تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 130 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه sevil_son12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

بچه ها من که کارم تموم شد دیگه.فقط امیدواری به قیولی توی رشته دلخواهم همنشین 3 4 هفته ی پیش روست.اینا همش خاطره میشه براتون .فقط هر کسی اومد دانشگاه هنر حتما پیش ماهم بیاد.خوشحال میشیم.(امید واهی یعنی این!!!)

2. این کاربر از sevil_son12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nasim_rahayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بچه ها من که کارم تموم شد دیگه.فقط امیدواری به قیولی توی رشته دلخواهم همنشین 3 4 هفته ی پیش روست.اینا همش خاطره میشه براتون .فقط هر کسی اومد دانشگاه هنر حتما پیش ماهم بیاد.خوشحال میشیم.(امید واهی یعنی این!!!)

آره راست میگی
    منم امشب انتخاب رشته میکنم
    ایشالله همه بچه ها موفق بشن

داره خودمونی میشه sevil_son12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

همه ی بچه ها بعد از نتیجه ها بگن که کی کجا قبول شده!؟
    من از الان میگم که هنر تهران قبولم .سینما یا عکاسی.البته این دیگه امید واهی نیست واقع بینی محضه.میخوام این 1 ماه پیش رو رو کلا بیخییال درس و دانشگاه و کنکور و اینده و از این چرندیات باشم(البته اینا الان این معنی رو برام داره)میخوام برم دنبال علایق خودم.مثلا فلسفه!!!
    من عاشق فلسفه هستم ولی حیف که هیچ وقت حفظیاتم خوب نبوده که بتونم برم انسانی.من عاشق استدلال و مکاشفه و مباحث فلسفی ام.(نمیدونم چرا اینا رو نوشتم!!!)
    البته 3 تا فیلمنامه هم نوشتم که باید ببرم و کاراشو انجام بدم تا شاید بتونم حداقل تا قبل مهر یکیشو کلید بزنیم و بسازیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من از الان میگم که هنر تهران قبولم .سینما یا عکاسی.البته این دیگه امید واهی نیست واقع بینی محضه.میخوام این 1 ماه پیش رو رو کلا بیخییال درس و دانشگاه و کنکور و اینده و از این چرندیات باشم(البته اینا الان این معنی رو برام داره)میخوام برم دنبال علایق خودم.مثلا فلسفه!!!
    من عاشق فلسفه هستم ولی حیف که هیچ وقت حفظیاتم خوب نبوده که بتونم برم انسانی.من عاشق استدلال و مکاشفه و مباحث فلسفی ام.(نمیدونم چرا اینا رو نوشتم!!!)
    البته 3 تا فیلمنامه هم نوشتم که باید ببرم و کاراشو انجام بدم تا شاید بتونم حداقل تا قبل مهر یکیشو کلید بزنیم و بسازیم.

کار خوبی میکنی
    تو این مدت برو دنبال کاری که دوستش داری
    فیلم نامه سریاله یا تلویزیون؟؟؟؟
    فکر نمیکنی تا قبل مهر یکم زوده؟؟
    قدیما نمایش نامه مینوشتم .... به زور 5 یا 6تا دارم ولی والله هنوز به فکر اجراش نیفتادم
    امیدوارم قبول بشی ... همگی قبول بشیم

6. این کاربر از nasim_rahayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من رتبه ام تو زیر گروه 1 871 شد (منطقه 2) به نظرتون میتونم نقاشی رشت قبول شم اگه امتحان عملی ام رو خوب بدم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من رتبه ام تو زیر گروه 1 871 شد (منطقه 2) به نظرتون میتونم نقاشی رشت قبول شم اگه امتحان عملی ام رو خوب بدم؟

به نظرم میتونی
    البته اگه عملیتو واقعا خوب بدی

داره خودمونی میشه betiart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کار عملیت خوب باشه تهرانشم قبولی چون نقاشی تا 1500 هم تهران شاید قبول بشی
    Last edited by betiart; 12-08-2012 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من که کلا خیلی امید دارم امروز با یه مشاور خوب از تهران صحبت کردم خیلی بهم امید داد گفت مجسمه تهرانو براحتی میارمو پارسال شاگرداش با رتبه 1500 هم تهران قبول شدن تازشم نقاشی و گرافیک و طراحی پارچه تهرانو میارم خیلی خوشحالم البته گفت شاید متمرکر الزهرام بیارم البته فکر کنم شبانه که من نمیزنمش البته اون میگفت هزینش ترمی 150 تا 200 تومنه که من اینطور فکر نمیکنم کم کمش ترمی 350 میشه تازشم شبانه هزینه خوابگاهم داره ما هم که کلا دنبال نیمه متمرکزیم تا متمرکز اما به هر حال باز خوشحالم چون شاید متمرکز اصفهان یا نهایتا شیرازو بیارم البته برام دعا کنین منم دعا میکنم هر کی هر چی دوست داره قبول بشه البته به طور واقعبینانش. منم موافقم هر کی هر جا قبول شد بگه تا ما هم تو خوشحالیش سهیم باشیم ....به امید موفقیت برای همه و البته به امید اینکه کنکور بعدی فوق لیسانس باشه نه کنکور سراسری سال دیگههههههههههههه....منم دنبال اینم یه نمایشنامه کودک بنویسمو تو این یک ماه ببرم برا اجرا تمرینش کنم که تا اول مهر که میرم سر کلاس یه کار مثبت برا آزمون عملی ادبیاتم انجام داده باشم .......البته من فردا رو میزارم برا انتخاب رشتم.

داره خودمونی میشه hossein_senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی میدونه توی غیرانتفاعی های تهران، علم و فرهنگ بهتره یا سوره؟
    رشته ارتباط تصویری.
    ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کسی میدونه توی غیرانتفاعی های تهران، علم و فرهنگ بهتره یا سوره؟
    رشته ارتباط تصویری.
    ممنون میشم.
    تا اونجا که من میدونم علم و فرهنگ بهتره.سوره موسسه بوده و تازه داره دانشگاه میشه اما علم و فرهنگ دانشگاهه.

13. 2 کاربر از betiart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •