فایلهای tatus bar مربوط به دوگوشی g700 ,g900 رومی خوام واسه گوشی p1
فایلهای tatus bar مربوط به دوگوشی g700 ,g900 رومی خوام واسه گوشی p1
سلام دوستان عزیز
من از صفحه ی 80 با شما عزیزان ، اساتید ، خبرگان و یو آی کیو داران نبودم
ببخشید
سلام !!
یه چیزی میخواستم بگم که این 70 صفحه ای که با اجازه ی شما نبودیم ، من حتی یه هک جدید هم ندیدم و همش کل کل سر این فایل های صدا بود . خدا رو شکر همون روزی که حسین گفت من چیزی حس نکردم منم نریختم ( زورتون بیاد ) . این رو هم که حسین نساخته که هر کسی میاد اینجا به این حسین میگه چیکار کنم .
به نظر من برای جلوگیری از افزایش بیش از حد صفحات تاپیک ، یه تایپیک بسازید با عنوان " مشکل هک صدا در uiq3 " تا هر وقت خدا خواست و فرجی شد ، اونجا بگید
بازم معذرت خواهی میکنم چون من کوچیک تر از این حرفا هستم که بخوام نظری بدم
سلام. من تازه adsl خریدم. میخام هک کنم و هیچی هم بلد نیستم. باید از صفحه 1 بخونم یا 8 ؟
هک رو هم واسه اس ام اس فارسی و ساین برنامه ها میخام. وگرنه گوشیم مشکلی داره. پی 990
ممنون از همه دوستان
اول پست شماره يك رو كامل بخونيد و گوشيتون رو هك كنيد.يعني اجازي دسترسي داشته باشيد به فايلهاي سيستمي.
بعد از پست مشاره 8 هر كدوم از هكها و مدهايي كه خواستيد انجام بديد.
ببخشید برنامه win32 . pay 2.5 .exe در فولدری که دانلود کردم نبود. میشه اون تک فایل رو یه جوری دوباره بزارین یا آدرس بدین ؟
شرمنده
وقتي اون فايل داخلش هست دليلي نداره كه دوباره بزاريمش.
این ورژن فارسی کردن P990i آخرین ورژن است و مشکلات ورژن قبلی در آن برطرف شده است.
این هم فایلش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SWmail ورژن جدید این مود فول ساند را با قابلیت ساپورت روی گوشیهای بیشتر ارایه کرد .
دوستان گرامی از این پست میتونید ورژن 1.1 این هک رو که مشکلاتش تقریبا حل شده رو دریافت کنید. توضیحات برنامه به انگلیسی رو هم پایین مشاهده کنید . دقت کنید تا زمانی که شما هک رو با دقت و از روی توضیحاتش ( حتی المقدور به انگلیسیش ) انجام بدید دچار مشکل نمیشید.
اما یه نکته خیلی مهم :
فایلهای .att رو حتما از گوشیه خودتون تامین کنید و سعی کنید از فایلهای patch شده توسط دیگران که مال گوشیهای دیگه هستش استفاده نکنیدمشکل دوستان در هک قبلی به همین دلیل بود .
اگر ورژن 1 ( همین مشکل داررو ) نصب کردید اول فولدر AATFiles رو از 'Z:\private\10200B19 کپی کنید داخل 'C:\private\10200B19 . بعد محتوی 'AATFiles.zip رو (همون 6 تا فایل داخل فولدر AATFiles ) رو درون 'C:\private\10200B19\AATFiles کپی کنید و اگه پیغام Overwrite داد ok کنید.
متن انگلیسیش :
Description
Mod: Sony Ericsson UIQ3-smartphones sound mod full
Mod's authors: Sergey (aka VSV), SWmail (aka SW)
Mod's version: 1.1 (12 June 2008)
This mod increases the volume on SE UIQ3 smartphones.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
In this version supports any wired headset, BT headset and rear speaker.
Tested on: P1i (R6G04/R9K009/GW1), M600 (R6A16), P990i, W950i, W960i
Changelog
12 June 2008 - 1.1 Fixed bugs with microphone; decreased the volume level when network found; increased the volume in the rear speaker for handfree calls.
09 June 2008 - 1.0 First release
Update 1.0 -> 1.1
For update from the Version 1.0 to 1.1:
Copy on your smartphone the folder 'AATFiles' from the directory 'Z:\private\10200B19\' to the directory 'C:\private\10200B19\' and extract contents of the archiv 'AATFiles.zip' to the directory 'C:\private\10200B19\AATFiles\' (owerwrite if ask).
Installation
Attention! That mod has worked correctly, file 'C:\private\10202be9\persists\1020867a.cre' should be original (if was applied 'sound mod lite' it is necessary to restore or delete this file).
- Unlock access to system folders (see)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Download the archive from- Copy on your smartphone the folder 'AATFiles' from the directory 'Z:\private\10200B19\' to the directory 'C:\private\10200B19\' and the file 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' to the directory 'C:\sys\bin\'.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Copy the file 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' from your phone to computer.
- Run se_sound_patcher_full, select the file 'M3SAudioPolicyMgr.dll' copied from the phone and press "Install".
- Copy the patched file 'M3SAudioPolicyMgr.dll' back to your phone to the dir 'c:\sys\bin\' and extract contents of the archiv 'AATFiles.zip' to the directory 'C:\private\10200B19\AATFiles\' (owerwrite if ask).
- Restart your smartphone.
- Enjoy and ...
دوستان این هک مشکل میکروفن رو هنگام استفاده از speaker out و recording حل میکنه ، ظاهرا روی p990 و بقیه گوشی ها هم تست شده و درست جواب داده ، لطفا با حداکثر دقت اقدام به نصب ورژن جدید کنید. بنده الان رو P990i تست کردم و مشکلات حل شدن.
Last edited by matrixp990i; 16-06-2008 at 17:06.
این هک جدید صدا رو یکی ترجمه کنه.....
بهدش بگین که روی w950 جواب میده یا خیر؟؟(حتما یک ایرانی تست کرده باشه)
بهدش هم که دیگه ممنون![]()
ممنون من همه مراحل رو رفتم تا مرحله آخر که به مشکل خوردم.
در برنامه capsswitch من روی switch که میزنم کار نمیکنه تا بخاد off بشه.
مشکل چیه ؟
راستی من به صورت عادی و با خود کامپیوتر راحت به فایل های sys/bin دسترسی دارم. چرا باید از x plor استفاده کنم ؟
از طریق کامپیوتر باید trkdriver.idd رو تو bin کپی کنم دیگه ؟
پس چرا off نمیشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)