دوستان عزیز این به احتمال خیلی خیلی زیاد فیک هست چون گروه های مطرح فایل هاشون رو به صورت زیپ نمی زارن تو تورنت بلکه خود فایل رو تو تورنت می زارن.
دوستان عزیز این به احتمال خیلی خیلی زیاد فیک هست چون گروه های مطرح فایل هاشون رو به صورت زیپ نمی زارن تو تورنت بلکه خود فایل رو تو تورنت می زارن.
سلام
من از این پست
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4537979&postcount=1437
چند تا فایل دانلود کردم ولی راهی پیدا نکردم که بتونم از حالت فشرده خارجشون کنم
با چه برنامه ای میتونم این کار رو بکنم؟
پسوند فایل ها z01 و .. هستش و یک فایل zip هم داره
با 7zip باز نشد با winrar هم باز نشد
درود
با WINRAR که نباید باز بشد شما باید از برنامه ALZIP برای اکسترکت کردن همچین فایلایی استفاده کنید
موفق باشید
سلام من یک فیلم با تورنت دانلود کردم حجمش حدودن 700 مگ بود الان که دانلود تموم شده می خوام فیلم رو باز کنم عکس زیر رو نشون میده نمی دونم چی کار بایست بکنم...ممنون میشم جواب بدین
این هم عکس پیغامی که میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه فیلم دانلود کردم در 4 پارت! میام اکسترکتش کنم، ارور میده! الان یعنی خرابه دیگه؟ کاریش نمیشه کرد؟ با Winrar هم اکسترکت میکنم!
با نرم افزاری که چند پست قبل گفتن ازمایش کن ببین درست میشه یا نه اروری هم که میده رو بزار شاید فقط لازم باشه یک پارت رو دوباره بگیری و مشکل حل شه
اصل تورنت رو از کجا گرفتی ؟اگر امکانش هست لینک صفحه ای که تورنت انجا بوده رو بده
البته تو این موارد به احتمال زیاد فیک هست ولی قبلش بزار بررسی کنم ببینم شاید بتونی ببینی
پ ن
نسخه زبان فرانسوی رو می خواستی ببینی؟
من خیلی با تورنت و این ها وارد نیستم لینکی که گرفتم اینه روی همون اولیش کلیک کردم که مستقیم µTorrent تشخیص داد و دانلود شروع شد...
پ.ن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره من عاشق زیان فرانسه ام... البته با زیرنویس انگلیسی!
سلام.
با اون نرم افزار انجام دادم. 3 فایل 214 مگابایتی و یک 60 مگابایتی رو Join کردم، و 100 درصد کمپلت شد و در محل ذخیره، یه فایل داد با حجم 214 مگابایت:
lost.s06e01-e02.hdtv(پسوندش هم همینطور که میبینید Joined هست! باز هم نمیشه با KMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه کنم من؟
تو یک جا کامنت فیک رو زدن
البته تو فرانسوی ها چند تا تشکر داشت عجیب بود
نرم افزارش هم اطلاعاتی که می داد پیدا نکردم
اگر ریسک می کنی برو پلیرش رو بگیر بعد تو سایت زیر اپلود کن اگر خیلی از انتی ویروس ها گیر دادن بهش بدون فایل اصلی ات فیک است و پلیر هم دروغی
نظر شخصی خود( بعدا یقه ام رو نگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
فایلت فیک است
شما از کجا گرفتی؟ خود فایل های زیپ رو می تونی explore کنی با نرم افزار ها و ببینی شامل چه فایل هایی است؟
سلام
من یک سایت می خواستم که جدید ترین Blue Ray یا BDRip که میاد اطلاع بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)