تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 102 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1013

نام تاپيک: .:: اديت كردن و پچ براي PES در اينجا ::.

در آغاز فعالیت ghermez_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من صورت كريس رونالدوي جديد رو مي خوام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من اسکوربورد شبکه 3 رو دانلود کردم اما نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم ممکنه راهنمایی کنید؟
    ممنون میشم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستانی که واردن اموزش وبرنامه های مورد نیاز برای هک کردن این بازی رو بزارن ممنون میشم (من تازه میخوام یاد بگیرم ودیدم پیدا کردن اینا دراین همه صفحه سخته )

در آغاز فعالیت Goal kiper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Pars

پيش فرض

آقا من جز بازیکنای این بازی 5 سال هست که هستم ولی تا الان دنبال کیت و این جور چیزا نبودم.
    من می خوام یک استادیوم رو تو بازی اضافه کنم ولی بلد نیستم و هیچ برنامه ای ندارم می شه به من اگه چیزی باید دانلود کنم لینکش رو بدید؟ و آموزشش رو؟؟؟
    Last edited by Goal kiper; 19-10-2007 at 22:54.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Pars

پيش فرض

Thanks at you

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Pars

پيش فرض

Thank at you SaMaN

داره خودمونی میشه pesmeysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نام خداوند بخشنده مهربان

خوب من تصمیم گرفتم که اموزش امپورت استادیم رو خودم بنویسم خوب شروع میکنیم

برای امپورت استادیم شما به یه سری ابزار نیاز دارید و میتوانید به این ادرس رفته و ابزار های مورد نیاز خودتان رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب اول باید استادیم خود رو با برنامه Rhinoceros Evaluation درست کنید و
    اون را به قسمت های مختلف تقسیم کنید من در اینجا یک قسمت رو توضیح میدهم بقیه قسمت ها به همین ترتیب است یسته به نوع استادیمی که ساختید باید انرا تقسیم کنید به این قسمت تو جه کنید
    سمت بالا uside
    سمت پایین dside
    سمت راستrside
    سمت چپ lsidef
    زمین field
    سقفroof
    نیمکتbench

خوب در اینجا من سمت راست رو براتون تو ضیح میدهم خوب باید در برنامه Rhinoceros Evaluation
    استادیم رو به قسمت های مختلف تقسیم کنید مثلا من سمت راست رو انتخاب میکنم و از منوی File گزینه
    Export Selected رو انتخاب میکنید و با فورمت 3ds با نام RSIDEذخیره میکنید { بسته به نوع سمت شما باید اسم همون سمت رو نوشت } خوب بعد از اینکه عمل ذخیره سازی رو پشت سر گذاشتید به برنامه
    Stadium Builder رفته و از منوی Tools گزینه Stadium Importer رو زده پنجره ی جدید به نمایش در میاد که باید فایلی که در مرحله قبل سیو کردید رو بهش بدهید مثلا ما در این جا سمت راست رو ذخیره کردیم {RSIDE} ادرس رو میدهم و گزینه OPEN رو میزنم و پنجره ای دیگری به نمایش در میاد که باید فایل TEXTURES رو بدهیم {منظور از TEXTURES عکس های است که ما در برنامه Rhinoceros Evaluation بر روی MESH ها به عنوان صندلی وغیره... قرار دادیم رو ادرس دهی میکنیم } وقتی که ادرس دهی کردیم پنچره جدیدی باز میشود که باید TEXTURES رو مرتب کنیم خوب در سمت چپ اسم های عکستون است که بروی هرکدام باید کلیک کنید و از زیز منوی پاین گزینه MAP/UNMAP رو بزنید و . وقتی که کلیک کردید در سمت راست عکستون به نمایش در میاد برای تک تک عکس ها همین کار رو بکنید ودر سمت راست مرتب کنید و بعد در زیز منوی پاین بر روی گزینه IMPORT MODEL AND TEXTUR کلیک کنید و یعد سوالی از شما پرسیده میشود بر روی گزینه YES کلیک کنید و عکس رو با توجه به قسمت خودتون با همون نام ذخیره کنید {مثلا ما در این جا سمت راست رو ذخیره میکنیم باید بنویسیم RSIDE ,و بعد ذخیره کنیم } بعد از اینکه ذخیره کردید از منوی FILE گزینه SAVE OIF روزده یا کلید های ترکیبی {CTRL+S} روبزنید و فایل رو در پوشه جدید با نام قسمت مورد نظرتون ذخیره کنید {مثلا ما در اینجا سمت راست رو ذخیره کردیم باید در قسمت نام RSIDE رو تایپ کنیم } و بعد ذخیره کنید خوب برای تمامی قسمت ها همین کارو بکنید و بعد از اینکه این مرحله رو پشت سر گذاشتید باید تمام فایل های که دارید یعنی

(uside.oif)(,rside.oif)(,dside.oif),(lside.oif),(r oof.oif,)
    field.oif))

باید اینه ارو ببرید به برنامه OIFTOBIN گزینه های وجود دارد با همین نامه ها بسته به قسمتهای مختلف استادیم خودتون باید بر روی هر کدام این ها کلیک کنید مثلا ما در این جا سمت راست رو اگه یادتون باشه ذخیره کردیم برای اینکه سمت راست رو تبدیل کنیم باید بر روی گزینه convRside.bat کلیک کنیم
    و بعد ازاین که کلیک کردیم فایل جدیدی به شما میدهد که بر روی ان یه شماره است مثلا سمت راست شماره 9 است برای تک تک قسمت ها همین کارو بکنید و یه فایل با شماره جدید میدهد به این جدول توجه کنید

شماره فایل
    سمت فایل
    2
    FIELD
    9
    RSIDE
    10
    LSIDE
    11
    USIDE
    12
    DSIDE
    14
    ROOF SIDE

خوب حالا باید این فایلی که من درست کردم رو دانلود کنید که برای راحتی کار شما اینو درست کردم حتما همینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از اینکه دانلود کردید برنامه DKZ Studio رو باز کنید و از منوی TOOLS گزینه ZLIB EDITOR رو انتخاب کنید و بعد فایلی رو که دانلود کردید رو میتوانید با برنامه Zlib editorباز کنید
    و , وقتی که باز کردید 5 تا فایل با این نام ها به نمایش در میاید

unknow_000.str}}
    unknow_001.str}}
    unknow_002.str}}
    unknow_003.str}}
    unknow_004.bin}}

بر روی فایل (unknown_002.str) راست کلیک کنید و export رو انتخاب کنید و در پوشه ذخیره کنید خوب حالا نیاز به برنامه stadUnpacker دارید حالا فایلی که در مر حله قبل ذخیره کردید رو بیارید به همین برنامه { stadUnpacker} بریزید و بروی export3d.bat کلیک کنید بعد پوشه ای به نام export به وجود می اید و داخل این پوشه 30 تا فیل قرار دارد که اگه یادتون باشه فایل های که در پوشه oiftobin درست کردید هر کدام یه شماره داشتند همون ها رو باید بیاریرد در exportبریزی و بعد یه صفحه برگردید به عقب یعنی تو این برنامه {stadUnpacker} و بعد بر روی گزینه import3d.bat}} کلیک کنید خوب حالا تغیرات بر روی همون فایل یعنی (unknown_002.str) ایجاد میشود خوب بار دیگر برنامه DKZ Studio باز کنید و به زبانه tools و برنامه zlib editorرو باز کنید و فایلی که در مراحل قبل دانلود کردید رو بار دیگر باز کنید و بعد بر روی (unknown_002.str) راست کلیک کنید و اینبار گزینه IMPORT بزنید و از منوی FILE گزینه سیو رو بزنید و این فایل رو در ادرس جدید ذخیره کنید خوب اگر یادتون باشه در ابتدای اموزش گفتم TEXTURES رو مرتب و ذخیره کنید تکسنجر ها که با برنامه Stadium Builder درست کردید رو با برنامه فتوشاپ باز کنید و به زبانه IMAGE رفته و گزینه MODE رو انتخاب کنید و از زیر منوی MODE گزینه INDEXED COLOR رو زده و پنچره جدید باز میشود و گزینه OK رو بزنید و از منوی FILE گزینه SAVE AS رو زده و با همون اسم و با فورمت PNG ذخیره کنید
    خوب برنامه WEPictureDecoder رو باز کنید و فایلی که در مراحل قبل ساختید و در پوشه جدید ذخیره کردید رو باز کنید همین طور که میبینید در نمیایش اولیه عکس جمن زمین است که با استفاده از کیلدهای سمت راست کیبورد {کلید های جهت نما } میتوایند عکس رو عو ض کنید کلید جهت نمای سمت پایین رو فشار دهید این عمل رو تکرار کنید تا به یه عکس بر میخورید که نوشته {سمت بالا}
    و ازمنوی INPUT/OUTPUT گزینه FULL IMAGEIMPORT/EXPORT رو زده و گزینه IMPORT PNG رو زده و عکس های که در مرحله قبل با فتوشاپ درست کردید ادرس دهی کنید و گزینه OPEN رو بزنید همین عمل رو برای تمام قسمت ها انجام دهید و از منوی FILE گزینه سیو رو زده و بایکی از برنامه ها استادیم خود رو به بازی امپورت کنید و از بازی لذت ببرید

هر کدام از ابزارت رو نداشتید در داخل وبلاگم در قسمت نظرات میتونید سفارش دهید و براتون میزارم
    به امید ان روز که شما هم امپورت استادیم رو یاد بگیرید و امیدو ارم این اموزش مورد قبول شما واقع شده باشد

منبع خودم
    وب سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    October/ 21 /2007

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اموزش امپورت اکسروبرد در این وبسایت گذاشته شده است

کد:

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستی تمامی ابزار ت هم در این وبسایت است

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •