درسته، اینو تو این 860 پست کسی اشاره نکرده بود.دمت گرم.مثلا کسی که اصلا زبان بلد نیست خوب نمیتونه با آنتی ویروسی که دائما سوال میکنه کنار بیاد
درسته، اینو تو این 860 پست کسی اشاره نکرده بود.دمت گرم.مثلا کسی که اصلا زبان بلد نیست خوب نمیتونه با آنتی ویروسی که دائما سوال میکنه کنار بیاد
سلام .
میخوام بدونم که در حال حاضر nod32 عملکرد خوبی داره یا macafee ؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین
توصيه ميكنم به نتايج آخرين تستها توجه كنيد و خودتان متوجه خواهيد شد كه جايگاه McAfee به چه صورت ميباشد.مطمئنا NOD32 در رتبه بالاتري نسبت به McAfee قرار داره.
به نظرتون از بین avira(personal و bitdefender کدومش بهتره؟البته من dial up کانکت میشم(برای آپدیت شدن)
سلام.
Avira میتونه انتخاب بهتری باشه.
به نظر من هم محصول Avira مناسب تر هست چون سرعت سيستم رو به نسبت محصولات BitDefender کند نميکنه، دارای آپديتی با حجم کمتر هست (چون شما از Dial-Up استفاده ميکنيد)، محيط کاربری راحت تری داره، دارای اسکن سريع، قدرت شناسی و پاک کنندگی بهتری هست...
البته ميتونيد از محصول Avira Premium استفاده کنيد چون در حال حاضر کد 92 روزه به شما ميدهد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شنیدم آنتی ویروس های غیر اورجینال آپدیت میشه ولی آپدیت رو نصب نمی کنه. می خواستم ببینم این حقیقت داره ؟
سايتكه مقايسه جديدي انجام داده(on-demand) نشون ميده كه Mcafee در بين آنتي ويروس هاي رده اول قرار دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه دوست عزيز قطعا همچين چيزي نيست!
البته به کمک Internet Connection .در غیر اینصورت پایین تر از NOD32 قرار میگرفت.
به نظر من هنوز هم NOD32 بهتره.چون هم سریع تره، هم سبک تره ،هم تو تستهای ProActive فوق العاده ست.
تو آزمایش جدید به طور کلی Kaspersky ،Norton ،McAfee و NOD32 بهتر از بقیه بودن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)