شما برو 8800art gold بخر دوست عزیز
البته1100 هم هست.الان دیگه همه 1200 دستشون هست و 1100 نایاب هست.شما که به امکانات کاری نداری و فکر خزیت هستی من این 2تا رو خیلی بهت پیشنهاد میکنم![]()
شما برو 8800art gold بخر دوست عزیز
البته1100 هم هست.الان دیگه همه 1200 دستشون هست و 1100 نایاب هست.شما که به امکانات کاری نداری و فکر خزیت هستی من این 2تا رو خیلی بهت پیشنهاد میکنم![]()
سلام.شما با گوشیت آپدیت کردی یا روش دیگه.میشه روش کارتو توضیح بدی؟
من حدود 1ماه دارم.از صداش کاملا راضیم،هم صدای مکالمه و هم صدای پخش موسیقی.اما دوربینش به نسبت ضعیفه
سلام دوستان من
کمی احترام همدیگه رو حفظ کنید
چه قدر باید تذکر داده بشه؟
همچنین جناب meghdaad دیگه بسه تبلیغات ال جی!
اینجا که جای تبلیغات نیست دوست من
توی چند تا کلوپ این تاپیک رو تبلیغ میکنید؟
5800
n79
85
6120
73
79
دیگه خواهشا تکرار نشه
ممنون از همه دوستانی که همکاری میکنن تا انجمن نظم خودش رو حفظ کنه
پستهای اضافی پاک شد
قربون همتون
حسین
Last edited by H M R 0 0 7; 11-02-2009 at 12:35.
ye soal
akhar in 5800 aslish kojaeiye
yeki mige majar yeki mige fand land
kheyliyam migan hamash chine leybel khorde
in moshkelo ba N 96 ham daram
پروداکت کد 0574324 که معرفی شده برای رنگ قرمز هست یا آبی؟
یا اینکه فرقی با هم ندارن؟
بچه ها درمورد سنسور رنگی کنار گوشی کسی اطلاع داره؟همین نوار آبی وقرمز رو میگم
نه با گوشی نشد، یعنی می گفت آپدیتی واسه گوشی وجود نداره. منم رفتم اولش سراغ گوگل که ببینم این قضیه تا چه حد جدیه، اخه 2-3 روز قبلش توی پست های gsmarena خبرشو دیده بودم ولی اونجا انعکاسی نداشت و می شد فکر کرد سرکاریه. به هر حال، وقتی تو کامنتهای سایتهای دیگه هم نشون داد، این بار رفتم سراغ برنامه آپدیت خود نوکیا که از روی مینی دی-وی-دی ریخته بودم تو کامپیوتر. اونم سرچ کرد و گفت ورژن گوشی الآن 11 هست، ورژن 20 رو آماده داریم. توصیه اکید اینه که سارژ گوشی بالا باشه، البته خود برنامه میزان شارز رو detect می کنه و هشدار می ده. دیگه این که گوشی رو اصلاً و ابداً disconnect که ممکنه گرون تموم شه (اینو اونجا نوشته). خلاصه، بک اپ هم رو کارت حافظه یا جای دیگه بگیرید.
اون سنسور نیست و فقط یه نوار رنگیه! بعضی فروشنده ها واسه اینکه گوشی رو بفروشن دست به چه کارهایی که نمیزنن!
من شنیدم یکیشون داشت به مشتری میگفت این نوار دورش رو اگه کنار یه چیز رنگی بذاری رنگ همون رو میگیره!!!!!
تا اونجایی که من توی عکسا دیدم، رنگ مشکیش یه نوار سقید دورش داره. به هر حال، این نوار شبرنگ دور بدنه گوشی، به نظر من (تأکید می کنم: به نظر من) از بی ارزشترین و گولزنک ترین آیتمهایی هست که می شه در مورد بدنه 5800، مورد توجه قرار داد. مثلاً اگه از شامپو Pantene تا حالا استفاده کرده باشین (اصلاً لازم هم نیست استفاده کنین، فقط اگه توجه کرده باشین) روی درش، دورتادور یه نوار این جوری داره که به همین قِ شنگی بهتون چشمک می زنه. از صحبتهای اون آقای فروشنده محترم که بگذریم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)