ما بیشتر
.gif)
حرف شما کاملا زیباست اما
من هنوز نظرم بر اینه که حتی تو سراشیبی هم موتور با اینکه با نیرویه چرخ ها میچرخه مقدار کمی سوخت مصرف میشه و موتور در حالت خاموشی یا بدون احتراق نیست!
حالا حقیقتش خودم هم کنجکاو هستم باید بفهمیم موضوع از چه قرار هست!
من سعی میکنم بیشتر اطلاعات بدست بیارم!
اما در کل این تست رو انجام بده! من انجام دادم!
شما ماشین رو با سرعت حدودا 40 تا تو یجایه بی خطر خاموش کن بعد بزن دنده یک و ترمز هم نکن ماشین کله میکنه و خیلی سریع ایست میکنه حالا تو همون حالت بزن دنده یک و پاتو کاکل از رویه گاز بردار و ماشین هم خاموش نکن ببین مسافتی که طی میکنه خیلی بیشتره!
البته هنوز هم نمیشه حرف شمارو رد کرد!
داداش ما بازم مخلصیم
ولی مث اینکه پست قبلیمو کامل نخوندین اون پستم جواب این آزمایشتونو میده!!!!!!
یبار دیگه بخون پست قبلیمو:
من گفته بودم اگه دور به 1000 یا 800 برسه اونوقته که از ای سیو ماشین دستور میاد که سوخت پاشیده شه و این یعنی تو اون تستی که فرمودین چون دور به 1000 میرسه(در حالت روشن) سوخت پاشیده میشه و مسافت بیشتری رو نسبت به حالت ماشین خاموش طی میکنه
ضمن اینکه اگه بخواد حرفم درست باشه یا نباشه بحث به این سادگیام نیست در هر صورت
اینم از یه سایت که سال 2010 سوال نوشته شده ولی جوابی بهش داده نشده
با توجه به فرضیه بحث برانگیز مصرف صفر خودرو در حالت های مختلف، از جمله سرازیری ها، با گیربکس درگیر، به نظر رسید بهتره این موضوع رو در اینجا مطرح کنیم تا با همه دوستان مخصوصا کسانی که کامپیوتر سفر توی ماشینشون دارند و مصرف سوختشون رو میتونن با کامپیوتر ببینند،به تبادل نظر بپردازیم که انشالله به یک ثمره درست،علمی و کارآمد برسیم.
فرضیه:
خودرو زمانی که در حال حرکت است (مثل زمانی که در سراشیبی است) و ماشین هم تو دنده است و حرکت میکند (البته بدون اینکه پامون روی پدال گاز باشه!)،نیرویی که براثر حرکت و چرخش چرخها به موتور منتقل میشود باعث میشود که موتور برای روشن ماندن دیگر نیازی به مصرف بنزین نداشته باشد و نیروی حرکت پیستونها از چرخ ها تامین میشود و موتور دیگر خاموش نمی شود.در این حالت بنزینی به موتور تزریق نمیشود و عملا مصرف بنزین در اون زمان (کل زمان حرکت خودرو در این حرکت) صفر خواهد بود.
طی این کنش کامپیوتر سفر 206 (ال سی دی تایپ بی)مصرف لحظه ای رو صفر نشون میده و با این فرضیه مطابقت هم داره!
برهان ها:
حالا بعضی از دوستان مخالفند و میگن که این یک خطا در کامپیوتر 206 هست و کلا این فرضیه هم خرابه.
حالا خواهشی که من با توجه به اینکه این راه خوبی برای صرفه جویی در بنزین هست، دارم، اینه که دوستان نظرات علمی و تجربی خودشون رو اینجا به تبادل بزارن که هم پراکندگی نباشه و هم دوستان عالم بیشتری در این خصوص اعلام نظر کنن که به یک نتیجه صحیح برسیم.
پیشاپیش سپاسگذاری خودم رو اعلام میکنم.
اینم آدرسش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید