تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 209 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

در لینک زیر نیز که یک منبع معتبر می باشد نیز می توانید ببینید که مدل انژکتوری از معمولی آن ضعیفتر می باشد و قدرت انژکتوری نیز یک اسب بخار کمتر از معمولی آن می باشد و همچنین حداکثر سرعت آن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون.درسته خیلی هم ضعیفتره.
    منتهی توی دفترچه راهنمای موتور من که همراه با خرید موتور میدن حداکثر سرعت پالس 200 رو 135 زده ولی توی این منبع شما 126 زده.البته بقیه اطلاعات منبعتون مثل همونه که شامل وزن و قدرت و ... میشه.ولی من سوالم اینه که کدوم درست نوشته؟؟؟با توجه به اینکه من خودم با موتورم 140 تا پر کردم البته نه دریک جاده کفی بلکه توی اتوبان همت که اونم بعضی ها جاها شیب داره که شیبشم خیلی کمه.
    حالا بمن بگید که کدوم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون.درسته خیلی هم ضعیفتره.
    منتهی توی دفترچه راهنمای موتور من که همراه با خرید موتور میدن حداکثر سرعت پالس 200 رو 135 زده ولی توی این منبع شما 126 زده.البته بقیه اطلاعات منبعتون مثل همونه که شامل وزن و قدرت و ... میشه.ولی من سوالم اینه که کدوم درست نوشته؟؟؟با توجه به اینکه من خودم با موتورم 140 تا پر کردم البته نه دریک جاده کفی بلکه توی اتوبان همت که اونم بعضی ها جاها شیب داره که شیبشم خیلی کمه.
    حالا بمن بگید که کدوم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببینید درسته میشه حتی در سرپایینی هم به سرعت 150 یا در سراشیبی خیلی تند حتی 160 هم سرعت رو رساند اما مسئله این است که در واقع شما دارید موتور رو آبگوشت میکنید و اگه این کار بطور متوالی اتفاق بیفتد آنوقت موتور دیگه بعد از 1 ماه به سرعت 110 هم به زور خواهد رسید و شدیدا افت خواهد کرد چون دور موتور نباد از 10،000 دور بیشتر شود و این هیچ ربطی به پولسار ندارد حتی اگه با موتور 1000 اصل کاوازاکی هم بیشتر از این دور حرکت کنید شدیدا افت میکند، فقط تفاوتش این هست که 10،000 دور کاوازاکی یعنی سرعت 240 کیلومتر در ساعت.

علت هم کاملا مشخص هست و آن این هست که علم مکانیک میگه هر چرخ دنده ای بیشتر از این دور حرکت کند مقدار حرارت و خورگی که در این دور برای قطعه در حال دوار ایجاد می شود 3 برابر بیشتر از دور 90000 دور هست و این تناسب مدام به صورت نمایی افزایش پیدا میکند.

برای همین سرعت استاندارد سرعتی هست که دور موتور بیشتر از 10000 دور نشود.

من خودم یه موتور چینی 125 سی سی داشتم که اوایل 110 تا به هر زوری بود پرش میکردم و تا جایی که گاز داشت نگهش میداشتم و تا منزل 20 دقیقه تو اتوبان حرکت میکردم و بعد از یک سال به روغن سوزی افتاد و 80 تا هم پر نمیکرد و شتابش خیلی کم شد و بعدش هم 100 تومان به یه بنده خدایی فروختیمش.

3. این کاربر از yosofweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی...................یه سوال
    کسی قیمت این کاوازکی ولکان رو میدونه؟.................حدودشم باشه کافیه.................به نظر شما از 5 یا 6 تومن بیشتره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همگی...................یه سوال
    کسی قیمت این کاوازکی ولکان رو میدونه؟.................حدودشم باشه کافیه.................به نظر شما از 5 یا 6 تومن بیشتره؟

حدودا 10 تومان یا بیشتر، بستگی داره کارکردش چقدر باشه ولی صفرش رو باید 12 تومان باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حدودا 10 تومان یا بیشتر، بستگی داره کارکردش چقدر باشه ولی صفرش رو باید 12 تومان باشه
    جون من؟......................یعنی اینقدر با کیفیته که بیای واسش 12 تومن پول بی زبونو هدر بدی؟ نخواستیم بابا...............میریم با همون تکرو 200 سی سی حال میکنیم ............حداق 2 تومن بیشتر خرجش نکردیم .....کمتر دلمون میسوزه
    (البته اگه آدم پولشو داشته باشه بده واسه این موتورا واقعا نهایت صفا رو تجربه کرده)
    راستی در مورد همین تکرو نظری ندارین؟.............چطوره؟ به نظر شما ارزش 2 تومن رو داره؟
    Last edited by jb.NY; 30-09-2009 at 12:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من که از موتور ایرانی و انجین چینی نا امید شدم و حداکثر دو سال برات خوب کار میکنه و تو همین دو سال هم هی اینور اونورش خراب میشه، مثلا راهنماش و چراغ خطرش مدام خراب میشن، من بهت پیشنهاد میکنم که اگه واقعا از این سبک موتور خوشت میاد یک موتور Bajaj Avenger با حجم 200 سی سی بگیر، حداقل سه سال برات بدون خرج کار میکنه، عکس موتور هم برات گذاشتم.

مشخصات کامل موتور در لینک زیر هست (شتاب و حداکثر سرعت نیز ذکر شده است)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که از موتور ایرانی و انجین چینی نا امید شدم و حداکثر دو سال برات خوب کار میکنه و تو همین دو سال هم هی اینور اونورش خراب میشه، مثلا راهنماش و چراغ خطرش مدام خراب میشن، من بهت پیشنهاد میکنم که اگه واقعا از این سبک موتور خوشت میاد یک موتور Bajaj Avenger با حجم 200 سی سی بگیر، حداقل سه سال برات بدون خرج کار میکنه، عکس موتور هم برات گذاشتم.
    از راهنماییت ممنون رفیق......................پس ارزش گرفتن نداره................باید بیشتر بگردم ببینم تو این کلاس چی گیر میاد.....................در مورد اون باجاج هم باید بگم قبلا دیده بودمش...............قیافشو دیدم زیاد خوشم نیومد.............راستش زیاد شبیه موتورای کلاس کروز نیست................برای همین سراغش نمیرم.......................با بقیه کلاس ها هم حال نمیکنم.........فقط کروز....................اما لامصب مفیدش گیر نمیاد

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جون من؟......................یعنی اینقدر با کیفیته که بیای واسش 12 تومن پول بی زبونو هدر بدی؟ نخواستیم بابا...............میریم با همون تکرو 200 سی سی حال میکنیم ............حداق 2 تومن بیشتر خرجش نکردیم .....کمتر دلمون میسوزه
    (البته اگه آدم پولشو داشته باشه بده واسه این موتورا واقعا نهایت صفا رو تجربه کرده)
    راستی در مورد همین تکرو نظری ندارین؟.............چطوره؟ به نظر شما ارزش 2 تومن رو داره؟
    شما عشق قیافه هارلی دیویدسون دهه 80 رو داری با این موتورای داخل ایران هم کارت راه نمی افته . یکبار هم کلی تو همین تاپیک بحث کردیم که اصلا مجوزش رو از کجا می خوای گیر بیاری که هنوزم معلوم نیست . حتی اگر موتور رو بنام موتور ماموریت سپاه بتونی بگیری که بشما نمی دند ! باید حداقل دو روز تو پایگاه ازش کار بکشند . این موتور کاوازاکی هم 12 تومن نیست مگر مدل 90 و ماقبل که مشکل فنی داشته باشند .
    پس اگرم حتی مجوز سپاه رو داشته باشی ، بازهم بخاطر عمر زیاد موتور مجوز تردد نداری .
    راستش زیاد شبیه موتورای کلاس کروز نیست
    اتفاقا خیلی هم به طرح استاندارد و کلاسیک کروزر شبیه . فقط انتظار شخصی شما رو برآورده نمی کنه.
    موفق باشید

10. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما عشق قیافه هارلی دیویدسون دهه 80 رو داری با این موتورای داخل ایران هم کارت راه نمی افته . یکبار هم کلی تو همین تاپیک بحث کردیم که اصلا مجوزش رو از کجا می خوای گیر بیاری که هنوزم معلوم نیست . حتی اگر موتور رو بنام موتور ماموریت سپاه بتونی بگیری که بشما نمی دند ! باید حداقل دو روز تو پایگاه ازش کار بکشند . این موتور کاوازاکی هم 12 تومن نیست مگر مدل 90 و ماقبل که مشکل فنی داشته باشند .
    پس اگرم حتی مجوز سپاه رو داشته باشی ، بازهم بخاطر عمر زیاد موتور مجوز تردد نداری .

اتفاقا خیلی هم به طرح استاندارد و کلاسیک کروزر شبیه . فقط انتظار شخصی شما رو برآورده نمی کنه.
    موفق باشید
    چرا عصبی میشی برادر...............بعد از مدتها دوباره اومدم یه جستجویی بکنم...........گقتم شاید بچه ها از موتورای جدیدی سراغ داشته باشن که من بیخبرم..............خودم که تو این مدت چیزی پیدا نکردم

درضمن شاید شما درست بگی و انتظار شخصی من چیز دیگه ای باشه ...............اما خود شما هم میدونی که برترین کلاس کروز ها رو هارلی دیویدسون تولید میکنه...........خوب..............به نظر خودت ما باید طرح های هارلی رو قبول داشته باشیم یا این باجاج رو

داره خودمونی میشه javad gol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ولایت فقیه

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه گمرکی برای واردات موتور چند درصد؟
    مثل ماشینه؟110%؟

13. این کاربر از javad gol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •