شاتل که اصلا سرویس 1m ندارهشما که پیشگامان نداری چطور اینقدر بد میگی؟؟؟؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
شاتل که اصلا سرویس 1m ندارهشما که پیشگامان نداری چطور اینقدر بد میگی؟؟؟؟
قیمت های پیشگامان هم به همراه عواض و مالیاته در کل پیشگامان از لحاظ فیمت و کیفیت واقعا بهتره
من چون به شخصه دانلود زیاد ندارم تا حالا بیشتر از 900 مگ نگرفتم . اگه لینک دانلود داری با چیزی میخواهی بده امشب من دانلود کنم تا ببینیم چفدر میکشه
ببخشید شما مطمئنید اگه از طریق سایت ثبت نام کنیم برای نصب خودشون نمیان چون من میخوام خودم مودم رو وصل کنم و می خوام مودم رو از یه جای دیگه بخرم نه از خود شرکت؟؟
توی نمایشگاه کامپیوتر پارسال یک برگه بهم دادن که لیست قیمت های پیشگامان بود.نوشته بود به مبالغ فوق بدون در نظر گرفتن عوارض و آبونمان مخابرات هست.
جدیدا را نمیدونم.
چیزی که هست لینک.از رپیدشیر میتونی دانلود کنی لینک بدم؟
میتونی بگی میخوام خودم نصب کنم.
شما اگر مودم را هم از جای دیگه ای بخری و بهشون بگی بیان برای نصب وظیفشون هست که یک نفر را بفرستند برای نصب.
Last edited by choory; 16-07-2009 at 12:12.
من منظورم سرویس ارته (ولی اگه اکو 1 مگ میداد خیلی خوب بود)
من بدش نگفتم واقعیتا گفتم تکیه حرفام هم رو گفته خودته
باشه بدهچه کنیم دیگه بزار ماهم یه کاره خیری برای شما کرده باشیم
![]()
دستت درد نکنه.
خودت یک سری لینک بزار دانلود بشه که به درد خودت هم بخوره.فقط میخوام بدونم دقیقا شبی چند مگ میشه دانلود کرد.
راستی اکانت شبانه و روزانش که یکی هست دیگه؟!!!
من یه مدت طولانی با صبانت بودم.اون موقعه ها سرویس 64 داشتم اما سرعتم 512 بود! سرویس پایداری بود و خیلی کم قطعی داشت. بعد که سرعت ها رو محدود کردن و منم به سرعت 64 و 128 عادت نداشتم رفتم سراغ پیشگامان.
اصلا جالب نبود! برعکس شاتل که خیلی (شایدم بیش از حد) قانونی و منظم ه پیشگامان فوق العاده شیر تو شیر بود!
از زمان رانژه به گفته خود آقای امینی (نماینده پیشگامان) دو در کردن من به عنوان مشتری شروع شد و با تنظیم نبودن ساعت و به گفته شخص مسئول فنی که گفت شما درست میگید اما من نمیتونم کاری کنم و باید تهران تصمیم بگیره و بعد هم که تهران گفت هیچ ربطی به ما نداره و بهت چرت و پرت گفتن و خود اصفهان باید مشکل رو حل کنه و ....
یه مثال از بی نظمی پیشگامان! من 2 ماه سرویس گرفتم و بعد درخواست پاکسازی دادم و بعدش شاتل خطم رو رانژه کرد! بعد از 1 ماه از دفتر پیشگامان تماس گرفتن گفتن شما قبلا مشتری ما بودی و 1 ماه ه شارژ نکردی و خطت رو ول کردی! من موندم چی بگم! بعد که گفتم 1 ماه پیش درخواست پاکسازی دادم پاکسازی هم شد و الان هم از شرکت دیگه ای سرویس دارم خداجافطی کردن و تمام شد! اما 1 ماه بعد دوباره تلفن زدن! و 1 ماه بعد !!!!!!
در کل من هم صبانت رو تجربه کردم هم پیشگامان و هم شاتل.
از شاتل خیلی خیلی راضی ام! یعنی اصلا کاری به کاره من نداره! سرعتم همونی که باید باشه هست.ترافیک ماهیانم دزدیده نمیشه! سرعت و میزان دانلودم در شب ها خیلی خیلی عالیه (که برام خیلی مهمه) موقعی که مشکلی پیش اومده چرت و پرت نگفتن(مثلا مثل صبانت که عادت داره بگه مشکل از مخابراته! یا این که ویندوزت مشکل داره ویندوز عوض کن!(پیشگامان) )
اینم از تجربیات من!
آقا سرعت 256 هم نامه میخواد؟؟
چه جور نامه ای از دانشگاه باید برد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)