كسي نبودجواب مارو بده؟
solat، دوست عزیز؛
اگه مک آفی روی سیستمت همیشه آپدیته و باز هم این مشکل رو داری، ممکنه دلیلش Disable بودن مک آفی (یکی یا همه محصولاتی از مک آفی که روی سیستمت نصبه) باشه.
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد![]()
تاريخ بروزرساني: 09/05/1386 برابر با 31/07/2007
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد![]()
تاريخ بروزرساني: 09/05/1386 برابر با 31/07/2007
شايد سيستمت ويروس جديدي داره كه اون فايل وب رو خراب مي كنه و اين هم ميگه ويروسيه
دوست عزیز مشکل شما اینه که نمیدونید چرا یک آنتی ویروس باید آپدیت بشه و چرا بعد از آپدیت آنتی ویروس تغییراتی
در عمل کرد و یا شناسایی فایل های آلوده میتونه داشته باشه.
بطور خلاصه بهتون بگم زمانی که شما اون فایل های وب رو داشتید و مک آفی هم پیغامی نشون نمیداده به این دلیل
نبوده که اون فایل ها بی خطرند و یا ویروسی نبودند بلکه برعکس به دلیل این بوده که آنتی ویروس مک آفی نمیتونسته
کدهای مخربی رو که در داخل این فایل ها وجود داشته رو تشخیص بده.
اما بعد از اینکه مک آفی رو آپدیت کردید .تعدادی ویروس و تروجان رو که قبلا توسط این آنتی ویروس شناسایی نمیشده
رو بهش معرفی میکنند . کلا یکی از دلایل مهم آپدیت همینه بعنی شناسوندن فایل های آلوده جدید به آنتی ویروس.
آپدیت یک آنتی ویروس دلایل دیگری مانند رفع باگ ها و یا عیره ... رو هم میتونه داشته باشه. پس با این وجود اگر
آنتی ویروس مک آفی اون فایل ها رو آلوده تشخیص میده پس مطمئن باشید آلوده هستند. مگر اینکه اون فایل ها
توسط هوش مصنوعی مک آفی شناسایی شده باشند. در اون صورت شما میتونید یکی از اون فایل ها را برای
شرکت مک آفی بفرستید و درست و غلط بودن تشخیص رو ازشون جویا بشید و یا اینکه میتونید فایل خودتون رو
در این سایت زیر اسکن کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرشين عزيز
ممنون از راهنماييهات.من آپديتش نكردم.بلكه قبلآهمون ورزن تو كامپيوترم نصب بود و بعد از تعويض ويندوز كه دوباره اومدم همون ورزن رو نصب كنم به تمومي صفحات وبم گيرميده كه قبلآمشكلي باهاشون نداشت و اصلآ هيچ صفحه ايي رو باز نميكنه و اعلام ميكنه ويروس داره.نميدونم مشگل از كجاست چون تنها تغيير تعويض ويندوزم بوده كه بارها قبلآ اين كارو كردم و با اين ورزن مشكلي نداشتم.
سلام دوست عزیز.
شما یکی از اون فایل های آلوده رو که مک آفی هم تشخیص میده در اون سایتی که بهتون معرفی کردم اسکن کنید.
یا عکسی از نتیجه رو اینجا بزارید و یا اینکه Copy&Paste کنید. اینجوری معلوم میشه که تشخیص مک آفی درست بوده و
یا اینکه اشتباهی بهشون گیر میده.
در ضمن بهتره آنتی ویروستون رو هم آپدیت کنید. اینطوری هم لیست سیاه ویروسها در این آنتی ویروس آپدیت میشه و
هم تشخیص های کاذب با آپدیت از بین میره. به تازگی هم engine 5200 رو بیرون داده.
مشگل اينجاست كه هيچ كدومشون آلوده نيست.اصلآاجازه ورود نميده.
دوستان سلام من macafeeenterprise 8.51 دارم و تازه هم اپديت شده ولي مشكلي كه دارم اينه كه من يه شبكه ناول هم دارم و ايكس پي كلاينت و يه درايو map شده كه معمولا بايد از داده هاي اون كپي بگيرم و وقتي macafee فغال هست سرعت كپي تقريبا به يك چهارم ميرسه و نميشه مك افي رو هم غير فعال كرد مگه اينه تو ستينگش بري و غيرفعال موقع استارت ويندوز بزني و دوباره ويندوز رو ري استارت كني ميخوام بدونم اگه راه ديگه سراغ دارين لطفا كمكك كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)