تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 87 از 923 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    ببخشید من وقتی میخوام یه چیزی رو به انگلیسی بگم ، حتما باید قبلش فارسی شو بنویسم بعد تبدیلش کنم به انگلیسی ...
    خیلی کم پیش میاد که همین طوری یه جمله انگلیسی بدونه فکر به فارسی بگم .... باید چی کار کنم ؟
    در ضمن بهترین راه برای افزایش دایره لغت چیه ؟ متنه انگلیسی خوندن ؟
    (مثلا همین پست رو اگه میخواستم به انگلیسی بگم اصلا نمیشه ، حتما باید فارسیش جلوم باشه تا تبدیلش کنم )
    فکر کنم ضعف در جمله سازیه .... بهترین تمرین برای جمله سازی چیه ؟
    مرسی

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

بابت تاخیر در جواب این سوال ببخشید من اصلا متوجه نشدم
    -------
    تافل و ایلتس فرق چندانی باهم ندارن، بیشتر برای تحصیل در دانشگاههای خارج به درد میخوره که با توجه به دانشگاه و کشور یکی از این دو مدرک نیازه(بعضی ها مدرک ایلتس و بعضی از دانشگاهها مدرک تاف)...توی خود ایران هم خوب همچین مدرکی خریدار دراه به قول معروف و میتونی تو کارهای مرتبط به زبان راحتتر مشغول به کار بشی و با درآمد بیشتر.
    ---
    سوالتو خیلی کل پرسیدی، ببین بعضی ها خودشون میخونن و چون مصمم هستند و سخت کوش موفق میشن و میتونن بعد از چندین مدت به اون سطحی که میخوان برسن بدون هیچ کلاسی، بعضی ها هم واقعا به کلاس نیاز دارن که بتونن موفق بشن...
    اگر بخوای بدونی که اگه از نسبتا صفر تو یک موسسه زبان شروع کنی چقدر طول میکشه تا به سطح پیشرفته برسی باید بگم حدودا 1 الی 2 سال طول میکشه تو موسسه ای مثل کیش(البته در کنار موسسه کار خودت هم شرطه، خیلی بیشتر ار موسسه تلاش خودت مهمه)
    ---
    الان خیلی زوده بخوای دنبال منابع تافل بری اول باید سطح زبانت واقعا تقویت بشه بعد
    موفق باشی
    ممنون از جوابت .....
    پس یعنی اینکه باید حتما کلاس برم تا سطح زبانم تقویت بشه دیگه ؟؟!!!
    چه راه هایی هست که من سطح زبانم رو تقویت کنم ؟؟؟!!!

اینم که قبلا گفتم الانم باز میگم من واقعا علاقه دارم که انگلیسی رو یاد بگیرم یعنی اون پشتکاری رو که باید داشته باشمو دارم .....
    اگه ممکنه راهنماییم کنید ......

من الان سطح زبانم توی حد پیشدانشگاهیه شایدم یه خورده فراتر (یه خورده ها )
    اینم بگم توی لیسنینگ در کل واقعا ضعیفم ..... نمیدنم شاید به خاطر ضعف دایره ی لغاتم باشه ولی در کل مخصوصا لحجه ی آمریکایی رو خیلی سخت متوجه میشم ...... ولی خوب لیسنینگم توی پیش هیچ مشکلی نداره یعنی وقتی معلم داره درسو توضیح میده به انگلیسی کامل متوجه میشم .....
    ولی ریدینگم توی مطالب کتاب پیش عالیه یعنی همشو بدون هیچ مشکلی درک میکنم ولی توی مطالب دیگه به خاطر ضعف دایره ی لغات ریندینگم زیاد جالب نیست ولی باز یه چیزایی می فهمم (در کل بدک نیست ).....
    توی گرامر هم متوسط هستم (متوسط متمایل به ضعیف البته ) .... ( گرامرم در حد کتاب پیشه ) البته اینم بگم در کل توی گرامر ضعیفم .....
    دایره ی لغاتم هم توی همون سطح پیش دانشگاهیه (شایدم یه خورده بیشتر ) ....
    Last edited by Paradise_human; 25-01-2009 at 01:08.

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

a house is made by bricks but a home by love
    دستت درد نکنه ... بهم گفتن ... همینی که تو گفتی رو گفتن منتها به صورت علمی تر .... House فیزیکیه ... Home غیر فزیکیه ( چی می گین بهش ؟! عاطفی میشه ؟! من فارسیم نمیاد )

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    ببخشید من وقتی میخوام یه چیزی رو به انگلیسی بگم ، حتما باید قبلش فارسی شو بنویسم بعد تبدیلش کنم به انگلیسی ...
    خیلی کم پیش میاد که همین طوری یه جمله انگلیسی بدونه فکر به فارسی بگم .... باید چی کار کنم ؟
    (مثلا همین پست رو اگه میخواستم به انگلیسی بگم اصلا نمیشه ، حتما باید فارسیش جلوم باشه تا تبدیلش کنم )
    مرسی
    اين يعني شما فراتر از چيزي كه يادگرفتي از خودت انتظار writing ياspeaking داري.و متاسفانه اگه عادت بشه خيلي ناجوره.تو روش تدريسهاي قديمي مثل headway اين روش تقريبا وجود داشت. ولي تو روش communicative كه فعلا غالبه شما اول مكالمه بعد vocab و گرامر و listening مربوط به درس رو كار مي كنيد و بعد در همون حد مي نويسي يا صحبت مي كني.مثلا unit در مورد شكل ظاهري افراده موقعي كه مي خواي خودت رو شرح بدي اينقدر در اين مورد تو اون فصل تمرين كردي كه به فارسي فكر مي كني من مي خوام خودم رو توصيف كنم بعد كلمات انگليسي كه روش تمرين شده خود به خود مي ياد تو ذهنت و تبديل به جمله مي شه.
    بهترين تمرين واسه جمله سازي گرامره ولي بازم مي تونه منجر به همين عادت بشه.

5. 2 کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولي بازم مي تونه منجر به همين عادت بشه.
    من نمیخوام همچین اتفاقی بیوفته ... باید چکار کنم ... ؟
    وقتی میخوام یه چیزی به انگلیسی بگم (چیزای که یکم پیچیده و طولانی باشه) هنگ میکنم ، با اینکه اکثر کلماتی که قراره بکار ببرم رو بلدم .... باید فارسیشو ببینم یا تو ذهنم بگم ، بعد تبدیلش کنم ....
    الان باید طبق روشی که گفتید عمل کنم ...؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید ...
    thx

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیخوام همچین اتفاقی بیوفته ... باید چکار کنم ... ؟
    وقتی میخوام یه چیزی به انگلیسی بگم (چیزای که یکم پیچیده و طولانی باشه) هنگ میکنم ، با اینکه اکثر کلماتی که قراره بکار ببرم رو بلدم .... باید فارسیشو ببینم یا تو ذهنم بگم ، بعد تبدیلش کنم ....
    الان باید طبق روشی که گفتید عمل کنم ...؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید ...
    Thx
    ببين اين چيزي كه من مي گم رو نمي شه به تنهايي انجام داد يعني حتما نياز به حضور در يك كلاس آموزشگاهي خوب كه از يه كورس بوك خوب استفاده مي كنه داري.بايد قبول كنيم كه مولفي كه مي ياد براي يه ناشر معتبر و براي يادگيري زبان دوم كتاب تاليف مي كنه طبق يه طرح اين كارو انجام مي ده كه ثمره چندين سال زحمت و تدريس در گوشه و كنار دنياست.اينكه ما بخوايم به عنوان يه مبتدي (منظورم شما نيستيد به طور كلي عرض مي كنم) براي خودمون بگيم چون من اين تيپي حال مي كنم پس اينجوري پيش برم نتيجه بخش نيست.حالا بحث آموزشگاه ها كاملا جداست اونم بايد بررسي بشه ببيني كدوم درست و حسابيه.

8. این کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببين اين چيزي كه من مي گم رو نمي شه به تنهايي انجام داد يعني حتما نياز به حضور در يك كلاس آموزشگاهي خوب كه از يه كورس بوك خوب استفاده مي كنه داري.بايد قبول كنيم كه مولفي كه مي ياد براي يه ناشر معتبر و براي يادگيري زبان دوم كتاب تاليف مي كنه طبق يه طرح اين كارو انجام مي ده كه ثمره چندين سال زحمت و تدريس در گوشه و كنار دنياست.اينكه ما بخوايم به عنوان يه مبتدي (منظورم شما نيستيد به طور كلي عرض مي كنم) براي خودمون بگيم چون من اين تيپي حال مي كنم پس اينجوري پيش برم نتيجه بخش نيست.حالا بحث آموزشگاه ها كاملا جداست اونم بايد بررسي بشه ببيني كدوم درست و حسابيه.
    ايول ... پس اينطوريه ... خوب شد مطلع ام کرديد
    ا نياز به حضور در يك كلاس آموزشگاهي خوب كه از يه كورس بوك خوب استفاده مي كنه
    خب کدوم کتاب براي آموزش استاندار تره ... ؟ من ميخوام کلاس برم .... اينترچنج ... head away .... يا ؟
    من فکر کردم self-study هم شايد بشه .... آخه من فقط کلاس نميخوام برم ، خودمم ميخوام يه کارايي بکنم ... چون وقتم کاملا آزاده ....

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب کدوم کتاب براي آموزش استاندار تره ... ؟ من ميخوام کلاس برم .... اينترچنج ... head away .... يا ؟
    اينو ديگه بايد بذاري به عهده آموزشگاهي كه انتخاب مي كني.نمي دونم تو ايران چرا اينجوريه من مي خوام فلان كورس رو كار كنم پس مي رم فلان آموزشگاه.مهمترين چيز انتخاب يه آموزشگاه درست و حسابيه.ببين من يه مثال برات بزنم.تو خيلي از آموزشگاه طرز فكري كه به شاگرد منتقل مي شه اينه كه listening يه ديكته است و از از شاگرد مي خوان كه متن فايل صوتي رو كه مي شنوه بنويسه در حالي كه هدف از طراحي اون listening جواب دادن به چند تا سوال ساده yes/no،t/f ويا short answer هستش.خود آموزشگاه از منبع آموزشي خيلي مهم تره.

من فکر کردم self-study هم شايد بشه .... آخه من فقط کلاس نميخوام برم ، خودمم ميخوام يه کارايي بکنم ... چون وقتم کاملا آزاده
    اين خيلي خوبه مي توني از استاد يا سوپروايرت براي كارهاي اضافي راهنمايي بگيري

11. 2 کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

من فکر کردم self-study هم شايد بشه .... آخه من فقط کلاس نميخوام برم ، خودمم ميخوام يه کارايي بکنم ... چون وقتم کاملا آزاده ....
    با توجه به شناختی که از شما دارم، دیدن انیمیشن و حتی کار کردن روی لغت ها و فریزهاش را بهتون پیشنهاد میکنم...
    در کنارش با توجه به سطحتون شروع به خوندن کتاب های داستان(Short Story ) البته استیج نسبتا آسونش را...
    در کنار اینها حتما grammar in use سطح elementary را هم کار کنید...

13. 2 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ُسلام
    لطفا در مورد کتاب 504 لغت اضطراری توضیح بدید ؟

در موردچی هستش ؟ ( ظاهرا راهنمای فارسی هم داره ) و چرا 504 لغت ؟

به درد ما میخوره یا تافلی ها ؟
    IMHO ... من یه بار که چک کردم به نظرم سطحش بالاتر از متوسط بود ... یعنی حداقل با یکی دوتا از دوستانی که سطحشون پیش خودم متوسط بود (متوسط یعنی که بتونه مثلا 70-80 درصد یه فیلم معمولی با زیرنویس رو بفهمه به نظر من) با اکثر لغات آشنا نبودن ...

در مورد اینک "چرا 504 لغت ؟ " ... (حالا اگه مثلا 604 تا بود ، می پرسیدی ، چرا 604 لغت ؟ --- شوخی ... )
    سلام.
    مرسی
    همونی که تاپ ناچ گفت واقعا درسته ... شما نباید از خودت جلو بیفتی ... باید براساس سطحت حرکت کنی ... من احساس می کنم (جسارتا- ) یه مقداری زوده که شما بتونی دقیقا هر چیزی که بخوای رو به انگلیسی بگی ...

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •