سلام
دوستان من فریمور 12 رودانلود کردم و موبایلم از فریمور 10 به 12 ارتقا یافت اما هیییچ تغییری در موبایلم نمیبینم آیا اصلا قراره تغییری ایجاد بشه اگه نه پس یعنی کله 135mb که دانلود کردم هیچ بود ؟
ممنون اگه جواب بدید
سلام
دوستان من فریمور 12 رودانلود کردم و موبایلم از فریمور 10 به 12 ارتقا یافت اما هیییچ تغییری در موبایلم نمیبینم آیا اصلا قراره تغییری ایجاد بشه اگه نه پس یعنی کله 135mb که دانلود کردم هیچ بود ؟
ممنون اگه جواب بدید
Last edited by demehdix; 27-09-2009 at 19:35.
سلام دوستان من میخواستم اگر میتونید سریع جوابه منو بدید.آیا N97 اصل زبان نوشتاری فارسی هم داره(من تمام مشخصاتشو چک کردم و درست بود فقط توی این شک دارم.هرکس میدونه کمکم کنه
Salam man kheili vaghte ke mikham n97 bekharam vali hamash miaim inja ye chizaie mikhoonam ke adamo mitarsoone mesle ooni ke gofte bood sharje gooshish yeho khali mishe...ya in ke vaghti barash sms miad shomare mobile ro neshoon mide na esm...nemidoonam chi kar konam mishe rahnamaie konid? ye soalam daram aslan ---- kardane gooshi yaani chi? chi kar mikone? (bebakhshid age soal akhari kheili mobtadi bood) dar zemn man ahvaz zendegi mikonam harchi migardam namayandegi peida nemikonam bayad az tehran bekharam mishe ye jaie ro moarefi konid ke garanti asl dashte bashe?
اگه هم نداشته باشهسلام دوستان من میخواستم اگر میتونید سریع جوابه منو بدید.آیا N97 اصل زبان نوشتاری فارسی هم داره(من تمام مشخصاتشو چک کردم و درست بود فقط توی این شک دارم.هرکس میدونه کمکم کنه
مشه نصب کرد
---
دوستان یه سوال
ممیخواستم ببنم توی پیک n97 کلا چیه
چه اونایی که ور میدارن
چه اونایی که هستش
مرسی
راستش باطری رو نمیدونم
ولی اونایی که داشتن به من گفتن خوبه
و مشکلی نداشتن
مشکل اس ام اس هم دیدی که
برای 1 نفر بوده
اتفاقا رو n95 خود من هم این مشکل بود
پس نمیشه گفت همه گوشی ها اینطوریه به خاطر یه مسائلی اینطوری میشه
ok mer30. hala mishe javabe baghie soalamam bedid?
هک چیز خوبیه که میذاره برنامه ی ساین نشده نصب کنی.
از نمایندگی ها اگه بگیری حتما چینیشو بهت میدن.توصیه نمیکنم.
از دفعه ی بعد پارسی بنویس.اگه سیستمت پارسی نداره بگو یادت بدم نصب کنی.
من n97 خریدم تو صفحه های قبلی گفتید به adsl وصل میشه ولی من نمیفهمم چطوری؟ کلا به من بگید چی کارش کنم ؟اینترنتش خیلی برام مهمه
با ADSL شیر میشه !من n97 خریدم تو صفحه های قبلی گفتید به adsl وصل میشه ولی من نمیفهمم چطوری؟ کلا به من بگید چی کارش کنم ؟اینترنتش خیلی برام مهمه
از طریق WiFi هم وصل میشه !
معمولا
با استفاده از وای فای مودم ای دی اس ال یه هموم نت درست میکنن
با استفاده از وای فای گوشی وصل میشن نت
دقیقا کاری که من میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)