تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 229 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه alireza661299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی هست به من کمک کنه..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    سلام
    من مهندس معمار هستم.
    میخوام یه لب تاپ با قیمت زیر 1.400 تومان بگیرم.
    خودم فکر میکنم studio 1557 یا studio 1555 اما برخی از دوستان sony fw550 رو پیشنهاد دادن.برخی هم میگن اگه 1 ماه صبر کنی مدل های بهتری از سونی میاد.البته من میخوام قبل از عید به دلیل گرانی های ناشی از هدف مند کردن یارانه ها لب تاپم رو بگیرم.
    حالا از شما دوستان کسی هست به من کمک کنه.
    ممنون
    هدف مند کردن یارانه ها رو قیمت لپ تاپ تاثیر نمیزاره تازه شاید ارزون تر هم بشه. در طرح هدف مند کردن یارانه ها اگه بخوایم اقتصادی به قضیه نگاه کنیم فقط قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا می کنه و قیمت کالاهای لوکس تغییر نمیکنه و شاید ارزون تر هم بشه.
    البته اینم بگم که اینجا ایرانه و اصول اقتصادی بعضی موقع تو ایران جواب نمیده مثلا بنزین سهمیه بندی شد ولی قیمت ماشین رفت بالا!!!!!!!!

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

کسی هست به من کمک کنه..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    سلام
    من مهندس معمار هستم.
    میخوام یه لب تاپ با قیمت زیر 1.400 تومان بگیرم.
    خودم فکر میکنم studio 1557 یا studio 1555 اما برخی از دوستان sony fw550 رو پیشنهاد دادن.برخی هم میگن اگه 1 ماه صبر کنی مدل های بهتری از سونی میاد.البته من میخوام قبل از عید به دلیل گرانی های ناشی از هدف مند کردن یارانه ها لب تاپم رو بگیرم.
    حالا از شما دوستان کسی هست به من کمک کنه.
    ممنون
    هدف مند کردن یارانه ها رو قیمت لپ تاپ تاثیر نمیزاره تازه شاید ارزون تر هم بشه. در طرح هدف مند کردن یارانه ها اگه بخوایم اقتصادی به قضیه نگاه کنیم فقط قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا می کنه و قیمت کالاهای لوکس تغییر نمیکنه و شاید ارزون تر هم بشه.
    البته اینم بگم که اینجا ایرانه و اصول اقتصادی بعضی موقع تو ایران جواب نمیده مثلا بنزین سهمیه بندی شد ولی قیمت ماشین رفت بالا!!!!!!!!
    اولا که این بحث یارانه ها رو ادامه ندید( به دلیل قانون منع بحث سیاسی در p30world)
    دوما جای این پست توی این جاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس لطفا اینجا ادامه ندین.

3. این کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تذکر :

دوستان عزیز بارها اعلام کردیم تالار بحث و تبادل نظر محلی برای مشاوره گرفتن در مورد خرید لپ تاپ و بررسی مشکلات لپ تاپ شما نیست .
    اینگونه درخواست های مشاوره باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مشکلات مربوطه باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح شوند نه در تاپیک های بحث و تبادل نظر برند ها .
    لطفا قوانین رو رعایت بفرمایید تا از این به بعد باعث اخطار گرفتن خود و دیگران نشوید .

با تشکر
    pami_wega
    ( این پست در تمام تاپیک های برند ها گذاشته شده است )
    Last edited by Pami; 27-01-2010 at 16:40.

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام كسي در مورد سري جديد CW كه قراره بياد اطلاعاتي نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام كسي در مورد سري جديد CW كه قراره بياد اطلاعاتي نداره
    این تاپیکو بخونین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    1. سری F کی میاد؟
    2. گارانتی کمان رایانه معتبره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان میشه لطفا نظرتون را در مورد سری Z بفرمایند؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

دوستان میشه لطفا نظرتون را در مورد سری Z بفرمایند؟
    سری Z از نوت بوک های سونی برای مواجه شدن با ضربات و شوک های متداول در سفرهای مختلف و محاسبات روزمره تجاری طراحی شده است . سری Z سونی قدرت و عملکرد موجود در یک نوت بوک بزرگ را در خود دارد . LCD این دستگاه دارای resolution 900×1600 یا1366×768 است و در آن از تکنولوژی Xbrite-DuraView استفاده گرديده است. این LCD تصویری با رنگی حقیقی به شما ارائه داده و Anti-Glare و Scratch-Proofed (ضد خراشیدگی ) است . به کارگیری تکنولوزی SSD (اختیاری) موجب استحکام ، سرعت و بی صدایی درایو آن می شود. SSD به کار گرفته شده در سری Z به کاربر استحکام در برابر تکان های ایجاد شده در سه طرف دستگاه را می دهد و هیچگونه اختلال و سرو صدایی در دستگاه ایجاد نمی کند . در این سری یک SSD دو کاناله 128GB برای بوت شدن سریع تر دستگاه وجود دارد . وجود G-Sensor Shock Protection از دستگاه در برابر تکان های ناگهانی ناهنجار حفاظت می کند تکان هایی که به طور معمول باعث آسیب رسیدن به هارد دیسک دستگاه خواهند شد . حمل و نقل آسان با داشتن صفحه نمایش 13.1 اينچ، پوشش فیبر کربن و وزن 1.5Kg (فیبر کربن 30 درصد سبک تر از مواد به کار رفته در ساختمان کامپیوتر های تجاری معمولی است .این ماده به طور معمول در صنایع هوایی و همچنین اتومبیل های مسابقه ای فرمول یک استفاده می شود . همچنین استحکام آن 200 درصد بالاتر است ). با به کارگیری تکنولوژی پردازشگر های جدید اینتل یعنی Intel Centrino 2 و یک پردازشگر Core 2 Duo کار آمد قدرتی بی سابقه به همراه مصرف برق بسیار پایین را خواهیم داشت . این سری انقلابی در امر سیستم گرافیک های Hybrid می باشد. در این سری برای حفظ هرچه بیشتر شارژ باطری برای تغییر بین دو کارت گرافیکی موجود در دستگاه نیازی به Reboot شدن دستگاه نمی باشد. در این سری از یک چیپست گرافیک کم مصرف (Stamina Mode) و یک چیپست Nvidia Geforce 9300M GS برای یک عملکرد قوی گرافیکی (Speed Mode) استفاده شده است . بهره گيری از تکنولوژی VAIO EveryWair در اين سری به کاربر این امکان را می دهد که ارتباطی بدون مرز و بی وقفه داشته باشید . بهره گیری از شبکه بی سیم و باند وسیع همراه نسل سوم (3G Wireless Mobile Broadband) دسترسی به شبکه در تمام حوزه های زمانی را ممکن می سازد . تمامی نوت بوک های سری z سونی از تکنولوژی LED برای عمر طولانی تر باطری بهره می برند . بهره گیری از تکنولوژی های شناسایی از طریق اثر انگشت ، Hard Disc Drive Protection و TPM از دسترسی غیر مجاز به اطلاعات دستگاه شما ممانعت به عمل می آورند . در اين سری محل قرار گیری دست بر روی نوت بوک یا Palm Rest و فاصله بین محل قرار گیری کلید ها ، تنها از یک ورقه آلومینیوم یا فیبر کربن یک دست و یکنواخت ساخته شده است که حاصل آن یک صفحه کلید ایزوله است و در کنار ظاهری بسیار زیبا، راحتی و دوام دستگاه را در بر خواهد داشت . شارژ دهی این دستگاه بااستفاده از باطری استاندارد بین 2 تا 6 ساعت و در حالتی که از باطری با ظرفیت بالا استفاده می شود بین 3 تا 9 ساعت است .
    Last edited by r_22009; 31-01-2010 at 20:46.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام
    1. سری F کی میاد؟
    لپ تاپ 16.4 اینچ سونی وایو سری F برای اجرای بازی و سرعت بالا در عملکرد ساخته شده است. این نوت بوک 3.1 کیلوگرمی تمامی فعالیت های مالتی مدیا را در بر می گیرد. شرکت سونی برای رسیدن به این منظور سپاسگذار تکنولوژی های جدید در پردازنده های Intel Core i7 است. با بهره گیری از تکنولوژی اینتل توربو بوست، پردازنده به صورت اتوماتیک سرعت خود را متناسب با نوع عملکرد در حال انجام تطبیق می دهد. تکنولوژی دیگر با نام Intel Hyper-Threading باعث می شود که هر هسته از پردازنده به طور هم زمان بر روی دو عملیات مختلف مشغول به کار گردد. اگر پردازنده از نوع چهار هسته ای باشد ما آن را عملکرد چندگانه هشت مسیره می نامیم و نتیجه آن برای شما سرعت بالاتر است. لپ تاپ سونی سری اف تمامی نوآوری ها را به همراه خود آورده است. از آن جمله می توان به وجود تکنولوژی TransferJet که تنها در برخی از مدل های این سری موجود است اشاره کرد. این تکنولوژی مخصوص انتقال سریع فایل ها می باشد. به طور مثال اگر یک دوربین عکاسی مجهز به این تکنولوژی را بر روی Palm rest لپ تاپ ( محل قرارگیری دست در کنار Touch Pad ) قرار دهید بدون نیاز به هیچ فعالیت اضافی عکس ها را به لپ تاپ منتقل می کند. یعنی تنها تماس دو جسم به یکدیگر کافی است. از دیگر ویژگی های این سری وجود پورت eSATA برای انتقال سریع اطلاعات از یک هارد درایو اکسترنال به لپ تاپ است. این خانواده مجهز به امکانات و ویژگی هایی است که برای انجام بازی های مختلف بسیار مناسب است. وجود کارت گرافیک قوی NVIDIA GeForce با حافظه اختصاصی 512MB و یا 1GB امکان پردازش گرافیکی با کیفیت HD برای اجرای بازی های سنگین را فراهم می آورد، بدون آنکه فشار زیادی را به پردازنده لپ تاپ وارد نماید. این سری با داشتن نور پس زمینه برای صفحه کلید خود امکان استفاده راحت از لپ تاپ در تاریکی را فراهم کرده است. همچنین داشتن کلید اعداد به صورت مجزا از دیگر ویژگی های این لپ تاپ است. این نوت بوک دارای کلید Display off است. با وجود این کلید شما می توانید جهت کاهش مصرف باطری در مواقع مورد نیاز، نمایشگر را در حالتی که سیستم روشن است خاموش نمایید. این سری در دو رنگ مشکی و خاکستری موجود می باشد و حداکثر ظرفیت 640GB برای هارد دیسک درایو را پشتیبانی می کند. RAM این لپ تاپ از نوع DDR3 بوده و حداکثر ظرفیت برای آن 8GB است. این خانواده دارای مودم دایال آپ نمی باشد و با دو نوع رزولوشن 900*1600 و 1080*1920 برای نمایشگر ارائه می گردد. میزان شارژدهی لپ تاپ سونی وایو سری F با تنظیمات پیش فرض حداکثر 3 ساعت و در حالتی که از درایو نوری به صورت مستمر استفاده می گردد شارژدهی حداکثر به یک ساعت می رسد.

در مورد اون گارانتی که گفتی هم، من که تا حالا نشنیده بودم اسمشو.
    بهترین گارانتیایه سونی ایران رهجو و امرتات هستند.(هرچند خودم به گارانتی اعتقاد ندارم)

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کمان رایانه گارانتی نیست ، یک توزیع کننده تقریبا رسمی سونی هست که در مجتمع پاییتخت فعالیت میکنه و لپ تاپ ها رو با گارانتی Persian Plaza عرضه میکنه ، یک جورایی واسطه هست

13. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •