تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 239 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

Dreamland
    Guest

پيش فرض

avast! Virus Definitions January 1, 2011
    http://download69.avast.com/iavs5x/vpsupd.exe

2. 2 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    یکی از کاربران هم پست داده بودن من بعد 13روز اوست را اپدیت کردم ولی
    بعد از اپدیت تاریخ اپدیت هم بروز شد ولی نوشته بود 5کیلوبایت اپدیت شد.
    ومن براش توضیح دادم و بعد توضیحات بهش گفتم اگرشک داری پاک کن و دوباره نصب و اپدیتش کن و بعد از اینکارها پست داد الان 2مگابایت اپدیت شد و مشکلم حل شده.
    شما اگر دید همچنان مشکل هست و ایا مطمئن هستید اپدیت اتومات فعال هستش.
    چون از روی اتوماتیک هم اپدیت میشه.
    موفق باشید.
    بله مطمئنم آپ کرده چون اصلن ورژن اصلی برنامه عوض شد . ولی حدس میزنم یه باگ کوچولو تو یوزر اینترفیس برنامه وجود داره که حجم آپ و حرکت تولبار رو اشتباه نشون میده، من کانکشنها رو زیر نظر داشتم فقط اواست فعال بودوقطعن داشت باسرعت بالا دانلود میکرد...

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    چند روزیه Avast من باز نمیشه و این ارور رو ظاهر میکنه :

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام
    چند روزیه Avast من باز نمیشه و این ارور رو ظاهر میکنه :
    سلام.
    دوست عزیز.
    شما مطمئن هستید سیستم شما الوده نیست.
    یا شاید هم یک مشکلی در فایل های اوست شما پیش امده که قادر به اجرا شدن نیست.
    به نظر من شما یکبار اوست را ریمو کامل و بعد ریستارت نصب کنید ببینید باز مشکل
    پابرجاست.

چون اگر یکی از فایل های هر نرم افزاری خراب شود
    یا پاک شود بهترین روش ریمو و نصب مجدد است

شما بهتره نسخه فاینال اوست را اگر دارید که هیچ
    اگر نسخه قدیمی هستش دانلود و نصب کنید.

موفق باشید.
    Last edited by Karkas20; 03-01-2011 at 11:07.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز از نظر دیتابیس با هم هیچ تفاوتی ندارن
    ولی اینترنت سکیوریتی از دوبخش فایروال و انتی ویروس تشکیل شده
    که کار فایروال کنترل ترافیک هست که بلوک کردن ترافیک بد و اجازه دادن به ترافیک خوب و مطمئن هستش.
    و یکی دیگه از کارهای فایروال جلوگیری از -- شدن هست.

این هم لینک دانلود انتی ویروس.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.
    قسمت فایروالش برای من غیر فعاله.وقتی میخوام فعالش کنم پیغام Firewall not available رو میده.وقتی هم وارد قسمت فایروال برنامه و زیر مجموعش میشم برنامه ارور میده و بسته میشه.

مشکل از چیه؟؟

بازم ممنونم.
    Last edited by hpk34; 03-01-2011 at 12:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

قسمت فایروالش برای من غیر فعاله.وقتی میخوام فعالش کنم پیغام Firewall not available رو میده.وقتی هم وارد قسمت فایروال برنامه و زیر مجموعش میشم برنامه ارور میده و بسته میشه.

مشکل از چیه؟؟

بازم ممنونم.
    سلام.
    دوست عزیز من برای شما انتی ویروس را گذاشتم
    چون خود شما گفتید انتی ویروس میخوام نصب کنم

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

سلام
    مدیر محترمی شماکه اینقدر از اوست دفاع میکنید راجع به قدرت اوست من اظهار نظری نمیکنم و دوستان رو به مطالعه تستهای موسسات ای وی کامپراتیوز و ای وی تست و ویروس بولتون ارجاع میدم که البته اکثرا رتبه خوبی نیاورده غیر از ویروس بولتون که تستهاش با روش متفاوتی صورت میگیره و موضوعیت متفاوتی هم داره ولی حرف اساسی بر سر اینه که اوست در ایران هیچ تعداد کاربر قابل توجهی نداره و برای همین نه کرک و سریالهای مناسبی براش پیدا میشه و نه ویروسهای ایرانی رو خوب میشناسه کرکهایی که سایتهایی مثل ایران ستاپ ارائه دادند بسیار ضعیفن و در صورت آبدیت برنامه از کار میفته و فقط میشه دیتابس آنتی ویروس رو آبدیت کرد اونم معلوم نیست چقدر کار کنه در ضمن اوست مطمئنا سبکتر از نود۳۲ و قویتر از اویرا نیست
    آواست ۲ اشکال داره:یکی اینکه هوش مصنوعی ضعیفی داره یکی هم اینکه بعضی ویروس ها مثل ویروس های ایرانی را نمی تواند شناسایی و ان رو نمیتونه پاک کنه
    نود۳۲ توی شناسایی بسیار قویتر از اوست است توی ویروس های ایرانی اوست شناسایی اش ضعیف است ولی نود اینطور نیست

آقایون محترم اوست آنتی ویروس پر مصرف در اروپاست برای اینکه نسخه مجانی داره مانند ای وی جی چون در اروپا و آمریکا استفاده از نسخه کرک شده یا سریالهای تقلبی یا لو رفته مجازاتهای سختی داره چون همین شرکتهای سرمایه داری هستند که نظام سیاسی و اقتصادی غرب رو تشکیل دادند و حفاظت از منافع اینها یعنی حفاظت از کل نظام سیاسی و اجتماعی غرب امروز اما در آسیای شرقی آفریقا آمریکای جنوبی و خاورمیانه نود۳۲ کسپرسکی و اویرا بالاترین استفاده رو دارند در اروپا و آمریکا هم بعد از نسخه های مجانی اوست و ای وی جی نورتون و مکافی پر استفاده هستند که البته در سالهای اخیر بسیاری از بازار خودشون رو به پاندا ترند میکرو و کسپرسکی واگذار کردند اما راجع به قدرت اوست من اظهار نظری نمیکنم و دوستان رو به مطالعه تستهای موسسات ای وی کامپراتیوز و ای وی تست و ویروس بولتون ارجاع میدم که البته اکثرا رتبه خوبی نیاورده غیر از ویروس بولتون که تستهاش با روش متفاوتی صورت میگیره و موضوعیت متفاوتی هم داره ولی حرف اساسی بر سر اینه که اوست در ایران هیچ تعداد کاربر قابل توجهی نداره و برای همین نه کرک و سریالهای مناسبی براش پیدا میشه و نه ویروسهای ایرانی رو خوب میشناسه کرکهایی که سایتهایی مثل ایران ستاپ ارائه دادند بسیار ضعیفن و در صورت آبدیت برنامه از کار میفته و فقط میشه دیتابس آنتی ویروس رو آبدیت کرد اونم معلوم نیست چقدر کار کنه
    اوستی هم که شما نام بردی فقط به خاطر نسخه رایگانش پر استفاده است مانند AVG جنابعالی برای اطمینان در همین آدرسی که دادی و احتمالا از یادداشتهای پایین خود من برداشتی به جای نام خالی آنتی ویروس نام کامل اونو بنویس مثلا به جای اوست بزار اوسن اینترنت سکوریتی و در مورد بقیه آنتی ویروسها هم همینطور اونوقت میبینی آمار کاملا متفاوته و ای وی جی و اوست پایینترین رتبه رو دارن
    1. کرک اواست به خوبی کار میکنه و هیچ چیزو از کار نمینداره و برنامه کاملا اپدیت میشه.
    2. تو ایران این انتی ویروس کار بر نداره؟ شما مطمئنی؟ یه سرچی کنی دقیقا آواست و نود تعداد کاربراش با هم مقایسه شدن هر چند که نود خیلی بیشتر از آواست کاربر داره اما یواش یواش تعداد کاربراش داره کم میشه نصبت به انتی ویروسهای دیگه این درحالیه که انتی ویروس آواست برعکس این داره عمل میکنه . طبق گفته سایت 170 میلیون کاربر داره .
    3 . انتخاب انتی ویروس کاملا سلیقه ای هست . رو یه سیستم بستگی به کاری که باسیستم میشه نود جواب میده رو یه سیستم آواست و رو یکی دیگه...

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

مشکل از چیه؟؟

بازم ممنونم.
    یک کی AIS پیدا کنید یا نسخه AIS نصب کنید تا فعال بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

این هم لایسنس جدید اینترنت سکیوریتی اوست.

لینک پست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان تو اين تاپيك يه پست بود كه نحوه گرفتن لايسنس رايگان و آموزش تنظيمات انتي ويروس avast 5 رو توضيح داده بود من هرچي گشتم پيداش نكردم ميشه بگيد تو كدوم صفحه بود يا اينكه آموزشش رو دوباره برام بزاريد
    خيلي خيلي ممنون
    ?????????????

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •