کارت درسته. اگه منم ده سال پیش یه کمی بیشتر تحقیقات میکردم حالا شاید حال و روزم بهتر بود!
اینا سوالات منم هست. لطفا یکی کامل توضیح بده.
با تشکر
کارت درسته. اگه منم ده سال پیش یه کمی بیشتر تحقیقات میکردم حالا شاید حال و روزم بهتر بود!
اینا سوالات منم هست. لطفا یکی کامل توضیح بده.
با تشکر
1.زبان وادبيات فارسيزبان عربي
فرهنگ ومعارف اسلامي
زبان خارجه
رياضيات
فيزيك
شيمي
دروس تخصصي
[QUOTEزمان ثبت نام کنکور ازاد کی هست؟][/QUOTE]شروع شد
دانشگاه آزادکاردانی اونم بعضی دانشگاههامن شنیدم به دون کنکور هم میشه رفت دانشگاه ازاد درسته؟
برای لیسانس چند سال باید بخونی؟
5ترم بایدبخونی
سلام دوستان
شرمنده یه سوال دارم که میدونم جاش اینجا نیست ولی هر چا سوال رو مطرح کردم کسی نبود که راهنمایی کنه گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان راهنمایی کردند بعد مدیرا میتونن پاکش کنن
اول من دیپلم کامپیوترم و می خوام ادامه تحصیل بدم
دوم برید داخل این سایت(تبلیغش تو خود همین انجمن هست)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بنظرتون من برم دنبال اون مدارک که توسایت بالا معرفی کردم یا برم دانشگاه آزاد؟
بعد یه سوال دیگه من کار و دانش خوندم درسهایی که تو دانشگاه میدن بر اساس فنی و حرفه ای هست بعضی درسها که تو کار و دانش نخوندیم این مشکلی پیش نمیاره؟
ممنون
Last edited by D o l f i n; 21-06-2010 at 16:43.
گول این حرف ها رو نخور! تو ایران همین دانشگاه بهترین چیز است!
اون سوالت هم برای درس ویژوال بیسیک برای کاردانشی ها یا فنی حرفه ای هایی که پایه شون ضعیفه یه کلاس های به عنوان جبرانی میزارند،بقیه درس ها نیز استاد از پایه شروع میکنه به درس دادن نترس مشکلی پیش نمیاد!
چی شد آخرش ؟
کی این دفترچه ی کاردانی پیوسته میاد؟ (دولتی)
اومده؟!!!؟؟
منابع چیا هستن ؟ چه کتاب هایی رو باید بخونیم؟
تاريخ ثبت نام و برگزاري کنکورکارداني دانشگاه هاي دولتي سال 89 اعلام شد
گروه آزمون وسنجش : رئيس سازمان سنجش آموزش کشور زمان ثبت نام و برگزاري آزمون کارداني فني و حرفه اي آموزش و پرورش را اعلام کرد و گفت: آموزش و پرورش در اين آزمون 40 هزار نفر را پذيرش مي کند.
محمد حسين سرورالدين در گفتگو با مهر افزود: سازمان سنجش آموزش کشور تلاش مي کند پس از برگزاري آزمون سراسري يعني در تاريخ هاي 13 يا 14 تيرماه از داوطلبان آزمون کارداني پيوسته آموزشکده هاي فني و حرفه اي ثبت نام به عمل آورد. وي اظهار داشت: همچنين تلاش مي کنيم آزمون قبل از ماه رمضان و در مرداد ماه برگزار شود. رئيس سازمان سنجش آموزش کشور درباره ظرفيت پذيرش در اين آزمون گفت: آموزش و پرورش نزديک به 40 هزار نفر در اين آزمون در دوره روزانه دانشجو پذيرش مي کند. وي گفت: البته موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي نيز مي توانند براي اين آزمون اعلام ظرفيت کنند از اين رو ما منتظر درخواست اين موسسات نيز هستيم که در صورت درخواست براي اين موسسات نيز ظرفيت اعمال کنيم. به گزارش مهر، وزارت آموزش و پرورش چندي پيش پذيرش دانشجو در دوره کارداني آموزشکده هاي فني و حرفه اي را متوقف اعلام کرده بود از اين رو ثبت نام براي متقاضيان آزمون دوره هاي کارداني پيوسته آموزشکده هاي فني و حرفه اي سال 1389 وابسته به آموزش و پرورش که هر ساله از سوي سازمان سنجش آموزش کشور در اسفند ماه انجام مي شد امسال انجام نشد و سازمان سنجش در اين رابطه طي اطلاعيه اي به داوطلبان اعلام کرد: "به علت عدم اعلام ضوابط و شرايط و ظرفيت پذيرش به موقع توسط وزارت آموزش و پرورش، ثبت نام از متقاضيان آزمون دوره هاي کارداني پيوسته آموزشکده هاي فني و حرفه اي سال 1389 وابسته به وزارت آموزش و پرورش در اسفندماه سال جاري انجام نمي شود."
با اعتراض برخي از داوطلبان اين دوره، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، وزارت آموزش و پرورش را موظف کردند براي سال تحصيلي90-89 نسبت به پذيرش دانشجو در مقاطع کارداني و کارشناسي ناپيوسته حداقل برابر با ظرفيت دوره روزانه اقدام کند.
آفرینش
تاريخ و نحوه ثبتنام از داوطلبان آزمون دورههاي كارداني پيوسته نظام جديد( آموزشكدههاي فني و حرفهاي وموسسات غير انتفاعي وغير دولتي) سال 1389
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون دورههاي كارداني پيوسته نظام جديد ( آموزشكدههاي فني و حرفهاي و موسسات آموزش غير انتفاعي و غيردولتي ) سال 1389 ميرساند كه ثبتنام براي شركت در آزمون مذكور به صورت اينترنتي از ساعت 9 صبح روزسه شنبه 15/4/89 آغاز و در پايان روزسه شنبه 22/4/89 پايان ميپذيرد.
اطلاعيه اين سازمان درخصوص شرايط و ضوابط عمومي واختصاصي و نحوه ثبت نام از داوطلبان در روزهاي دوشنبه 7/4/89 و14/4/89 در نشريه پيك سنجش منتشر ميشود و بر روي سايت سازمان نيز قرار داده خواهد شد. ضمنا اين آزمون در روز جمعه 26/6/89 بر گزار مي گردد
منبع سایت سنجش :
--------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی .... به این وزارت خونه و وزیرش !
کل تابستون ما رو خراب کردن !
میخوام هرچی از دهنم در میاد به این ... بگم!
آقایون کسی میدونه این کتاب رو بیرون هم میشه پیدا کرد یا نه؟
برنامهنویسی مقدماتی (ویژوال بیسیک) ... [کتابهای درسی] شماره استاندارد نظارت بر تالیف و تصویب محتوا دفتر برنامهریزی و تالیف آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش ؛ مولف منصور ولینژاد ؛ [برای] وزارت آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی.
تهران: دیباگران تهران، ۱۳۸۸.
۶۰۰ ص.
«مهلت ثبت نام آزمون کارداني پيوسته تا پايان روز سه شنبه 8 تيرماه تمديد گرديد»
دفترچه ها رو باید از کجا گرفت؟
از پست؟
----
واسه اینکه ازاد قبول شی رتبه چند نیاز داری؟
----
واسه دولیتی چی؟
--
ازمونش سخته یا نه؟
----
از عمومیا چقدر سوال میاد و از تخصصیا چقدر؟
---
به نظرتون کدوم رو بخونه بهتره ادم؟
ممنوننننن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)