توی اسپیکر صداش چطوره؟بلندی و کیفیت؟
توی اسپیکر صداش چطوره؟بلندی و کیفیت؟
من مدتیه می خوام یه گوشی بخرم اما بین i8510 و nokia5800 موندم.از همه نظر بررسیشون کردم فقط چون "بلندی" صدای اسپیکر برام مهمه می خوام بدونم صدای کدومشون بلندتره؟ صداشون از ان 82 یا ان95 بلندتره؟
درم ورد باتري من هم سوال كردم جالب بود اكثر كساني كه مدل 8 گيگ داشتند اصلا مشكل باطري نداشتند و مي گفتند باطري حداقل 2 روز دوام مي آورد!!! تو اين فروم كسي هم بوده كه با مدل 8 گيگ مشكل باطري داشته باشه؟؟؟
يه سوال تو دو صفحه فبل كردم ولي كسي جواب نداد!
اين گوشي رو مي توان از طريق خود گوشي بوسيله gprs يا wireless آپديت كرد؟ (همانند n78 , n96)
سلام بچه ها يه سوال دارم ازتون؟ من بين اكسپريا وi8510 موندم البته ميدونم هيچ ربطي بهم ندارن بكي پاكت پي سي يكي اسمارتفون ولي هر دوتاشون دلم بردن البته اكسپريا بيشتر " شما نظرتون چيه؟؟ مرسي
برو دنبال امنیا! هر 2 تاش هست : دی
از اون اکسپریا و سونی اریکسون هم خیلی خیلی بهتره.
گول فیلم برداری اکسپریا رو نخوری . منم اولش فکر میکردم که کیفتش خوبه ولی بعدا جی اس ام آرنا گفت که کیفیتش خیلی بده و فرمت فیلم بردارش 3gp هست ! برو دنبال امنیا یا اینویت، چون آینده گوشی موبایل دست سامسونگ نه نوکیا و سونی !
من واقعا واسم سوال شده ! مدعی تولید بهترین دوربین دیجیتال و فیلمبرداری واقعا نمیتونه روی دوربین های گوشیش مانور بده ؟
یا باز هم مدعی تولید بهترین MP3 Player روی سری موزیک گوشیهاش تا الان درگاه 3.5 میلیمتری نذاشته !
البته این مدعی به قول طرفداران این برند بود نه من![]()
مخلصیم .
گوشی i8510 منم که چند روز قبل خریده بودم دزدیدن می خواستم بدونم که میشه سریال این گوشی و کلا سریال گوشی های سامسونگ رو عوض کرد و اینکه راه دیگری برای ردیابی گوشی هایی که دارای گیرنده gps داخلی هستند وجود داره و اگر سیمکارت ایرانسل که ثبت هم نشده باشه روی این گوشی بره دیگه از طریق مخابرات قابل ردیابی هست یا نه ؟
همچنین دادگاه یا کلانتری نامه ای برای ردیابی سریال نامبر به ایرانسل میده یا نه و آیا پرینت ریز مکالمات گرفته شده توسط مخابرات میتونه مدرکی معتبری برای دادگاه باشه ؟
سلام
یه نصیحت برادرانه :
با این توجه که خودم این گوشی رو داشتم و الان اون رو فروختم ( نه بخاطر داشتن مشکلی یا چیزی ... ) و یه اپل گرفتم و اصلا هم طرفدار برند خاصی نیست و هر کدوم مدل بهتری ارائه بکنن من مشتری اون مدل میشم ولی :
به نظر من که هم n95 8 gig داشتم و هم i8510 , به نظر من :
با اینکه کیفیت ال سی دی خیلی خیلی نسبت به سامسونگ های قبلی خوب شده و عالی هست , ولی باز n95 8 gig ال سی دی شفاف تری داره و رنگها رو هم زنده تر نشون میده .
N95 8 gig بسیار خوش دست تر هست - صدای بلند تری داره - از نظر من سرعت هر 2 یکی ولی n95 8 gig کمی سریعتر هست .
در کل با اینکه نوکیا اون گوشی رو 1 سال قبل تر از innov زده , به غیر از دوربین کمی بهتر , همه چیز n 95 8 gig از نظر من بهتر . مخصوصا با اینکه یه 150 $ هم ارزونتره .
امیدوارم دوستان تعصبی سامسونگی ( که تعصب روی هر چیزی جز دین و ناموس و خدا , اشتباهه ) ناراحت نشده باشن .
موفق .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)