تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 381 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان چنتا سوال دارم.. اگه كسي ميتونه لطفن كمك كنه.
    تو گوشيم وقتي از قسمت settingميرم تو memory اينارو نوشته :
    program storage
    total:96.71 total:91.38
    inuse:38.94 inuse:59.38
    free 57.77 free:31.99

ورژن: dzhh3

1- اين رم و رام 128و256 امنيا كجاس؟؟
    2- وقتي برنامه نصب ميكنم حتي وقتي روي my storageنصب مي كنم باز هم يه مقداري از ram اشغال ميشه .يعني كلن سيستم پاكت پيسي اينجوريه؟؟
    با اين حساب من فقط 31 mb ديگه ميتونم برنامه نصب كنم كه اين فاجعه اس .گوشي قبليم 7710 بود با مموري 1 gb هوارتا برنامه روش داشتم مشكلي هم نداشت.
    من الان چار پنج تا برنامه هم بيشتر نصب نكردم فقط فارسي ساز رو device نصبه بقيه رو storage
    برنامه هام : ( A-lex dctionary_garmin_ghor'an_lingosoft dictionary)..ولي فقط 31 mb ديگه دارم.
    ميشه كاري كرد كه برنامه كاملن رو storage باشه؟؟
    ممكنه از رام گوشيم باشه (dzhh3)؟؟
    دوستان لطفن شمام گوشيتونو چك كنين ببينين واسه شما چطوريه..مخصوصن اگه زياد برنامه نصب كردين.
    merc

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

program <> storage
    total:96.71 <> total:91.38
    inuse:38.94 < > inuse:59.38
    free 57.77 <> free:31.99

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

13

program storage

ورژن: Dzhh3

2- وقتي برنامه نصب ميكنم حتي وقتي روي my storageنصب مي كنم باز هم يه مقداري از ram اشغال ميشه .يعني كلن سيستم پاكت پيسي اينجوريه؟؟
    با اين حساب من فقط 31 mb ديگه ميتونم برنامه نصب كنم كه اين فاجعه اس .گوشي قبليم 7710 بود با مموري 1 gb هوارتا برنامه روش داشتم مشكلي هم نداشت.
    من الان چار پنج تا برنامه هم بيشتر نصب نكردم فقط فارسي ساز رو device نصبه بقيه رو storage
    برنامه هام : ( a-lex dctionary_garmin_ghor'an_lingosoft dictionary)..ولي فقط 31 mb ديگه دارم.
    دوستان لطفن شمام گوشيتونو چك كنين ببينين واسه شما چطوريه..مخصوصن اگه زياد برنامه نصب كردين.
    Merc
    آقا این یعنی چی؟؟؟؟ یعنی برنامه ها توی استورج 16 گیگ نصب نمیشه؟؟؟حتمان باید تو 128مگ ریخته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که خیلی بده....

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ای بابا...
    اشکالی نداره ، فعلاً که من زدم رو دانلود.
    دمتم گرم لینکاش خیلی باحالن... مستقیم و سریع.
    همرو زدم تو IDM دارن به نوبت دانلود می شن.
    بالاخرم بین دوستان و در و همسایه یه XP پیدا میشه
    فقط بدیش اینه که روی دستگاه خودم نمی تونم Up کنم ، هر بارم روی دستگاههای دیگه UP کردم ناقص UP شده.
    خدا کنه این یکی دیگه کامل UP بشه
    علی فقط حواست باشه، هرجا خواستی نصب کنی حتما قبلش Samsung Modem Driver رو نصب کن تا گوشی dead نشه!

5. این کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا یه سوال من میخوام امنیا 16 گیگ بخرم
    بلاخره بخرم یانه
    مشکل اسکرین و باتری و فارسی و غیرو هنگ کردن و این صحبت ها رو داره یانه؟
    چون اولین تجربه سامسونگ برای ویندوز موبایل هست
    من یه توضیح کوچیک راجع به مشکلی هنگ کردن بدم چون معمولا توی همه فرومهایی که میرم زیاد میپرسن! سرعت cpu این گوشی فوق العاده بالاست اما چیزی که قبل از اون اهمیت داره میزان حافظه RAM هست که متاسفانه با توجه به قابلیتهای بالای گوشی، کمی پایین هست اما با این وجود هنگ کردن و نکردن گوشی کاملا بستگی به کاربری داره که ازش استفاده میکنه. شما ممکنه با کامپیوتری که 4 گیگابایت رم داره و cpu core2 هم داره، کامپیوترت مدام هنگ کنه ولی با یک کامپیوتر به مراتب پایینتر این مشکل پیش نیاد.
    در مورد این گوشی هم همینطوره. اگر بلد باشی چطوری ازش استفاده کنی هنگ نمیکنه. من به شخصه تا حالا 3-4 بار بیشتر گوشی هنگ نکرده که سه بارش مربوط بوده به مسنجری که ازش استفاده میکنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان میتواند مرا راهنمایی کند.
    مدتیست امنیا را خریده ولی نمیتوانم برنامه ای نصب کنم.
    تعدادی برنامه از سایتهای اینترنتی دانلود کردم ولی فایل نصب در آنها دیده نمیشود.اگر لطف فرموده راهنمایی کنید ممنون میشوم.
    فایلهای نرم افزارهای قابل نصب به دو شکل هستند:

1- CAB: این فایلها رو باید به گوشی انتقال بدید و بعد از روی گوشی اجرا کنید.
    2- Exe: این فایلها رو باید در حالتی که گوشی به کامپیوتر متصل است و بر روی کامپیوتر اجرا کنید. اگر از این طریق فایل اجرا نشد باید روی گوشی اجراش کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

program storage

برنامه هام : ( A-lex dctionary_garmin_ghor'an_lingosoft dictionary)..ولي فقط 31 mb ديگه دارم.
    merc
    فکر میکنم جواب شما رو قبلا اونطرف دادم! اما برای بقیه دوستان:
    1- این برمیگرده به نحوه شمارش بایت، بیت، کیلوبایت، مگابایت و... شما اگر روی کامپیوتر هم نگاه کرده باشید وقتی مثلا 128 مگابایت رم دارید، رم شما رو اندکی پایینتر نشون میده که این دلیلش یه مقدار طولانی و فنی هست!
    2- بستگی به نرم افزارش داره. برخی نرم افزارها رو حتی اگر بگی رو storage نصب کنه باز هم باید حتما روی مموری داخلی نصب بشن (مثل فارسی سازها). برخی دیگه اطلاعاتشون رو هم روی storage و هم روی مموری داخلی میریزن (مثل garmin) و اکثر نرم افزارها رو میشه فقط روی storage نصب کرد.
    3- البته میتونه از رام هم باشه. رام شما خیلی قدیمیه! و عجیبه که با این رام کار میکنید چون بدترین رام از لحاظ نگهداری شارژ هست! من الان با حدود 20 نرم افزار نزدیک به 50 مگابایت خالی دارم و 16 مگابایت از حافظه داخلیم پر شده.

9. این کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا این یعنی چی؟؟؟؟ یعنی برنامه ها توی استورج 16 گیگ نصب نمیشه؟؟؟حتمان باید تو 128مگ ریخته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که خیلی بده....
    شما چرا دیگه؟! مگه میشه گوشی با این همه امکانات مجبور باشه همه برنامه هاشو رو مموری داخلی نصب کنه؟ اون هم مموری 128 مگابایتی!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

3

فکر میکنم جواب شما رو قبلا اونطرف دادم! اما برای بقیه دوستان:
    1- این برمیگرده به نحوه شمارش بایت، بیت، کیلوبایت، مگابایت و... شما اگر روی کامپیوتر هم نگاه کرده باشید وقتی مثلا 128 مگابایت رم دارید، رم شما رو اندکی پایینتر نشون میده که این دلیلش یه مقدار طولانی و فنی هست!
    2- بستگی به نرم افزارش داره. برخی نرم افزارها رو حتی اگر بگی رو storage نصب کنه باز هم باید حتما روی مموری داخلی نصب بشن (مثل فارسی سازها). برخی دیگه اطلاعاتشون رو هم روی storage و هم روی مموری داخلی میریزن (مثل garmin) و اکثر نرم افزارها رو میشه فقط روی storage نصب کرد.
    3- البته میتونه از رام هم باشه. رام شما خیلی قدیمیه! و عجیبه که با این رام کار میکنید چون بدترین رام از لحاظ نگهداری شارژ هست! من الان با حدود 20 نرم افزار نزدیک به 50 مگابایت خالی دارم و 16 مگابایت از حافظه داخلیم پر شده.
    آقا دمت گرم داشتم نا امید میشدم از این گوشی......

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما چرا دیگه؟! مگه میشه گوشی با این همه امکانات مجبور باشه همه برنامه هاشو رو مموری داخلی نصب کنه؟ اون هم مموری 128 مگابایتی!!!
    آقا من تاحالا پاکت پیسی نداشتم از هر چیزی سر در میارم جز این ppc ...فکر کردم 16 گیگ استورجش فقط برای مدیا هست و قابلیت نصب نرم افزار روش نباشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •