تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 905 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

داداش مخلصیم
    ما بیشتر
    حرف شما کاملا زیباست اما
    من هنوز نظرم بر اینه که حتی تو سراشیبی هم موتور با اینکه با نیرویه چرخ ها میچرخه مقدار کمی سوخت مصرف میشه و موتور در حالت خاموشی یا بدون احتراق نیست!
    حالا حقیقتش خودم هم کنجکاو هستم باید بفهمیم موضوع از چه قرار هست!
    من سعی میکنم بیشتر اطلاعات بدست بیارم!
    اما در کل این تست رو انجام بده! من انجام دادم!
    شما ماشین رو با سرعت حدودا 40 تا تو یجایه بی خطر خاموش کن بعد بزن دنده یک و ترمز هم نکن ماشین کله میکنه و خیلی سریع ایست میکنه حالا تو همون حالت بزن دنده یک و پاتو کاکل از رویه گاز بردار و ماشین هم خاموش نکن ببین مسافتی که طی میکنه خیلی بیشتره!
    البته هنوز هم نمیشه حرف شمارو رد کرد!

2. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

مكانيكا چيزي بارشون نيست به خدا

يكيشونو نديدم درست بهم بگه ايهنمه شيلنگ هوا كه از منيفولد هوا تا سپر عقب ماشين ميره مال چيه

دياگ فقط سنسورارو نشون ميده
    دياگ چيزي نشون نداد

حد اعقل اينجا چهارتا احل فن هست كمك كنه

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

ما بیشتر
    حرف شما کاملا زیباست اما
    من هنوز نظرم بر اینه که حتی تو سراشیبی هم موتور با اینکه با نیرویه چرخ ها میچرخه مقدار کمی سوخت مصرف میشه و موتور در حالت خاموشی یا بدون احتراق نیست!
    حالا حقیقتش خودم هم کنجکاو هستم باید بفهمیم موضوع از چه قرار هست!
    من سعی میکنم بیشتر اطلاعات بدست بیارم!
    اما در کل این تست رو انجام بده! من انجام دادم!
    شما ماشین رو با سرعت حدودا 40 تا تو یجایه بی خطر خاموش کن بعد بزن دنده یک و ترمز هم نکن ماشین کله میکنه و خیلی سریع ایست میکنه حالا تو همون حالت بزن دنده یک و پاتو کاکل از رویه گاز بردار و ماشین هم خاموش نکن ببین مسافتی که طی میکنه خیلی بیشتره!
    البته هنوز هم نمیشه حرف شمارو رد کرد!
    داداش ما بازم مخلصیم
    ولی مث اینکه پست قبلیمو کامل نخوندین اون پستم جواب این آزمایشتونو میده!!!!!!
    یبار دیگه بخون پست قبلیمو:
    من گفته بودم اگه دور به 1000 یا 800 برسه اونوقته که از ای سیو ماشین دستور میاد که سوخت پاشیده شه و این یعنی تو اون تستی که فرمودین چون دور به 1000 میرسه(در حالت روشن) سوخت پاشیده میشه و مسافت بیشتری رو نسبت به حالت ماشین خاموش طی میکنه
    ضمن اینکه اگه بخواد حرفم درست باشه یا نباشه بحث به این سادگیام نیست در هر صورت

اینم از یه سایت که سال 2010 سوال نوشته شده ولی جوابی بهش داده نشده
    با توجه به فرضیه بحث برانگیز مصرف صفر خودرو در حالت های مختلف، از جمله سرازیری ها، با گیربکس درگیر، به نظر رسید بهتره این موضوع رو در اینجا مطرح کنیم تا با همه دوستان مخصوصا کسانی که کامپیوتر سفر توی ماشینشون دارند و مصرف سوختشون رو میتونن با کامپیوتر ببینند،به تبادل نظر بپردازیم که انشالله به یک ثمره درست،علمی و کارآمد برسیم.

فرضیه:
    خودرو زمانی که در حال حرکت است (مثل زمانی که در سراشیبی است) و ماشین هم تو دنده است و حرکت میکند (البته بدون اینکه پامون روی پدال گاز باشه!)،نیرویی که براثر حرکت و چرخش چرخها به موتور منتقل میشود باعث میشود که موتور برای روشن ماندن دیگر نیازی به مصرف بنزین نداشته باشد و نیروی حرکت پیستونها از چرخ ها تامین میشود و موتور دیگر خاموش نمی شود.در این حالت بنزینی به موتور تزریق نمیشود و عملا مصرف بنزین در اون زمان (کل زمان حرکت خودرو در این حرکت) صفر خواهد بود.
    طی این کنش کامپیوتر سفر 206 (ال سی دی تایپ بی)مصرف لحظه ای رو صفر نشون میده و با این فرضیه مطابقت هم داره!

برهان ها:
    حالا بعضی از دوستان مخالفند و میگن که این یک خطا در کامپیوتر 206 هست و کلا این فرضیه هم خرابه.

حالا خواهشی که من با توجه به اینکه این راه خوبی برای صرفه جویی در بنزین هست، دارم، اینه که دوستان نظرات علمی و تجربی خودشون رو اینجا به تبادل بزارن که هم پراکندگی نباشه و هم دوستان عالم بیشتری در این خصوص اعلام نظر کنن که به یک نتیجه صحیح برسیم.
    پیشاپیش سپاسگذاری خودم رو اعلام میکنم.
    اینم آدرسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

این مورد رو که میگی درمورد ال سی دی نوع b تو انجمن تیونینگ تالک هم قبلا بحث شده بود!
    این ال سی دی زیر سرعت 30 هم مصرف لحظه ای رو نمینویسه تو این حالت هم نمینویسه !
    والا خودمم موندم.ایشالله کسی که واقعا در رشته مکانیک وارد باشه باید جواب این سواتل رو بدونه!
    مثلا با یه آزمایش میشه فهمید!
    خروج دود از اگزوز میتونه جواب این سوال رو بده.
    حالا کو شرایط که بشه امتحان کرد

7. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من یه 206 SD 1.6 دارم مدل 90 . دیروز که رفته بودم یه جایی و تو سر بالایی پارک کرده بودم ، برای
    در اومدن نیاز داشتم دنده عقب برم تو سربالایی که دیدم ماشین صدای قرچ قرچ میده وقتی حرکت میکنه و کلاچ هم زیر پام
    یه لرزش بسیار ریزی داره . ولی تو کفی همه چی ok هستش . این مشکل از کجاست؟ آیا طبیعیه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستان من یه 206 SD 1.6 دارم مدل 90 . دیروز که رفته بودم یه جایی و تو سر بالایی پارک کرده بودم ، برای
    در اومدن نیاز داشتم دنده عقب برم تو سربالایی که دیدم ماشین صدای قرچ قرچ میده وقتی حرکت میکنه و کلاچ هم زیر پام
    یه لرزش بسیار ریزی داره . ولی تو کفی همه چی ok هستش . این مشکل از کجاست؟ آیا طبیعیه؟
    کارکرد ماشینت چنتا هست؟ احتمالا ایراد از مجموعه دیسک و صفحه و خورشیدیش باشه که این روزا به دلیل کیفیت پایین زیاد دیده میشه!
    اگه کارکردت دور ور 5تا 10 هزارتاست برو پیگیر شو نمایدگی و کمی پاپیچ شو تا اگه نیاز داره وتا گارانتی داره برات تعویض کنن!

10. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rahmani1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اقا من که گفتم پرایدم چراغ فشار روغن موتور رو کیلومتر پرایدم خاموش شده دیگه روشن نمیشه امروز دیدم دیگه لامپ داخل اتاق رو سقف هم هستش دیگه روشن نمیشه.؟ مشگل چی میتونه باشه ؟فیوزها نیستند؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اقا من که گفتم پرایدم چراغ فشار روغن موتور رو کیلومتر پرایدم خاموش شده دیگه روشن نمیشه امروز دیدم دیگه لامپ داخل اتاق رو سقف هم هستش دیگه روشن نمیشه.؟ مشگل چی میتونه باشه ؟فیوزها نیستند؟
    شما اول نگاه کنین ببینین لاپش سوخته یا نه!
    برای فشار روغن هم شاید مشکل از فشنگی(شایدم سنسور ) فشار روغن باشه
    چون من پراید خودمم لامپ سقفیش کار نمیکنه و یکی از سیم هاش درومده و حوصله درست کردنش نیست
    فیوز ها هم خواستین یک دور چک کنین ضرری نداره

13. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوست عزیز این ال ای دی های اس ام دی عمر خیلی بالایی کم پیش میاد بسوزن! من حدث میزنم همونطور که جناب درایور گفت از اتصالات و یا خود فشنگی روغن باشه!
    تو پراید زیاد دیدم بدلیل اتصالی این چراغ های پشت آمپرش ایراد پیدا کنه

داره خودمونی میشه Rahmani1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

والا من از ماشین هیچی سر در نمیارم
    فقط از حرف هاتون فهمیدم که این دو تا مشکل ربطی به هم ندارند.
    به نظرتون لازمه ببرم نمایندگی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •