سلام خسته نباشید .
اگه امکان داره فایل ساین گوشی 6220 با سریال 352922021916621 را برام بفرستید
متشکرم
سلام خسته نباشید .
اگه امکان داره فایل ساین گوشی 6220 با سریال 352922021916621 را برام بفرستید
متشکرم
bahar6536
می تونی از سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنی که چینی هست یه تاپیک برای راهنمایی داریم در بخش نرم افزتری s60v3
اگه حوصلشم نداری از سایت انگلیسی
GIZMOGATES.COMاستفاده کن اینم لینکاش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *M!L4D*; 25-05-2009 at 15:12.
تو سایت S60.vgooo.com براتون ثبت کردم،فایلتون تا 12 ساعت بعد از این پست حاضره، با وارد کردن شماره سریال گوشیتون در صفحه اول سایت می تونید فایلهای cer&key رو دانلود کنید.
تو بندر عباس ریخته قیمتش بدون گارانتی 220 هزتر تومن
یک برنامه مثل secman نصب کن دیگه نیاز به ساین نداری!!
این برنامه فقط برای سیمبین 9.1 و 9.2 هستش و روی 9.3 جواب نمده مخصوصا 6220 .
لطفا اطلاعات درست منتشر کنید.![]()
چه جوری یه فایل فلش (SWF) رو برای پس زمینه قرار بدم ؟ (برای پس زمینه نه اسکرین سیور یعنی دائم فایل فلش رو ی صفحه باشه )؟؟؟
دوست من فایل های فلش(swf) رو میشه فقط به عنوان power saver در نظر گرفت .. به عنوان تصویر زمینه میشه عکس رو با رزولوشن مناسب قرار داد اونم نه بصورت تمام صفحه ... اگه هم می خوای تمام صفحه بشه یه نرم افزاری بود که اینکارو می کرد...اسمشو یادم نیست..ولی یادمه ورزن 2 اون بهتر بود..
اگه نخواي از x-plore استفاده كني، ميتوني برنامه را rename كني وبعد بفرستي. يعني پسوندشو بجاي sis مثلا به sis2 تغيير بدي وبعد send كني.
جوابي براي سؤالي كه هفته قبل پرسيده بودم نيست؟
سؤالم اين بود:
چند روز پيش يه سوني اريكسونه ميخواست يه يادداشتشو برام با بلوتوث بفرسته.البته يادداشت به زبان فارسي بود. اين فايل كه با پسوند vnt است به inbox ميره. وقتي بازش كردم ديدم كه فونتش انگليسي شده و نوشته غير قابل خواندن است. يه سوني اريكسون ديگه هم كه چك كردم باز همين مشكل وجود داشت. اين مشكل در هنگام ارسال يادداشت از نوكيا به سوني اريكسون وجود نداره.
به نظر ميرسه كه مثلا encoding سوني اريكسون در نوكياي عزيز من نيست. ولي سوني اريكسون encoding نوكيا را داره.
حالا .... : مشكل از كجاست و چه جوري ميشه رفعش كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)