تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 87 از 262 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

داره خودمونی میشه bahmanhtm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دعا كنيد يكي هم پيدا بشه اين كفاشيانو اخراج كنه.به خدا اون تاج خيلي از اين بهتره.

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر من فدراسیون فوتبال منتظر هس تا آنجلوتی از میلان برکنار بشه با اون وارد مذاکره شه

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخرشم مایلی کلنگ رو میذارن

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من گفتم به مشکل میخوریم!باختیم و برای سومی راه پر پیچ و خمی داریم خداد کجایی!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دایی همون بلایی رو سر تیم ملی آورد که قلعه نوعی جلوی عربها آورد . به هر حال به نظر من مربی ایرانی تو حساس ترین شرایط بدترین تصمیمات رو میگیره و اینجا نشون میده که به هیچ وجه حرفه ای نیستن و بعدش هم مدام بهانه میارن که داور . بازیکن خودی و غیره اگه درست عمل میکردن ما بازی رو میبردیم که خنده دار ترین حرف ها رو بعد از بازی مربی های ایرانی میزنن .( 100% مربیهای ایرانی ) بنا براین بهترین گزینه برای تیم ملی تا چند سال دیگه ( حداقل 4 سال ) افشین قطبیه . چون حد اقل حرفهای خنده دار نمیزنه !! اینو با اینکه خودم استقلالی هستم میگم . ولی چه فایده افسوس که ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

دعا كنيد يكي هم پيدا بشه اين كفاشيانو اخراج كنه.به خدا اون تاج خيلي از اين بهتره.
    همه چی تقصیر همون تاج هست مارمولکی هست که دومی نداره
    کفاشیان یه آدم مترسک هست و ترسو
    هم محلی ما هست مرتیکه
    شبهای قدر میاد مسجد جامع شهرک غرب
    یه بار یکی از بچه ها رفت کنارش نماز خوند همچین ترسیده بود که باید میومدید می دیدید

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه کار اشتباه و عاقلانه!حالا فکر کنم یه گدا گشنه کروات رو میارن تا تو دو سه ماه متحول کنه تیم رو!

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ما که نتیجه برامون روشن بود با دوستان و فامیل های محترم رفتیم استخر اتفاقا خیلی هم چسبید.
    ولی واقعا خیلی افت داره ...

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان عصر امروز با محمد مایلی کهن برای قبول سرمربیگری تیم ملی فوتبال و جانشینی علی دایی مذاکره کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در نشست امروز خود رای به برکناری علی دایی از سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان دادند، عصر امروز از سوی مسئولان این فدراسیون با محمد مایلی کهن مذاکراتی انجام شد.

براساس اطلاعات خبرنگار مهر، در این مذاکرات که در چند نوبت صورت گرفت محمد مایلی کهن شرایط ویژه ای را برای پذیرش تیم ملی به مسئولان فدراسیون فوتبال اعلام کرده است.

براین اساس مایلی کهن در خواسته هایش درخواست مالی نداشته است اما عنوان کرده در شرایطی حاضر است هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد که مدت قراردادش تنها برای سه دیدار حساس تیم ملی نباشد و زمان قرارداد کاملا مشخص باشد. این شرط اصلی مایلی کهن برای پذیرش هدایت تیم ملی و جانشینی علی دایی است.

علاوه بر محمد مایلی کهن، از افشین قطبی و امیر قلعه نویی نیز به عنوان گزینه های مد نظر فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان نام برده می شود.

قرار است مسئولان فدراسیون فوتبال پس از مذاکرات نهایی با گزینه های داخلی ، طی روزهای آینده سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان را معرفی کنند.

تیم ملی فوتبال کشورمان پس از شکست 2 بر 1 برابر عربستان ، قرار است روز 12 فروردین در دیداری تدارکاتی در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملی سنگال برود.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک تبریک
    علی دایی برکنار شد الان توی اخبار این یارو کفاشیان گفت
    (ما رفتیم گوشفند رو قربونی کنیم)
    همین الان اخبار ساعت 9 شب کفاشیان اومد تو تلویزیون و گفت دایی برکنار شد و دیدار 12 فروردین با سنگال به سرمربیگری روته مولر برگذار میشه.

خیلی خوب شد !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •