بازم ایول به خودم
کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم فک کنم واسه همین بود. اون خطای steam هم فایلش خراب بوده چون یکی دیگه نصب کردم درست شد. توی dvd یه چندتا steam دیگه به چند زبون بود که انگلیسیش خراب بود یه زبون دیگه نصب کردم اون خطا رفت!
بازم ایول به خودم
کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم فک کنم واسه همین بود. اون خطای steam هم فایلش خراب بوده چون یکی دیگه نصب کردم درست شد. توی dvd یه چندتا steam دیگه به چند زبون بود که انگلیسیش خراب بود یه زبون دیگه نصب کردم اون خطا رفت!
بازی چرا افت فریم داره؟ سیستم ما که خوبه!
سی پی یو 2 هسته ای رم 4 گیگ گرافیک 1 گیگ جی تی 220 انویدیا
این نسخه دوم بازی بوده . اگه نسخه سوم بیاد فک نکنم سیستم من بکشه(نمیدونم شاید بکشه)
همه بازی ها از چند نسخه به بعد گاهی سیستم های پایینتر نمیکشه این که از نسخه های اولی شروع کرده!!
دیگه باید به فکر ابر سیستم بود!!
چطوری میشه اون چیزای بزرگ رو کشید؟
مثلا یه مجسمه بزرگ هست میشه با اون زدن دکمه f کشیدش؟ چطوری؟ تو راهنماییش فک کنم عکس گذاشته بود خودش کشیده بود انداخته بودش زمین. یا با ماشین بود؟![]()
Last edited by Ghaioom; 29-04-2011 at 09:45.
ویندوز عوض گردم ولی درایو ویندوز قبلیمو فرمت نکردم حالا چجوری سیوای این بازیو ازش در بیارم بریزم تو ویندوز جدیدم
توی document که فقط این JC2Settings هستش
شماها سیوارو از کجا در میارید![]()
توی خود پوشه بازی بود بفکرم!!![]()
خلاصه ادرس سیوارو ندادید
باشه پس منم از اول بازی میکنم ولی تو همین تایپیک با چشای خودم دیدم سیو ردو بدل میکردند به چه بزرگی
------------------
ویرایش:
oH
راس میگیا تو فولدر بازیه منم که بازی رو حذفیده بودم
Last edited by SevenCity; 02-05-2011 at 14:54.
همون gta بهتره
میگما این دریچه lost چرا باز نمیشه؟ هر کاری کنی بمب هم بندازی نمیشه!!!
گفتن باز میشه با بمب!!!
سلام
من چند روزیه که بازی رو نصب کردم و راحت بازی می کنم اما از دیروز ( وقتی که 2 تا مانیتور رو به گرافیک وصل کردم ) این ارور رو میده :
مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
معلوم میشه صفحه قبلی رو اصلا نخوندی! بخون
دوستان این بازی بعد از نصب باید چقدر بشه ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)