کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by abolfazlm; 15-09-2008 at 12:50. دليل: اشکال در پچ
سلام
اين پچي كه ميشه با track id صداي راديو رو ضبط كرد رو نصب كردم ولي چجوري كار ميكنه؟
مثل اينكه بايد چند تا فولدر درست كنم !كجا و چطوري و با چه اسمي؟
ابوالفضل جون اين پچ اولي را تست كردي؟
اخه قبلا ديده بودم و كار نميكرد
تست میکنم خبرشو میدم .... من از یه منبع معتبر گرفتم و گذاشتم ...
با عرض شرمندگی ...او پچ رو تست کردم جواب نداد ...واسه همین پاکش کردم ...من چون از موبایل فری گرفته بودم گفتم مطمئنه که نبود...
ببخشيد يه سوال
مي خوام يه توضيحي در مورد اين منو پايين دسكتاپ بدين. و اينكه اگه ميشه پچش رو برام بذارين.
بعد هم يه سوال در مورد درايور دوربين كا810. اينكه آيا واقعا تا 30 فريم برثانيه افزايش پيدا ميكنه و تاثيرقابل توجهي روي كيفيت فيلمبرداري داره يا نه؟ و اينكه اگه تأثير داره چرا خود شركت سوني اريكسون اين كار رو انجام نمي ده؟!
دوستان من ميخوام گوشيم را پچ برييزيم توش ولي اصلا ورژن فريمو گوشي و فايل main گوشي را نميدون چيه
ممنون ميشم كسي لينك دانلود اونها را با توجه به مشخصات كه ذكر كردم بزاره و اگه فايل ديگه اي نيز براي اين كار لازمم هست
من فقط برنامه
ورژن 1.11 setool2Lite
را دارم
تشكر
Last edited by oranoos_92; 17-09-2008 at 14:26.
در مورد اون منوي پايين دكستاپ بايد عرض كنم خدمتتون كه اون با الف ايجاد ميشه پس به تاپيك مربوط به الف مراجعه كنيد.
در مورد دوربين هم فقط فيلمبرداري روون تر ميشه ولي كيفيت تغييري نميكنه.
اينكه چرا خود سوني اين كار را نميكنه بايد از خودشون بپرسيد![]()
بچه ها یه چیز جالب و باور نکردنی...
من دیشب تونستم یه k800 cid 35 رو روش پچ نصب کنم البته با باکس ... یه خورده سخت بود اما خیلی خوشحال شدم ... نه از این که cid 53 رو میشه پچ روش نصب کرد ...از این که مین cid 53 دقیقا عین مین cid 52 هست ... پس شما به هر طریقی که بتونید به گوشی cid 53 نفوذ کنید میتونید پچ های cid 52 رو روش نصب کنید ...البته فریمور گوشی ها باید مثل هم باشه و شما پچی که نصب میکنید همراه با مین cid53 باشه ... با far , jdflasher امتحان نکردم ...اما حتما باید بشه ... حتما امتحان کنید ....البته از GDFS بکاپ بگیرید حتما...good luck!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)