اقا درست شد.فرمت رو فارسی کردم درست شد.یادم رفته بود ..... .
اقایون یه چیز دیگه هم میخواستم:
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که فایل های تصویری رو (مثل mpeg یا avi )رو به فرمت ts تبدیل کنه.
خیلی ممنون از همگی.
اقا درست شد.فرمت رو فارسی کردم درست شد.یادم رفته بود ..... .
اقایون یه چیز دیگه هم میخواستم:
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که فایل های تصویری رو (مثل mpeg یا avi )رو به فرمت ts تبدیل کنه.
خیلی ممنون از همگی.
Last edited by sltavakoli; 13-07-2009 at 12:11.
بچه ها color 7 هم برنامه ی خوبی برای تبدیل هستش امتحان کنید ضرر ندارد.
با سلام
بنده نرم افزاي مي خوام
كه چند فيلم با فرمت avi رو به dvd تبديل كنم كه رو پليرهاي خانگي بتونه پخش بشه
در ضمن بتونم روي فيلم dvd منو هم بزارم
با تشكر
با عرض سلام و خسته نباشيد .
دوستان عزيز من خيلي وقته دنبال يک کانورتر ويديويي با خصوصيات زير مي گردم همه جا را
گشتم ولي به نتيجه اي نرسيدم اين انجمن را هم گشتم و نرم افزارها را امتحان کردم و باز
نتيجه اي نگرقتم.
درخواست نرم افزار کانورتر ويديويي :
من الان چند تا فيلم MPEG ( فرمت جديد و با کيفيت بالا ) با کيفيت بالا و خيلي خوب دارم
که حجمشان خيلي بالا هستش و مي خواستم به فرمت ( avi ( Divx با کيفيت بالا و حجم
کمتر تبديلشان کنم و از کيفيت فيلم ها نيز کاسته نشود. چون الان چند تا فيلم دارم با فرمت
( avi ( Divx که کيفيتشان واقعا بالا هستش و اين در صورتي که حجمشان نيز به اندازه يک
CD هستش يعني 700 مگابايت .
لطفا يک نرم افزار عالي و کاربردي را معرفي کنيد که تمامي خصوصيات تبديل بالا را داشته
باشد و خصوصيات زير را نيز داشته باشد.
1. بتواند با کيفيت بالا فيلم هاي با فرمت MPEG را به فرمت ( avi ( Divx تبديل کند و حجمشان
را کاهش دهد بدون انکه کيفيتش پايين بيايد.
2. در اندازه واقعي فيلم را تبديل کند و به اندازه هاي کوچک تبديل نکند ( منظورم اين هستش که
اگر اندازه يک فيلم به عنوان مثال 584*720 را به 310*420 تبديل نکند و در همان اندازه
584*720 تبديل کند و در همان اندازه باقي بماند.
لطفا نام کامل نرم افزار را به همراه لينک دانلود بگوييد.
با تشکر .
.................................................. ...........
Last edited by sum_yari; 25-10-2009 at 17:36.
سلام من یه نرم افزار می خوام که بشه با اون قسمت هایی از فایل ویدئویی رو (مثلا قسمت های بالا یا پایین) برداره. من یه ویدئویی ضبط کردم که قسمت پایین اون تبلیغ به صورت زیرنویس میاد می خوام اونو بردارم. نمی خوام سیاهش کنم، بلکه می خوام بطور کلی اون قسمتو حذفش کنم.
اگه تو پست اول هست بهم بگید تا دانلود کنم.
ممنون
اینو دانلود کن. کارتو راحت می کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك دانلود نرم افزار WondeShare DVD to PSP ripper با كد رجيسترش رو مي خواستم.
سلام من یه کانورتر می خوام که فیلم ها رو به 240x400 AVI
کانورت کنم برای امنیا
بهترين كانورتور.....................نرم افزار Video Convert Master هست
اگه مجيكش رو گير آوردين كه ديگه چه بهتر.......اون چيزايي رو هم كه گفتي نشون ميده
بايد از سايت divx.com دانلود كنين......بهترين تبديل كننده دايو ايكس موبايل رو داره
اينم لينكش
روي فري دانلود كليك كنيد و دانلود شروع ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)