دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی.یعنی چی یه دفعه خودش میره دنریم؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی.یعنی چی یه دفعه خودش میره دنریم؟
یعنی وقتی من توی World Map کلیک می کنم که از قلعه RedCliff بره به دهکده RedCliff به جای اینکه بره به دهکده می ره به Denerim. حالا اونو ولش کن اگه می تونی یه راه حلی برای اینکه چرا Markup ها رو توی نقشم نشون نمی ده پیدا کن. چون بدجوری پیچیدم تو خودم!!!
دوست عزیز من متاسفانه تا حالا همچنینی مشکلی توی این بازی ندیدم.اگر بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم.
دیگه چه توضیحی بدم؟ هرچی بود گفتم دیگه!!!
سلام
دوستان یه سئوال داشتم
اول بازی وقتی که کاراکتر رو میسازیم صدای کاراکتر رو هم انتخاب می کنیم ولی توی بازی اصلا کاراکتر ما حرف نمیزنه ! دلیلش چیه ؟![]()
دوست عزیز اگه منظورت دیالوگهای شخصیت اصلی هستش اگر صدا اونم داشت که خیلی بازی ساختش سخت میشه و اکثر بازی های این سبک شخصیت اصلی برای دیالوگها صدا نداره.اون صدا که شما اول بازی انتخاب کردید صدایی هست که در حین بازی و مثلا در حین جنگ شخصیت اصلی یه سری حرفهایی میزنه که دست شما نیست.
عجب پایان باشکوهی داشت
بسی لذت بردیم
آره علی جان کاملا موافقم.پایانش نفس آدمو میگیره.خیلی باحاله
آقا یه چیزی.من بازی رو گرفتم اما هنوز نصب نکردم دو دل هستم که نصب کنم و برم تو بازی یا نه
به نظر شما من که تا به حال به علت ضعف در زبان انگلیسی،قوی نبودن در این سبک از بازی و همینطور عادت کردن به بازی های خطی و اکشن و بکش و برو جلو،نتونستم یه بازی RPG را تا آخرش برم،می تونم این بازی را تا تهش برم یا نه؟
ناراحت نمی شم رک بگید می تونم یا نه؟
من اولین بازی rpg بود که بازی کردم و خیلی جذاب اما اگه انگلیسیت ضعیف باشه میتونی بازیو بری اما از داستان کمتر لذت میبری بهتره نصب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)