دوستان من امشب امتحان میکنم تمام جوانبش رو؛ اگه باگی باقیمونه باشه، به صورت پست خصوصی بهتون اطلاع میدم.
موفق باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من امشب امتحان میکنم تمام جوانبش رو؛ اگه باگی باقیمونه باشه، به صورت پست خصوصی بهتون اطلاع میدم.
موفق باشید![]()
اقا من امروز 200 مگابايت دانلود كردم
رفتم بخش كاربران Adsl ديدم نوشته 2.96 مگابايت دانلود كردي الان از حساب من 2.96 مگابايت كم شده يا 200 ؟
تا زمانی که دیس کانکت نشدی، نمیتونی مقدار مصرفت رو ببینی.
اون مقدار هم مربوط به دفعه قبل هست.
به تاریخ و ساعتش نگاه کن متوجه میشی.
موفق باشی![]()
سلام
دوستان لطفا به این مطلب دقت کنید:
اون باگ نرم افزاری که در هماراسیستم بود، و در صفحه 50 پست های 498 و 495 این تاپیک در مورد اون مفصلا بحث شده است، رفع شده. ولی اشکالات دیگری متوجه این سیستم است.
یکی از این اشکالات، اینه که پس از زمان استفاده رایگان (4 الی 7) به مقدار خیلی استفاده از کریدیت کم میشه. ولی در گزارش اتصالات این مقدار رو نمینویسه. بلکه مقدار خیلی پایینی مینویسه. من خودم با چشم های خودم دیدم که چیزی حدود 70 مگ کم کرد. ولی در کریدیت نوشته 73 کیلوبایت.
مشاهد بفرمایید:
این رو امروز باید با بخش فنی در میان بذارم.
موفق باشید
تست سرعت من ساعت 10 صبح پنج شنبه 14/6/1387
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید جان چیکار کردی بالاخره؟
با شرکت تماس گرفتی؟
چی شد؟
سلام
توحيد جان ديروز بعد از ظهر تماس گرفتم با شركت آقاي چنگيزي گفتن كه صبح تماس بگير با آقاي الماسيان صحبت كن تا مانيتورينگ كنن و مشكلت مشخص شه
منم صبح تماس گرفتم آقاي الماسيان تشريف نداشتند، آقاي چنگيزي گفتن من خودم مشكلتو حل مشكنم 15 دقيقه ديگه تماس بگير ...
منم الان 2 ساعت هي دارم تماس ميگيرم ولي تلفن ايشون اشغاله و هنوز نتونستم باهاشون صحبت كنم
يه سوال داشتم : مودم smc تنظيمات خاصي نداره ؟
من ويندوزم رو عوض كردم ، تنظيمات خاصي رو كه نبايد تو ويندوز جديد يا مودمم انجام بدم ؟ فقط كابل شبكه رو وصل كردم ... همين و بس
تست سرعتم ساعت 11:45 امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vahid_203; 04-09-2008 at 10:49.
نه وحید جون هیچ تنظیم خاصی نداره.
تالبته هیچیه هیچی کهنه!
ولی تنظیمات اختیاریه. و در سرعت و کیفیت هیچ فرقی نمیکنه. و ویندوز ایکس پی یا ویستا، مودم رو به صورت اتوماتیک و بدون تنظیمات شناسایی میکنه.
موفق باشید![]()
سلام توحيد جان
تشكر به خاطر راهنماييت
من تماس گرفتم و با آقاي الماسيان صحبت كردم ايشون هم مانيتورينگ كردن و گفتن به من كه يه چيزي دانلود كنم، منم از سايت Download.com رفتم يه چيزي دانلود كنم با IDM
كه IDM سرعت دانلود من رو صفر نشون ميداد در حالي كه ايشون ميگفتن تو گرافي كه دارن مشاهده ميكنن من دارم با سرعت20 الي 21 دانلود ميكنم ولي IDM نشون نميده و گفتن كه به احتمال قوي مشكل در نرم افزار IDM منه
منم اون رو پاك كردم و DAP رو بجاش نصب كردم و با اون رفتم همون فايل رو دانلود كنم كه با سرعت 13 الي 21 دانلود ميكنه و فقط وقتي به 50 الي 60 درصد از فايل ميرسه سرعت مياد پايين و ميرسه به 6 الي 9
و در اواخر دانلود بين 90 الي 95 درصد يهو سرعت ميرسه به 27 الي 29
و از 95 الي 100 درصد بين 3 الي 5
خيلي جالبه نه .. انواع اتفاق ها ميفته تا يه فايل دانلود بشه
به هر حال فعلا كه اين جوري ..... بازم خيلي بهتره از قبل![]()
سلام
به نظر شما سرویس زیر مناسب هست :
1 ماه
1mg سرعت
5 gb حجمی
و شبانه رایگان (1 تا 7 )
و توجه داشته باشید که تو این مدت شبانه میشه در ماه بیشتر از 50 gb دانلود داشت )
38 هزار تومن
مناسب هست یا ... ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)