بازاری ها چهل و هشت هفتاد می گن .
ولی از نظر فلسفی هردوش هم منظور رو میرسونه .![]()
بازاری ها چهل و هشت هفتاد می گن .
ولی از نظر فلسفی هردوش هم منظور رو میرسونه .![]()
راستش علت دیگه ای که این سوال رو پرسیدم اینه که من چن روز پیش از یه فورشنده خواستم قیمت 4670 رو بپرسم گفت که این نوع کارت گرافیکی نیست !!! منم فکر کردم شاید من لسمش رو اشتباه گفتم که طرف نفهمیدبازاری ها چهل و هشت هفتاد می گن .
ولی از نظر فلسفی هردوش هم منظور رو میرسونه .
بازم ممنون
سلام . من امروز زفتم سایت ati برای این که ببینم نسخه ی جدید درایو اومده و یا نه ، دیدم که نسخه ی 9.1 رو برای دانلود گذاشته ، می خواستم بدونم که دلیل خاصی داشته که ati از 8.12 پریده روی 9.1 یا همین جوری برای تنوع این کار رو کرده؟
کسی این درایو رو نصب کرده؟ افزایش کاراییش چه قدره؟؟!!
در کل شماره درایورها بر اساس ساختار و توابع درایور تغییر میکنه.سلام . من امروز زفتم سایت ati برای این که ببینم نسخه ی جدید درایو اومده و یا نه ، دیدم که نسخه ی 9.1 رو برای دانلود گذاشته ، می خواستم بدونم که دلیل خاصی داشته که ati از 8.12 پریده روی 9.1 یا همین جوری برای تنوع این کار رو کرده؟
کسی این درایو رو نصب کرده؟ افزایش کاراییش چه قدره؟؟!!
بررسی و پرفورمنس ATI Catalyst 9.1 از سایت Tweaktown :
ATI Catalyst 9.1 Performance Analysis @ Tweaktown
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمپانی MSI مدل های دیگری از کارت HD 4870 را با نامهای R4870-MD1G and R4870-MD512 با فن 9 سانتیمتری تولید میکند.
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
4850 من دماش هیچوقت به 60 نرسیده ولی من توی فروم که میگردم همه از دمای 80 و اینا صحبت میکنن ، اینم عکسهای اور کلاکم که core clock رو به 729 رسوندم و با اجرای برنامه ati tool دماش به 60 نرسید !
البته نمیدونم چرا عکس دومی اینطوری شده ولی دمای همشون زیر 57 بود و نهایتا به 58 رسید ، من تنظیمات فن رو هم عوض نکردم ،
راستی من همیشه rpm فنم صفر هستش ، بخاطر چیه ؟!
همچنین چرا shader ندارم ؟!
Last edited by AmiRreZA_RAcEr; 06-02-2009 at 00:50.
سلام. مدل کارتتون چیه؟ شاید از یک خنک کننده ی غیر مرجع استفاده می کنه!
البته بعید می دونم که کارتتون در اون فرکانس پایدار باشه!
مدلش forc3d هستش ، درباره شیدر اطلاعی دارید که چرا ننوشته ؟!
بله پایداری آنچنانی نداشت ، کارتهای خیلی ارزونتر رو من دیدم که تا 800 هم اور میکنن چرا 4850 تا 700 هم به زور میشه اور کرد ؟!
فرکانس Stream Processor ها در GPU های ATI دقیقا مثل فرکانس هسته است و نیازی به تعریف کردن یک متغیر دیگه به عنوان Shader Clock نیست.
فرکانس GPU چیزی نیست که قرار باشه مرتب بالا بره، کلا فرکانس هسته 4850 همونقدره و شما هم کارت گرافیکتون رو خوب اورکلاک کردید.
مگه اسم گذاریشون بر اساس سال و ماه نبود.
ماه 12 سال 2008 حالا شده ماه 1 سال 2009
قضیه رو اینقدر پیچیده نکنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)