avast! Virus Definitions January 1, 2011
http://download69.avast.com/iavs5x/vpsupd.exe
avast! Virus Definitions January 1, 2011
http://download69.avast.com/iavs5x/vpsupd.exe
بله مطمئنم آپ کرده چون اصلن ورژن اصلی برنامه عوض شد . ولی حدس میزنم یه باگ کوچولو تو یوزر اینترفیس برنامه وجود داره که حجم آپ و حرکت تولبار رو اشتباه نشون میده، من کانکشنها رو زیر نظر داشتم فقط اواست فعال بودوقطعن داشت باسرعت بالا دانلود میکرد...
سلام
چند روزیه Avast من باز نمیشه و این ارور رو ظاهر میکنه :
![]()
سلام.
دوست عزیز.
شما مطمئن هستید سیستم شما الوده نیست.
یا شاید هم یک مشکلی در فایل های اوست شما پیش امده که قادر به اجرا شدن نیست.
به نظر من شما یکبار اوست را ریمو کامل و بعد ریستارت نصب کنید ببینید باز مشکل
پابرجاست.
چون اگر یکی از فایل های هر نرم افزاری خراب شود
یا پاک شود بهترین روش ریمو و نصب مجدد است
شما بهتره نسخه فاینال اوست را اگر دارید که هیچ
اگر نسخه قدیمی هستش دانلود و نصب کنید.
موفق باشید.
Last edited by Karkas20; 03-01-2011 at 11:07.
قسمت فایروالش برای من غیر فعاله.وقتی میخوام فعالش کنم پیغام Firewall not available رو میده.وقتی هم وارد قسمت فایروال برنامه و زیر مجموعش میشم برنامه ارور میده و بسته میشه.
مشکل از چیه؟؟
بازم ممنونم.![]()
Last edited by hpk34; 03-01-2011 at 12:24.
سلام.
دوست عزیز من برای شما انتی ویروس را گذاشتم
چون خود شما گفتید انتی ویروس میخوام نصب کنم
1. کرک اواست به خوبی کار میکنه و هیچ چیزو از کار نمینداره و برنامه کاملا اپدیت میشه.
2. تو ایران این انتی ویروس کار بر نداره؟ شما مطمئنی؟ یه سرچی کنی دقیقا آواست و نود تعداد کاربراش با هم مقایسه شدن هر چند که نود خیلی بیشتر از آواست کاربر داره اما یواش یواش تعداد کاربراش داره کم میشه نصبت به انتی ویروسهای دیگه این درحالیه که انتی ویروس آواست برعکس این داره عمل میکنه . طبق گفته سایت 170 میلیون کاربر داره .
3 . انتخاب انتی ویروس کاملا سلیقه ای هست . رو یه سیستم بستگی به کاری که باسیستم میشه نود جواب میده رو یه سیستم آواست و رو یکی دیگه...![]()
یک کی AIS پیدا کنید یا نسخه AIS نصب کنید تا فعال بشه
این هم لایسنس جدید اینترنت سکیوریتی اوست.
لینک پست.موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
?????????????دوستان تو اين تاپيك يه پست بود كه نحوه گرفتن لايسنس رايگان و آموزش تنظيمات انتي ويروس avast 5 رو توضيح داده بود من هرچي گشتم پيداش نكردم ميشه بگيد تو كدوم صفحه بود يا اينكه آموزشش رو دوباره برام بزاريد
خيلي خيلي ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)