تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 521 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

هردوتا گوشی اصلی هستن ...
    اگر می بینین شماره های دکمه های ردیف سوم سمت چپ هست برای اینه که اون گوشی برای خاور میانه ( مثلا ایران ) ساخته شده ....
    اون گوشی هم که شماره های دکمه های ردیف سوم سمت راست هست ، مال پروداکت کدهایی مثل اروپا و ... هست .
    100% تایید میشه + اینکه اون دوتا عکس آخر هیچ ربطی به این قضیه ندارن, هردوشون اصلی هستن و بحث این عکس ها مقایسه ی رنگ ن82 تیتانیم با سفیدش هست و من خودم به اون سایت رفته بودم و موضوع بحثش رو هم دیده بودم که متاسفانه خیلی قدیمیه و لینک هم ندارم ولی لینکش از سایت then82blog.com رفته بودم. درضمن ن82 تقلبی با ن82 چینی فرق میکنه, چینی بودن دلیل تقلبی بودن نیست و فقط منتاژ چین هست و هیچ نشانه ی خارجی هم نداره اما تقلبیش خیلی قیافه ی ضایعی داره و مال یه شرکت معروف چینی هست که از روی گوشی های شرکتهای بزرگ مثل نوکیا کپ میزنه و مشخص ترین ویپگشون هم اینه که هیچ کدومشون هم سیستم عامل ندارن...
    ... به هر حال ممنون از اطلاعاتتون
    Last edited by pezhman32; 29-06-2008 at 14:09.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

راستی من دقت نکرده بودم و فکر میکردم این قسمت نقره ای رنگ پشت گوشی فلزی هست (که ای کاش می بود), ولی الآن مال من یه قسمت 1*1 میلیمتری چسبیده به فلاشع رنگش رفته که البته اصلا توی چشم نمیاد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان.
    من بالاخره می خوام یه N82 مشکی بگیرم ولی خودم تو شهرستانم.

1)خواستم از شما بپرسم در تهران مطمئن ترین جاها برای خرید کجا هستند؟

2)در ضمن خواستم ببینم آیا خرید از دیجی کالا مطمئن هست یا نه؟چون من شنیدم فروشگاه خوبی است
    (از نظر آکبند بودن و گارانتی و قاب فابریک و ...چون شنیدم جعبه N82 مشکی هم مشکی است ولی بعضیا قاب نقره ای رو عوض میکنن مشکی میذارن!!!) یعنی از همه نظر مطمئنه ؟

3)اونایی که N82 دارن لطفا در این مورد منو راهنمایی کنن که گوشی تقلبی یا دستکاری شده بهم نندازن
    جعبش مشکی نیست, دقیقا" همون جعبه ی ن82 معمولیه که فقط در برخی کشورهای اروپایی (اینی که میگم رو خودم توی یه رویو از youtube دیدم, خاستی لینک بدم) یه کاور مشکی روی جعبه هست که اول باید کاور رو دربیاری و وقتی درآوردی زیر کاور باز هم همون جعبه ی ن82 تیتانیوم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام.ممنون از اینکه لطف میکنین زود راهنمایی میکنین.پس از دیجی کالا بگیرم خیالتم راحته دیگه؟

لطفا لینک Youtube از جعبه N82 رو هم لطف کنین

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.ممنون از اینکه لطف میکنین زود راهنمایی میکنین.پس از دیجی کالا بگیرم خیالتم راحته دیگه؟

لطفا لینک Youtube از جعبه N82 رو هم لطف کنین
    راستش اینکه از کجا بگیرید رو من نمی تونم راهنمایی کنم
    بفرمایید اینم لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام دوستان.
    من بالاخره می خوام یه N82 مشکی بگیرم ولی خودم تو شهرستانم.

1)خواستم از شما بپرسم در تهران مطمئن ترین جاها برای خرید کجا هستند؟

2)در ضمن خواستم ببینم آیا خرید از دیجی کالا مطمئن هست یا نه؟چون من شنیدم فروشگاه خوبی است
    (از نظر آکبند بودن و گارانتی و قاب فابریک و ...چون شنیدم جعبه N82 مشکی هم مشکی است ولی بعضیا قاب نقره ای رو عوض میکنن مشکی میذارن!!!) یعنی از همه نظر مطمئنه ؟

3)اونایی که N82 دارن لطفا در این مورد منو راهنمایی کنن که گوشی تقلبی یا دستکاری شده بهم نندازن
    سلام

تو تهران هم بهترین جا علائدین هست .

به نظر من خودت بری بخری بهتر هست تا سفارش بدی البته دیجی کالا هم خوب هست . ولی انتخاب با خودته .

من خودم 2 هفته ای هست N82 مشکی به قیمت 485 گرفتم از شهرمون یزد .

جعبه گوشیم هم درست مثل 82 های سیلور هست و روش عکس 82 نقره ای انداخته و جعبه اش کاملا با 82 نقره ای یکی هست و کاور مشکی هم روش نداره .

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    n82 چینی هنوز نیست یا به من اشتباه گفتن ولی قیمتش 180 هست در بازار علائدین که بیرون پاساژ 200 هم میفروشن و من خودم روزی که رفتم بخرم 5شنبه بود و موقعی که خریدم طرف از پاساژ مارو انداخت بیرو تقریبا ساعت 6 بود دی : البته پاساژ دیگه بسته شده بود و وقتی بیرون اومدم طرف همون تقلبی که طیق اظهارات فروشنده داخل پاساژ کره ای هست رو داشت با قیمت 300 میفروخت و میگفت اصل فلاند هست ولی باید بگم که تابلو که چه عرض کنم کپی خود گوشی هست از جلو ولی پشت گوشی رو تا نگاه میکنی میگی ...هات0جبعبلقال98ل چون فلاش زنون نیست و از دو فلاش led استفاده کردن که مشخصه کاملا بارز هست اگر یه موقع رفتم اون طرفها اگه بشه یه عکس میگیرم براتون میزارم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام.بالاخره میشه دقیقا بگین چطور میشه مشکی اصلی رو از نقره ای ای که قاب مشکا انداختن روش تشخیص داد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    دوستان اگر كسي N82 مشكي با صفحه كليد فارسي رو جايي ديد ،
    ممنون ميشم خبر بده .
    .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

.
    دوستان اگر كسي N82 مشكي با صفحه كليد فارسي رو جايي ديد ،
    ممنون ميشم خبر بده .
    .
    راستش من وقتی رفتم بخرم همش کیبورد عربی بود و حتی یه دونه کیبورد فارسی یا انگلیسی پیدا نمی شد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •