اینا عکسای خیلی کم کیفتی میذارن آدم نمیتونه اعتماد کنه
فکر البته این ماشین ارزش بالایی داره که کسی نمیدونه من یه سالمش رو توی محلمون گاها میبینم همه چیزش عین روز اول هستش حتی نشانهای روی بدنه .
اینا عکسای خیلی کم کیفتی میذارن آدم نمیتونه اعتماد کنه
فکر البته این ماشین ارزش بالایی داره که کسی نمیدونه من یه سالمش رو توی محلمون گاها میبینم همه چیزش عین روز اول هستش حتی نشانهای روی بدنه .
اینم تازه آگهی کرده به نظر تمیز میاد.
4 تومن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شرمنده پستم 2 تا شد.
اینم یه آگهی دیگه دوج آسپن.
من تا حالا همچین ماشینی ندیده بودم.
خیلی تمیزه رنگشم فابریکه.
پیداس ماشینش کم کاره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohamad.hejazi; 01-06-2009 at 10:39. دليل: پست تکراری
تو مسابقات درگ ب.م.و 2002 یا مدل های دیگه در مقایسه با آمریکایی ها چطوری اند؟
آخه من دو تا کلیپ از مسابقات درگ دیدم که واقعا ناراحت شدم.. یکی مربوط به مسابقه ی یه ب.م.و 2002 با یه کامارو 69 که به طور خفن تقویت شده...
و دیگری هم مسابقه ی یه ترنس ام 77-78 با یه ب.م.و که تو هر دوی اینا ماشین آمریکایی ها سوسک شدن..![]()
فکر کنم دلیل عمده این سنگین بودن وزن ماشین باشه
موقع درگ خیلی سیستم صوتی و صندلی های اضافی و هرچی رو که اضافی باشه باز میکنن (درگی که ثبت بشه (مسابقات!!!))
کدوم bmw رو میگی ؟؟؟
اون سفیده که اتاقشم یه جورایی دست سازه؟؟
ظاهرا که دیگه از gm قرار نیست ماشین ببینیم
امروز اعلام ورشکستگی کرده ظاهرا - 60 درصد سهامش را دولت تحت اختیار گرفته!!
جام جم آنلاين: يك مقام رسمي در كنگره آمريكا اعلام كرد كه جنرالموتورز امروز - دوشنبه - تحت قانون حمايت از شركتهاي ورشكسته قرار گرفته و دولت فدرال عملا به مدت 60 روز سهام بزرگترين خودروساز آمريكا را در اختيار خواهد گرفت.
به گزارش ايسنا، يك منبع آگاه در اين باره گفت: باراك اوباما قصد دارد 30 ميليارد دلار كمك اضافي در اختيار جنرالموتورز قرار دهد تا اين شركت را سريعا از شرايط ورشكستگي نجات دهد.
برخي رسانههاي خبري دنيا به صراحت از اعلام ورشكستگي بزرگترين خودروساز آمريكا خبر دادند.
آسوشيتدپرس گزارش داد، جنرالموتورز امروز دوشنبه اعلام ورشکستگي کرد.
با اين وجود رويترز با صراحت از اعلام ورشكستگي از سوي جنرالموتورز خبر نداده است، بلكه گزارش داد كه اين شركت به زودي و نه لزوما امروز اعلام ورشكستگي خواهد كرد.
رييسجمهور آمريكا به بزرگترين خودروساز اين كشور تا اول ژوئن سال جاري يعني امروز فرصت داده بود تا برنامه اصلاح ساختار خود را به طور كامل اجرا كند و در غير اين صورت خود را براي ورشكستگي آماده كند.
منبع:
آره منم اون 2 تاکلیپ رو دیدم.
فکر کنم به خاطر این باشه که اون 2002 و اون یکی bmw تا خرخره تقویت شده بودن.
وگر نه با یه موتور استاندارد فکر نکنم حریف پونتیاک و کامارو بشن.
البته ناگفته نمونه که 2002 شتابش خیلی بالاس.
اینطور که من خوندم
2002 یه مدل هم داره که توربو داره(فکر نکنم توی اران باشه!) و میتونه حدود 160 اسب بخار قدرت تولید کنه و توی حدود 7 ثانسه به 100 کیلومتر در ساعت برسه!
اینارو گفتم که 2002 با یه تقویت متوسط میتونه چه عجوبه ای باشه(نزنینم که من از بچگی عشق 2002 داشتم من از آمریکایی ها هم خوشم میاد!!!)
عمده دلیلشم به خاطر وزن کمش هست
ممنون. لینک دانلود اون کلیپ اینه.. پیشنهاد می کنم دانلود کنید. چون اون کامارو بد جوری تیون کرده.. راستی مدل کامارو هم 67 یا 68 هستش. تو پست قبلی اشتباه گفتم 69.. ماشین آقای کلهر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)