من این کار رو هم انجام داده بودم ولی بازم کار نکرد .
من این کار رو هم انجام داده بودم ولی بازم کار نکرد .
آقا خسته نباشید این لینک باتری پاندورا چی بوده سانسور شده
http://dl.---------------.com/files/pan3xxr3b.rar
آقا خودم فهمیدم دانلود کردم ریختم رو psp اومدم اجرا کنم میگه :
this Game cannot be started.
the data is corrupted.
دکمه select رو هم که میزنم هیچی نمیاد
چی کار کنم ؟
در ضمن psp fat v 5.00
Last edited by 0015351971; 22-06-2010 at 16:06.
شما پاندورا میخواهید چیکار ؟
مگه الان psp کپی خور نیست؟
مگه هست ؟؟
اگه هست برای چی هیچی اجرا نمیکنه ؟!؟!
چرا تو system software نوشته : version 5.03
و خبری از اون اسمهای کپی خور شده نیست .
دارم دیوونه میشم یکی قشنگ راهنمایی کنه .
تو رو خدا
شما اگر دستگاهت fat هست و میخواهی کپی خور دایم کنی باید ابتدا به یک دستگاه fat دیگر که کپی خور هم باشه یا باطری پاندورا ساخته شده به روش سخت افزاری دسترسی داشته باشی.اگه به یکی از این مورد هایی که گفتم دسترسی داری بگو تا بگم باید چیکار کنی..اگر هم نداری به نظر من بهتره بدی بیرون برات کپی خور کنند(هزینه بین 5 تا 10 تومن بستگی به انصاف فروشنده و خودت که چقدر ازش تحفیف بگیری)
سلام ببخشید من نفهمیدم چطور وقتی طریقه ساخت باتری Jigkik یا پاندورا را دانلود میکنم ان را کجا بریزم و وقتی pspرو خریدم umdان را گذاشتم گفت ابدیت ورژن 6.1 و من ان را ابدیت کردم حالا با استفاده از این کار ان را به قبل بیارم یا نه؟
سلام ببخشید من نفهمیدم وقتی که طریقه ساخت باتری Jigkik یا پاندورا را دانلود کردم کجا بریزم
سلام.
شما مدل دستگاهت را و چه وقت خریدی و وقتی که خریدی چه فریموری روی دستگاه نصب بود را بگو تا راهنماییت کنم.
اگه دستگاه شما مدل 1000 و 2000 از سری قدیمی باشه میتونی با یک باطری پاندورا و یک مجیک مموری دستگاه را دانگرید کنی.البته برای این کار نیاز به یک psp 1000 کپی خور دیگه یا باطری پاندورا شده به روش سخت افزاری نیاز داری.
اگر مدل 3000 یا 2000 جدید باشه که وقتی خریدی روی دستگاه فریمور 5.03 نصب بوده و شما به فریمور 6.1 آپدیت کردی متاسفانه باید بگم که فعلا با روش های معمول نمیتونی دستگاهت را کپی خور کنی و باید فعلا با بازی های ارجینال بازی کنی تا شاید در آینده روشی برای کپی کردن دستگاه شما بیاد.
حجم 4.01 چقدره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)