سلام.
خیلی ممنون. خبر خوبی بود.
والا من Antivirus را نگرفتم و امتحانش نکردم.
اگر NIS2008 خوب کار کنه بنابراین هک کردن Antivirus هم نباید زیاد مشکل باشه.
سلام.
خیلی ممنون. خبر خوبی بود.
والا من Antivirus را نگرفتم و امتحانش نکردم.
اگر NIS2008 خوب کار کنه بنابراین هک کردن Antivirus هم نباید زیاد مشکل باشه.
Batman عزیز با تشکر
امضات مربوط میشه به کرک اینترنت سکوریتی 2008 نورتون . من تست کردم ولی همون اول که میخواد یه بک آپ بگیره ارور میده با عنوان اینکه این ورژن رو ساپورت نمیکنه . میتون بیشتر توضیح بدی که منظور چیه ؟
سلام به شما دوست عزیز.
یکی دو تا از دوستان که تست کردن همچین مشکلی را نداشتن.ولی من بازم کل برنامه را چک کردم.
اگر قدم به قدم طبق آموزش عمل کنید نباید مشکلی بوجود بیاد.
برای تهیه Backup باید ورژن 2007 روی سیستم شما نصب شده باشه و تغییری هم توش اعمال نکنید.
من برنامه را به چند تا فایل مهم حساس کردم که در صورت عدم پیدا کردن اونا این پیغام صادر میشه.
اون فایل Backup که تولید میشه خیلی مهمه و کمک زیادی میکنه.برای مثال اگر شما ویندوز را عوض کنید (با وجود اون فایل) دیگه مجبور به نصب مجدد NIS 2007 نیستید.
ببین مشکل میدونی کجاست ؟ بذار کاملتر توضیح بدم .
اولا" اون بک آپ نیاز هست یا نه ؟ این خودش یه سئوال یعنی برای نصب 2008 نیاز هست یا فقط برای زمانیکه ویندوز رو عوض میکنی؟
2- بعد از نصب 2007 و ریجستر کردن اون و بعد از ریستارت و بالا اومدن ویندوز من پچ رو میزنم و setup 1 رو که زدم اون پیغام رو میده که در پست قبلی نوشتم .
3- حالا مشکل بعدی اینه که من وقتی با ریمووال نورتون برنامه رو پاک میکنم و 2008 رو نصب میکنم برای 15 روز فعال نمیشه یعنی حتی اون صفحه ای که میگه میخوای تریال باشه یا کد اکتیوی داری نمیاد . بعد از فینیش زدن برنامه تقریبا" غیر فعاله و بازم که پچ رو میزنم همون پیغام ورژن رو میده . ضمنا" بگم که ورژن 2008 همون ورژنی که گفتی . حالا مشکل من چیه ؟
اگه میتونی حداقل کدهای اسمبلی که دستکاری کردی رو برام تو پ خ بگو تا من هم روش کار کنم . واقعیتش هنوز وقت نکردم . ما باید یه کاری بکنیم که نیازی به 2007 نباشه . ممنون میشم
بازم تشکر
اون Backup برای نصب نسخه 2008 نیاز هست. فرض کنیم الان شما 2008 را نصب و کرک کردید و می خواهید به هر دلیلی ویندوز را عوض کنید. با وجود اون فایل Backup در کنار فایل Patch دیگه نیازی به نصب مجدد نسخه 2007 نیست.اولا" اون بک آپ نیاز هست یا نه ؟ این خودش یه سئوال یعنی برای نصب 2008 نیاز هست یا فقط برای زمانیکه ویندوز رو عوض میکنی؟
فقط یه احتمال دیگه وجود داره. اینکه شما نورتون را در مسیر پیش فرض نصب نکردید. مطمئن هستم که مشکل از جانب Patch نیست.2- بعد از نصب 2007 و ریجستر کردن اون و بعد از ریستارت و بالا اومدن ویندوز من پچ رو میزنم و setup 1 رو که زدم اون پیغام رو میده که در پست قبلی نوشتم .
باید NIS2007 را در مسیر پیش فرض نصب کرده و Active کنید. بعد با Norton Removal Tool پاکش کنید.3- حالا مشکل بعدی اینه که من وقتی با ریمووال نورتون برنامه رو پاک میکنم و 2008 رو نصب میکنم برای 15 روز فعال نمیشه یعنی حتی اون صفحه ای که میگه میخوای تریال باشه یا کد اکتیوی داری نمیاد . بعد از فینیش زدن برنامه تقریبا" غیر فعاله و بازم که پچ رو میزنم همون پیغام ورژن رو میده . ضمنا" بگم که ورژن 2008 همون ورژنی که گفتی . حالا مشکل من چیه ؟
سپس NIS2008 را در همان مسیر پیش فرض نصب کنید. در اینصورت از لیسانس نسخه 2007 استفاده میکنه و تا 15 روز فعال میشه.
هیچگونه کد نویسی اسمبلی انجام ندادم.اسمبلی نویسی بسیار مشکله و دقت زیادی میخواد.اگه میتونی حداقل کدهای اسمبلی که دستکاری کردی رو برام تو پ خ بگو تا من هم روش کار کنم . واقعیتش هنوز وقت نکردم . ما باید یه کاری بکنیم که نیازی به 2007 نباشه . ممنون میشم
من تلاشم را کردم که بدون نیاز به نسخه 2007 فعالش کنم.ولی نشد.
من آخرین Patch را ساختم و الان هم دو آنتی ویروس را در XP و ویستا با اون اکتیو کردم.یکی از دوستان هم این کار را کرده.به عملکرد این Patch خیلی اعتقاد دارم.تمام عید را به جای تفریح روش کار کردم و بارها بازبینی و خطایابی کردم.نباید مشکلی داشته باشه.تقاضا دارم بقیه دوستان هم تست کنن و نظر بدن.
به آخرین عکس موجود در فایل آموزشی نگاه کنید. می بینید که نورتون برای 4015 روز فعال شده.
عکس زیر از همون آنتی ویروسه.
من دیگه روی نورتون کار نمیکنم تا نسخه 2009 بیاد.
همون طور كه ميدونيد ياهو از نورتون 2005 استفاده ميكنه. حالا سوال اينجاست كه اون نورتني كه ياهو استفاده ميكنه همو نورتون 2005 خودمونه يا سيمانتك براي ياهو يه مخصوصش رو زده؟
اين Norton 2008 رو از كجا دانلود كنم؟؟؟؟؟؟
بله. نورتون یاهو با نورتون من و شما فرق میکنه.جایی خونده بودم که چند تا از کارشناسان سیمانتک تو یاهو حضور دارن.
از لینک زیرآخرین ورژن را دریافت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه من رو یه پی سی دیگه هم تست کردم حتی رو نوت بوک هم که سیستم عاملش ویستاست جواب نداد یعنی همون پیغام ها رو میده . ببینم مشکل در ورژن 2007 نباشه ؟
سلام. من دیروز تغییراتی توی Patch ایجاد کردم که روی ویستا هم کار کنه. فقط دقت کنید که ورژن NIS2007 باید 10.2.0.30 باشه.این ورژن روی ویستا هم نصب میشه.در واقع اولین نسخه Vista Support هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)