اقا یه سوال یه گرگ مرد میتونه توسط یه خون اشم یا برعکس گاز گرفته بشه ؟!!!
اقا یه سوال یه گرگ مرد میتونه توسط یه خون اشم یا برعکس گاز گرفته بشه ؟!!!
مسابقات
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
به زودی مسابقه اي در تاريخ شنبه 30 آذر ماه خواهيم داشت و در تاريخ 1 دی ماه خاتمه مييابد،لذا دوستانی که مايل به شرکت در مسابقات ميباشند بايد در اين بخش ثبت نام کنند برای ثبت نام فقط کافيست طبق شرایط زیر عمل نمایید،اين مسابقه فقط بين افراد ثبت نام کننده برگزار ميشود،لذا چنانچه کسی ثبت نام نکند و نتيجه نبرد هايش را اعلان نمايد برای ما مورد قبول نيست.
تاريخ ثبت نام فقط تا تاريخ 29 آذر ماه ساعت 12 شب
تاريخ مسابقات :
شروع: 30 آذر ماه ساعت 10 صبح
پايان: 1 دی ماه ساعت 10 صبح
قوانين و شرايط برای شرکت در مسابقه:
1-بايد در انجمن رفع اشکال دارای نام کاربری باشيد،لذا چنانچه نيستيد در انجمن از طريق گزينه رجيستر ثبت نام کنيد
2-هر شخصی در سروری که بازی ميکند بايد نام کاربری خود در بازی و نام کاربری در انجمن را ثبت کند تا از اين طريق ثبت نام کرده باشد(منظور از نام کاربری در بازی نامی است که در جدول امتيازات از خود مشاهده می کنيد)در انجمن سه سرور را مشخص کرديم سرور 1،سرور 2 و سرور 3 به داخل آنها برويد و آنجا ثبت نام کنيد.
3-بعد از اتمام تاريخ ثبت نام هيچ شخصی حق ثبت نام ندارد و چناچه ببينيم ثبت نامی بعد از زمان تعيين شده صورت گرفته مطابق قوانين برخورد خواهيم کرد.
4-هيچ شخصی حق ندارد به افرادی که در مسابقه ثبت نام نکرده اند حمله کند،در صورت حمله اکانت شخص بسته خواهد شد.
5-در مدت زمان مسابقه يعنی روز های 30 آذر و 1 دی قانون بشينگ برای کليه افرادی که ثبت نام کردند ،حذف ميگردد اما فقط برای حمله به افراد ثبت نام شده و پس از اتمام جنگ قوانين طبق روال قديم پا بر جا است.
6-اشخاص بايد تمامی گزارش های مربوط به فقط پيروزی های خود را در قسمت مربوطه به سرور خود در انجمن اعلان نمايند در مورد نحوه اعلان برای شما مثالی میزنیم.
مثال برای نحوه گزارش دهی:
گزارش نبرد 14.12.2008 1014
نام امتیازات برخورد به هدف انرژی برای زندگانی
shakhs hamle konande: 197 0
shakhse defa konande: 475 1.015
برنده: agha ya khanom X
agha ya khanom X به دست آورد: ???? Gold
جايزه:
جايزه به افرادی تعلق خواهد گرفت که بيشترين پيروزی را در عرض 2 روز مبارزه داشته باشند
نفر اول ------> کوپن 10 يورويی
نفر دوم------>کوپن 6 يورويی
نفر سوم---->کوپن 3 يورويی
شما بعدا ميتوانيد اين کوپن ها را از طريق ما به سنگهای جهنمی تبديل کنيد ،ميزان تبديل هر کوپن بعدا اعلان ميگردد.
از همين الان ثبت نام کنيد و دوستان خود را برای شرکت در اين نبردهای سلطنتی خبر دار کنيد.
با تشکر
مديريت سايت
نه
من موندم که یه لول 14 چجوری نمیدونسته که اگر انرژی کمی داره حمله نکنه
با 60 ضربه لهت کردم بیچاره![]()
namx تو خوناشام هستی به کسای که لیول بالای 10 هستن پیشنهاد می کنم تو این مسابقه شر کت کنن
چون فقط به فکر انتقام بودم به انرژی نگاه نکردم !
دیروز تو و r.g به من حمله کردین رفتین icu !
سلام هم آواتاری! (من سال اول عضویتم اینجا همین آواتارم بود الانم یه ساله تو بازینما این آواتارمه!) عوضش نکنیا خیلی باحاله!!!namx تو خوناشام هستی به کسای که لیول بالای 10 هستن پیشنهاد می کنم تو این مسابقه شر کت کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگذریم
من تو مسابقه شرکت کردم! البته یه مقدار اون قسمت امتیاز نویسیشو نفهمیدم! حالا بذار نمونه های بیشتری پیدا کنم!
این مسابقه یه جوریه یعنی اگه یه نفر خارج از مسابقه بهت حمله کنه بعد جون ما رو کم کنه بایس به کی شکایت ببریم آخه
تازه فقط هم یه روزه اونا نوشتن دو روز!
ریاضی رو ترکوندن!!!!
مسابقه دروز هست 29 تا 30 می شه دروز
حالا
من یه مشکل دارم وقتی می خوام چهرمو عوض کنم می ره تو مغازه جادو گر باید چی کار کنم قبلا با یه ----- شکن رفتم چهرمو عوض کردم ولی دی گه نمی شه باید چی کار کنم
سلام دوستان منم یه مدتیه این بازی رو انجام میدم.
اسمم هم Phenom هستش.Servere1 هر کی هم خواست حمله کنه موردی نداره.ولی مواظب باشه.(در ضمن خون آشام هستم)
پس تو بودی هی به من حمله میکردی
زورت به هم لولی خودت نمیرسه چرا به من حمله میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)