آخه اندروید به غیر 2و3 مدل اولش که برای معرفی بود بقیه مدلاش سخت افزار قوی دارن به هر حال زود برای بحث ولی من فکر میکنم مثل ویندوز برنامه های کاربردی خوبی بیاد براش ولی از لحاظ برنامه گرافیکی به سر نوشت ویندوز دچار شه
آخه اندروید به غیر 2و3 مدل اولش که برای معرفی بود بقیه مدلاش سخت افزار قوی دارن به هر حال زود برای بحث ولی من فکر میکنم مثل ویندوز برنامه های کاربردی خوبی بیاد براش ولی از لحاظ برنامه گرافیکی به سر نوشت ویندوز دچار شه
نه اتفاقا دوباره الان اندروید داره روی mid end هم میاد .. ..
فکر میکنم اگر بادا مشکلی هم قرار باشه داشته باشه .. بیشتر برنامه های کاربردی باشه تا برنامه های گرافیکی .. دقیقا بر عکس ویندوز ...
اینم تیر خلاص سامسونگ بر پیکر نیمه جان بادا
این کار سامسونگ خیلی اشتباه بود ... سامسونگ باید دو چیزو تو گوشیهای بادا ثابت نگه میداشت که اینکارو نکرد
یکی رزولوشن صفحه و مولتی تاچ
دوم سی پی یو و رم
میتونست گوشیهای low end شو با دوربین ضعیفتر و بلوتوث 2 و بدون مموری داخلی و ال سی دی tft و این چیزا بزنه نه اینکه بیاد رزولوشنو تغییر بده
الان بازیی که میخاد برای بادا ساخته بشه باید به همه گوشیا بخوره و ضعیفترین گوشی تعیین کننده میشه
فردا سی پی یوشم میگه arm11 ه و دیگه تموم
بای بای بادا
همین i5801 میتونست به جای بلوتوث 3 بلوتوث 2 بزاره دوربینشم 2 بزنه به جا بیاد رزولوشنو 800x480 کنه ... اینجوری فروشش خیلی بالاتر میره
مثلاً نوکیا هرچی سیمبین تاچ میزنه رزولوشن ثابت داره از گوشی 160 تومنیش تا 500 600 تومنیش
اشتباه بزرگی بود ... انشاالله سیستم عامل بعدی این اشتباهو نمیکنه !
پس i5500 ماه بعد میاد؟!
البته کسی نگفت آندرویید واسه ایران به درد می خوره یا نه؟
در ضمن این Ram , Rom i5500 هم داره؟
سلام به همه!
به به چه خبره شلوغش کردین؟
شاید اینجا جاش نباشه ولی اجازه بدین یه کمی راجع به حرفای دوستان اظهار نظر کنم .
آقایِ Dark.Life عزیز از شما بعید بود این حرفا! سامسونگ که قرار بوده از همون روز اول پلتفرم بادا رو در 2 رزولوشن WQVGA و WVGA ارائه بده. مگه چه اشکالی داره که گوشی های low-end رو با این رزولوشن بیرون بده؟ در عوض قیمت پایینی هم داره ! شما عکس گوشی آندرویدی I5800 رو توی سایت GSMArena نگاه کنین! چه تصویر خوبی داره! رزولوشن اون هم دقیقاً مثل Wave 2 هست با همون ابعاد صفحه! (TFT WQVGA و 3.2 اینچ)...
I5800
Last edited by aliugd; 15-06-2010 at 18:30.
علی جون منظورم کیفیت صفحه نیست
ببین یکی میاد واسه بادا بازی بسازه با خودش فکر میکنه که این بازی که میخاد بسازه باید رو بیشترین تعداد ممکن گوشی جواب بده تا مشتریش بیشتر باشه و سود بیشتری بکنه در نتیجه میاد یه بازی میده که رو این گوشیهای low end هم قابل اجرا باشه و همین low end ها میشن تعیین کننده و دیگه انتظار بازی درست و حسابی نداشته باش
همین اشتباهو مایکروسافت تو ویندوز موبایل انجام داد و نتیجش این شد ... یه گوشی با سی پی یو200 یکی با سی پی یو 1 گیگا
حالا به خودش اومده و فهمیده اینجوری فایده نداره و یه حداقلهایی رو برای این سیستم عامل مثل سی پی یو 1 و رم 512 تصویب کرده
اگه آندرویدم این کارو میکرد با این ساپورتی که برندای بزرگ میکنن و قدرت خود گوگل دیگه الان همه سیستم عاملا تعطیل بودن ... همون کاری که آیفون کرد و الان نتیجشو میبینی
تنها امیدمون به ویندوز موبایل 7 ه ... که گوشیارو یک دست بکنه
البته بادا یک راه داره که بازیهاشو در دو نوع گرافیک بالا و پایین بزنه تا این مشکل پیش نیاد ... تا ببینیم چی میشه
راجع به رزولوشن بگم که سامسونگ میگه شرکتها و توسعه دهندگانی که برای بادا بازی می نویسند اگر از رزولوشن WVGA به عنوان پیشفرض برای نوشتن بازیها استفاده کنند بادا میتونه به طور خودکار کیفیت و گرافیک اون بازی رو به WQVGA تبدبل کنه (برای گوشی هایی که رزولوشن WQVGA دارند)
اما در مورد CPU و RAM فکر میکنم که حق با شما باشه و توی اون موردی که من الان بهش اشاره کردم هم تاثیر میذاره...
با اجازه از امین خان!
دوستان ظاهراً گوشی های Wave 2 و Wave 2 Pro دارای صفحه نمایش خازنی و خروجی صوتی 3.5 میلیمتری هستند و هر دو باتری 1200 میلی آمپری دارند.
واقعا ممنون از این همه راهنمایی
جالبه اینجا فقط همه حرف خودشون رو می زنن و به بقیه کاری ندارن
به حسین تازه به نتیجه حرفی که من روز اولی که بادا اومد زدم رسیدی!علی جون منظورم کیفیت صفحه نیست
ببین یکی میاد واسه بادا بازی بسازه با خودش فکر میکنه که این بازی که میخاد بسازه باید رو بیشترین تعداد ممکن گوشی جواب بده تا مشتریش بیشتر باشه و سود بیشتری بکنه در نتیجه میاد یه بازی میده که رو این گوشیهای low end هم قابل اجرا باشه و همین low end ها میشن تعیین کننده و دیگه انتظار بازی درست و حسابی نداشته باش
همین اشتباهو مایکروسافت تو ویندوز موبایل انجام داد و نتیجش این شد ... یه گوشی با سی پی یو200 یکی با سی پی یو 1 گیگا
حالا به خودش اومده و فهمیده اینجوری فایده نداره و یه حداقلهایی رو برای این سیستم عامل مثل سی پی یو 1 و رم 512 تصویب کرده
اگه آندرویدم این کارو میکرد با این ساپورتی که برندای بزرگ میکنن و قدرت خود گوگل دیگه الان همه سیستم عاملا تعطیل بودن ... همون کاری که آیفون کرد و الان نتیجشو میبینی
البته بادا یک راه داره که بازیهاشو در دو نوع گرافیک بالا و پایین بزنه تا این مشکل پیش نیاد ... تا ببینیم چی میشه
اگه بادای جدید (low end) مالتی تاچ نباشه رسما فاتحش خوندست
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
به حسین تازه به نتیجه حرفی که من روز اولی که بادا اومد زدم رسیدی!علی جون منظورم کیفیت صفحه نیست
اگه بادای جدید (low end) مالتی تاچ نباشه رسما فاتحش خوندست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)