سلام.چن وقتی هست که میخوام با گوشی به اینترنت وصل بشم اما نمیشه. تقریبا از اول سال نو .مشکل چیه؟با کامپیوتر راحت وصل میشم.
سلام.چن وقتی هست که میخوام با گوشی به اینترنت وصل بشم اما نمیشه. تقریبا از اول سال نو .مشکل چیه؟با کامپیوتر راحت وصل میشم.
سلام دوستان
چند سوال دارم در مورد نحوه ی پی بردن به مقدار ترافیک مصرف شده و باقیمانده در اینترنت اعتباریِ ایرانسل :
این عکس رو ببینید
اینجا وقتی موجودی ترافیک بخواین بگیرین این صفحه باز میشه که همه چیز واضح و روشن نوشته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده تو ایران با ایرانسل موجودیِ ترافیک میگرفتم یه پیامک میاد که توش نوشته شما 1053483 ریال موجودیِ ترافیک دارید !!!
یعنی چی این ؟
چرا مثل همه ی شرکتهای دنیا نمینویسند اینقدر مگا مصرف کردی اینقدر مگابیت هم باقیمانده دارید ؟
=============================
سوال دوم :
چرا اصلاً خبر نمیدن با پیامک که موجودی داره تمام میشه .
وقتی موجودی اشتراکِ ماهیانه تمام میشه ( قبل از پایان یک ماه ) بی سر و صدا تبدیل میشه به اشتراک کیلوبایتی و از از موجودی شارژ موبایل هی کم میشه تا اینکه تا قرونِ آخرش رو هم میکشند بعد طرف میبینه اینترنت قطع شده .
میره موجودی اینترنت میگیره میگه شما اعتباری ندارین
میره موجودی شارژ خطش رو میگیره میبینه ای دل غافل هر چی پول داشته همش روی برای اینترنت کیلوبایتی کشیدین و بردند .
این سرقت و دزدی و کلاهبرداری نیست ؟
الان هم همینطوره ؟
با تشکر
یه تجربه با اینترنت موبایل :
وقتی یهو کند میشه و سرعت اُفت میکنه , موبایل رو بذارید رو حالت هواپیما ( قطع کاملِ آنتن ) بعدش دوباره وصل بشین به اینترنت , سرعت میره بالا .
خب اینجا ایرانه برادره من ...
برای اینکه ببینی چه قدر حجم برات مونده بهتره که از رو قیمت باقی مونده خودت یه جوری محاسبه کنی !!
هر ۱ مگابایت تقریبا ۱۰۰ تومن محسوب میشه یعنی ۱۵ هزار تومن میشه ۱۵۰ مگابایت ( گفتم که تقریبا یه کم اینو اونور تر ) و ۷ هزار و پونصد تومن میشه ۷۵ مگابایت ... ده هزار تومن شاارژی هم که شما داری میشه ۱۰۰ مگ ...
در ظمن برای اینکه مقدار بیشتری شارژ اینترنت بگیری بهتره که رمز رو با ستاره ۱۴۵ بزنی با ۹۰۰ و ۷۰ تومن ۱۵۰ مگ اینترنت میده ولی اگه بخوای از راه معمولی بری با ۱۰۰۰ تومن ( دقیقا ۱۰۰۰ تومن یعنی اگه ۹۵۰ باشه قبول نیست ) تقریبا ۱۳۰ مگ بهت میده
برای ساول دومت هم جوابی ندارم اگه مشکلی داری تو خونت اعتراض کن ...![]()
سلام به همه ی رفقا.... یه سوال فنی و مهندسی دارم!!!!
این روزا که هیچ ف ی ل ت ر ش ک ن ی کار نمیده!!!
مجبوریم با گوشی بریم اینترنت و فیس بوک....مصرف شارژم خیلی بالا رفته....به نظرتون چکار کنم خرجم کم بشه؟؟!!
طرحی-کدی-کلکی... چیزی نیست؟؟؟!!
از بسته های ایرانسل کدوما پیشنهاد میکنید و به صرفه هستش؟؟
یه کارت شارز ۱۰۰۰ تومنی میخری با ستاره ۱۴۵ ستاره رمز مربع شارژ که کردی ۱۵۰ مگ نت بهت میده که استفاده کنی خوبه دیگه
من ۴ ساله دارم با همین ایرانسل میام اینترنت
برای پیچوندن ایرانسل هم والا یه جریانی بود با اولتراسورف میشد با تنظیمات پورت و همین جور جریانک های یه کارهایی کرد و اینترنت رایگان ایرانسل گرفت ولی من تا حالا امتحان نکردم
اهان مرسی عزیز....
محدوده؟؟ از لحاظ زمانی؟ یعنی یه روزه باید شرشو بکنی؟؟!!!
مرگ من اگه کلک بلدی بهم بگو...جبران میکنم برات!!!!!!!!!!!!!1
مگه تو همین جوری با ۱۴۱ میزدی میومدی اینترنت ؟اینجوری که خیلی برات گرون در میاد
۶۴ روز فکر کنم باشه !
نه والا زیاد تو خطه کلک ملک نیستم ولی بگردی تو نت زیاده
اقا یه قسمتی هست جدید اضافه شده.... شارژ بسته های اینترنت....
این چیه جریان؟؟؟!!!
یکی از رفقا میگفت: 150 مگ فضا و نمیدونم چند تا پیامک رایگان و چقدر مکالمه و اینجور چیزا....2 تومن کم میکنه 7 روزه...
کسی میدونه جریان چیه؟؟؟!!
از اينها هم هست ولي به درد نمي خوره ايرانسل اين بسته ها رو برا بازار كرمي ساخته الان كسي اس ام اس نميده همه رفتن تو كاره نيمباز و wechat و از اين دست روم ها كه خرجش هم كمتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)