ماشین بذاری که خیلی باحال بود)
اون بازی به صورت time track هست و شما باید بهترین زمان را به دست بیاری
منم که الان دارم بازی میکنم واقعا بازی برام زیبا شده یکم که بازی کنید همه چی میاد دستتون.واقعا زیباست.مخصوصا صدا گذاری که هیجان خاصی داره.کلا بازی خوبیه.
یه چیز نسبتا جالب، این بازی هم مثل DiRT 2 روی کنسول های بدون هارد، بعد از مسابقه replay رو نشون نمی ده، جالبه که دکمش میاد ولی عمل نمی کنه!
البته در طول مسابقه یه چند ثانیه ای رو می شه replay کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)